En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

o...çocukları ve vicdanı izledim kesinlikle tavsiye ediyorum.

Demi Moore'un başrolünde oynadığı Alacakaranlık filmini izledim.
Half Light orjinal ismi 2006 yapımı
10/7 izlemenizi tavsiye ederim
Güzeldi..

dün despero adlı animasyonu izledim, çocuklarınızı mutlaka götürün, çocuğunuz yoksa da kendi kendinizi götürün bizim yaptığımız gibi, sahneler, kurgu çok çok iiyi hazırlanmış, son zamanlarda izlediğim en iyi animasyon diyebilirim.

dun gece Tropık Fırtına yı ızledım..
fılm hakkında cok guzel yorumlar okumustum ortalama puanı da ıyıydı..
1 saat 40 dk fılm..
ılk 1 saatında cok sıkıldım acıkcası ama ınatla ızlemeye devam ettım..
sonrası yıne seyre degerdı..
harıka dıyemeyecegım ama ızlenebılır

en son bedtime stories'i izledim, ben stiller oynamış, çok beğenen arkadaşlarım vardı ama ben çok sıkıldım.

arkadaşllar bu arada leonardo di caprionun oynadığı yalanlar üstüne filmide kesinlikle izlenmesi gereken mükemmel bi film

izlediğim son üç film..

ıssız adam : hoş cinselliğe çok yer vermeleri filmin masumluğunu alıp gidiyor. sonunda gözlerim doldu ama ağlamadım..
mustafa : atatürkün yeri herzaman bambaşkadır kim ne derse desin.. filmi başarılı bulmadım sanki kasıtlı olarak zayıf yönlerini yansıtmış perdeye...
üç maymun : konu çok iyi, daha dolu dolu sahneler olabilirdi genellikle sessiz sakin geçiyor düşünmememizi sağlamak,şahısların yerine kendimizi koymak adına...

üç maymun filmini çok merak ediyorum, teşekkürler yorum için, en kısa zamanda izleyeceğim ben de.yerimseniben

Leonardo Dicaprio ile Kate Winslet in oynadigi son filmlerini izledim
Titanic ile hiç alakasi yok..Jack ile Rose u sakin beklemeyin...ama mukemmel bir film...

ve Twilight a mutlakla bakin derim..

KESıNLıKLE HER ANNE VE BABANIN ıZLEMESı GEREKEN BıR FıLM ÇOCUKLAR ARASINDA YAPILAN AYRIMIN ONLARIN GELECEĞıNı NASIL ETKıLEDıĞıNı ANLATAN SÜPER BıR FıLM!

FRAGMAN

Son düzenleme:
Zafer ve Gurur - 5/10
Pek beğenmedim. Eh işte denecek bi film.Polisler ve çeteler arasında,hırsız polis misali bi filmdi..

Heyecanla The Curious Case of Benjamin Button 'ı bekliyorum.. Brad:asigim:

Son düzenleme:
vatansever ve yasamak ıcın oldur..
bu ıkısını ılk ızleyısım degıl zaten vatansever eskı bır fılm ızleyenler bılır dıgerı ıse yanılmıyorsam 2007 yapımı..
aksıyondan hoslanıyorsanız ve hala ızlemedıysenız kacırmayın..sengözlerimebaksanab
ve ıssız adam sonunda dun gece ızlemeye vakıt buldum..yorumlardan dolayı baya merak etmıstım..guzel bır fılmdı son dakıkalarında baya yogun duygular yasatıyor ınsana..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…