• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

akıl oyunlarını izledim bugün ilk başlarda çok sıkılsamda sonu na doğru keyif almaya başladım ve güzel bi finaldiolumunekankayizsmile
umudunu kaybetme yi de izledim son dere ce duygusal bi film di yer yer göz yaşlarımı tutamadım hele işe kabul sahnesinde koptum:gitme:

nn8f80.jpg

Barton Fink

Az önce izlediğim , oha nasıl yapıyorlar dediğim müthiş senaryoya sahip film :) Coen kardeşlerin ağır ağır verdikleri gerilim ve kasvet bu filmde tam ayarındaydı , bir süre sonra okadar çok filmin baş kahramanı oluyorsunuz ki o terledikçe bende terledim sanki . Film bitiminde şöyle bir gözden geçirince sembolik ayrıntılarda çok ama çok hoş . ızlenmeli tavsiye ediyorum .

BartonFink-poster.jpg

Dün gece Ejder kapanı'nı izledim..

Güzelmiydi..Yorum pek yapmak istemiyorum,Uğur Yücel seviyorsanız,onun için izlenir..

Kendini tekrarlamış sanki..Daha önceki bi kaç çalışmasına çok benziyodu..

Kenan İmirzalıoğlu yine muhteşemdi,bu sefer şivede yapmış arada bozsada ben beğendim..Birde NEjat İşler vardı her açıdan beğendiğim biri kendisi..:))
Fakat rolü çok azdı..:)

Birde Sanırım Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu'nun yatak performansını çok beğeniyor..:))

Her filminde aynı pozisyonda sevişirken görüntü alıyor.. ( Yazı-Tura ) filminde tıpkısının aynısı vardı..:))

Kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden birisiydi, muhteşemdi ya sırnaşık şey

shutter isand
en son seyretigim film harketli ve akici bi fil sadece filmin sonunu anlamakda zorluk cekebilir insan

Vizyondan çıkalı çok oldu ama geçenlerde dvd den yedi kocalı hürmüzü izledim eğlenceli bi filmdi tavsiye ederim ;)

how to train your dragon, gerçekten çok çok tatlı bir filmdi. 3d izlemedim, ama eminim öyle çok daha zevkle izlenir.

how-to-train-your-dragon-po.jpg

Back