• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

zindan adası benim hosuma gitti sıkılmadan izledim sonunda hadi canım dedirten bir sonuc cıkıyor

Deliver Us From Evil

Belgesel hakkında iyiydi yada kötüydü gibi bir yorum yapamıyorum vermek istenileni yeterince veriyor ama diyebilirimki bu insanlık ayıbını herkes görmeli ve izlemeli...

deliver_us_from_evil.jpg

başka dilde aşk filmini izledim en son çok güzeldiiiii
aşkı yaşamak için duymak ya da konuşmak zorunda değilsiniz :hulya:

seviyor... sevmiyor... süper bi film ilk cd de bu ne ya demiştim ama ikinci cd yi izlemeye başlayınca nefesimi tuttum resmen çokkk farklı bir filmmm kesinlikle izleyin derim
Angélique için aşkın bir adı vardı. Loïc... 35 yaşında bir kardiolog, evli ve pek yakında baba olacak...Mutluluklarının önünde bir çok engel vardır... Ama bunları kim umursar ki? Aşık olduğumuzda, umutla, tutkuyla ve delicesine bu aşkı yaşamaz mıyız? Hikayemiz bundan ibaret... Yada bundan ibaret gözüküyor...

seviyor... sevmiyor... süper bi film ilk cd de bu ne ya demiştim ama ikinci cd yi izlemeye başlayınca nefesimi tuttum resmen çokkk farklı bir filmmm kesinlikle izleyin derim
Angélique için aşkın bir adı vardı. Loïc... 35 yaşında bir kardiolog, evli ve pek yakında baba olacak...Mutluluklarının önünde bir çok engel vardır... Ama bunları kim umursar ki? Aşık olduğumuzda, umutla, tutkuyla ve delicesine bu aşkı yaşamaz mıyız? Hikayemiz bundan ibaret... Yada bundan ibaret gözüküyor...

cnm bnm izleme listeme yazdım hemen teşekkürlerrrr

En son titanların savaşını izledim fantastik filmleri çok severim ama açıkcası bu filmi çok başarılı bulmadım ayrıca filmi 3d li izledim ama öyle abartılı görsel efektler falan yok filmde 3d sizde izlenebilirdi, hatta filmin pek çok yerinde herkül dizisini izliyor muşum hissine kapıldım bazıları avatarla kıyaslıyor ama bence avatarın yanına bile yaklaşamaz, açıkcası pek beğenmedim

yasakkelime
cnm bnm izleme listeme yazdım hemen teşekkürlerrrr

izleyince yorumlarını bekliyorum ama çok değişik bir film inşallah sende beğenirsin

Eklentiler

• $K3CAGKAHPQCA1CY2TSCA4OCDDDCAM95DZZCADY1UK3CAVG6ZI7CAFIO0NMCAB1CC55CAIQ8WT6CA5MC3LSCABG24WFCAYG5R.jpg
    $K3CAGKAHPQCA1CY2TSCA4OCDDDCAM95DZZCADY1UK3CAVG6ZI7CAFIO0NMCAB1CC55CAIQ8WT6CA5MC3LSCABG24WFCAYG5R.jpg
    1,6 KB · Görüntüleme: 28
Pandoranın Kutusu

Çok doğal oyunculuklar , güzel bir konu ama bir şey eksikti sanki filmde. Yönetmen ayrı ayrı tüm karakterleri anlatmak istemiş hepsine yönelmiş böyle oluncada hiçbirini tam olarak anlatamamış eksik kalmış. yinede izlenmesi gereken bir film tavsiye ediyorum...

Pandoranin-Kutusu-Film-Afis.jpg

La Fille Sur Le Pont

Köprüdeki kız aşka bakış açınızı değiştirebilir, şansı , umutsuzluğu siyah beyaz ve çok yalın işliyor yönetmen. Vanessa mimikleriyle kendine hayran bırakıyor ayrıca filmin son sahnelerinin ıstanbulda geçiyor olmasıda ayrı bir hazdı . Müzikler şahane , sevemediğim tek yeri sonundaki kaçınılmaz klişesiydi neyse olur o kadar diyorum mutlaka izlemelisiniz.

la&

eğlenceli ve düşündüren bir filmdi en küçük ayrıntılarla adamın gelmişini geçmişini sayan holmes bu sefer kara büyüyle uğrasıp mezarından kalkan lord blackwood la uğrasıyor bu yolda ona ırene ve ortağı john yardımcı oluyor
gerçekten komikti holmes a çok güldüm o mimikleri tepkileri ikide bir kemanı kemençe gibi yada saz gibi çalması komikti bir çok kişi sıkıcı bulmuş ama ben beğendim ayrıca bu jude law bu kadar karizmatik olmak zorunda mı:asigim:
2325.jpg

Back