• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

paranormal-activity.jpg

Yapım : 2007, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Süre : 1 sa 39 dk

Konu
Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.

Konusu son derece basit.
Dijital kamera ile çekilmiş amatör bir film.
Çok korkunç olduğu idda ediliyor.Ben izlediğimde korkmadım ama sonrasında etkilendim bir kaç gece

paranormal-activity.jpg

Yapım : 2007, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Süre : 1 sa 39 dk

Konu
Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.

Konusu son derece basit.
Dijital kamera ile çekilmiş amatör bir film.
Çok korkunç olduğu idda ediliyor.Ben izlediğimde korkmadım ama sonrasında etkilendim bir kaç gece

evt film bendede öyle bir etki yarattıı. izlerken korkmadım hatta sıkıldım sonra bir kaç gece aklıma gelerek ürküttü :)

Paranormal Activity'yi izledikten sonra bende bir kaç gün uyuyamamıştım sempatiksalakcinni

Dancer in The Dark

Trajik... Baştan sona karnınızda ağrılara kasılmalara sebebiyet verecek kadar trajik . Mutsuz Müzikal. Yüreğim kaldırmıyor artık izlememelimiyim acaba böyle yoğun dram filmleri diye düşünüyorum. Neyse Müzikler ve Björk harikaydı . Daha önce izlediğim Breaking the Waves filminin çekim tarzı ve doğallığında. Sonu etkileyici , yüreğiniz böyle trajik filmleri kaldırıyorsa mutlaka izleyin derim:)

2j5cqhj.jpg

paranormal activity i izleyemiyorum
sonrasında korkacağımı bildiğim için:(
zaten korkarım etrafta bi ses duyunca şimdilik bekliyo kenarda film

Coraline'yi izledim en son; harikaydı...

Animasyon filmlerinde pek alışık olmadığımız bir kurgusu vardı, animasyonun çocuklara yönelik olduğu inancını da sarsar nitelikte. Sürükleyici bir öykü ve büyüleyici atmosferde geçen çocuklardan ziyade büyüklere hitap eden bir masaldı. Tavsiye ederim.

Animasyon filmlerinde pek alışık olmadığımız bir kurgusu vardı, animasyonun çocuklara yönelik olduğu inancını da sarsar nitelikte. Sürükleyici bir öykü ve büyüleyici atmosferde geçen çocuklardan ziyade büyüklere hitap eden bir masaldı. Tavsiye ederim.

oo izlemişsin atlantiscim , iyide yapmışsın :) evt katılıyorum yer yer ürkünç ve gotic tarzıyla büyüklere hitap eden bir animasyon tavsiye olunur...

ızledim evet nihayet:D soundtracki de güzeldi onu unutmuşum:D zaten giriş parçası dahi ürkütücü:D

harikaydı gerçekten bende izledim tavsiye ederim

Levent Kırca'nın Son ıstasyon filmini izledim bugün, oldukça dramatik, aklınıza gelen ne kadar kötü şey varsa hepsi başrol ailemizi buluyor, çoğu insan kötü, tüm evlatlar vefasız, yoksulluğa, çaresizliğe direnen namuslu bir aile... Levent Kırca'ya dram o kadar yakışmış ki onu artık "Olacak O Kadar" ile hatırlamayacağım için çok seviniyorum. Dram seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim, yaprak dökümü bu mudur, budur mirmirmirmir

sonistasyonafis.jpg

Dün gece Ejder kapanı'nı izledim..

Güzelmiydi..Yorum pek yapmak istemiyorum,Uğur Yücel seviyorsanız,onun için izlenir..

Kendini tekrarlamış sanki..Daha önceki bi kaç çalışmasına çok benziyodu..

Kenan İmirzalıoğlu yine muhteşemdi,bu sefer şivede yapmış arada bozsada ben beğendim..Birde NEjat İşler vardı her açıdan beğendiğim biri kendisi..:))
Fakat rolü çok azdı..:)

Birde Sanırım Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu'nun yatak performansını çok beğeniyor..:))

Her filminde aynı pozisyonda sevişirken görüntü alıyor.. ( Yazı-Tura ) filminde tıpkısının aynısı vardı..:))

:lepi: :D sanıyorum,
uğur yücel'i çok severim fakat sanırım biraz gişe-sel düşünceden kaynaklanan bir seçim, hem oyuncu hem de sahne adına

Back