Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı);
Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. ızledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni
huehue film eskiden benide korkutuyordu ama ben küçükken korku filmi hastasıydım öyle çok tırssamda izlerdim . freddye özenir parmaklarıma bantla meyva bıçaklarını sarardım :roflol: eski korkular güzeldi be. tek başıma elm sokağını izlesem şimdi tırsarım eyvahedigeldismile
Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. İzledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni
Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. İzledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni
cnm senin sayende izledim sağol çocukluğumun kitabıdır çatı
film herzamanki gibi kitabı pek yansıtmıyor ama ben yinede çok başarılı buldum tabi filmden sıkılanlar olabilir
yalnız üzüldügüm nokta chris le cathy nin aşkını pek yansıtmamışlar sanırım o yıllarda bunu sinemaya yansıtmak istememişler yinede izlenebilir
evet canım romanı bende okumustum ilk 4 serisini roman olarak daha bir haz verdi gibi keşke diğer kitaplarında filmi olsa
cnm senin sayende izledim sağol çocukluğumun kitabıdır çatı
film herzamanki gibi kitabı pek yansıtmıyor ama ben yinede çok başarılı buldum tabi filmden sıkılanlar olabilir
yalnız üzüldügüm nokta chris le cathy nin aşkını pek yansıtmamışlar sanırım o yıllarda bunu sinemaya yansıtmak istememişler yinede izlenebilir
Korku filminden çok komedi gibi geldi bana ya :smiley-cool: Freddie'nin yenisi çekiliyor ya, onu izler korkarız :roflol: Haa şimdi korkmak istiyorum diyosan son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı, onu izle sempatiksalakcinni Birde fırsat bulupta izleyemediğim Possession ve The Collector var, izleyince yazarım nasıl olduklarını..
aaa çatının filmimi o . ben çok severim çatı serisiniı kesinlikle izlemeliyim. ilk kitabı mı anlatıyor canım ?
evet cnm ilk kitabı ama çok zor bulunuyor intden gamiş in attığı bir link var istersen atarım sana bir programla indiriliyor
aaiiyy canım benim opuyorumnanaktan çok saol . ben rapidden indiriyorum genelde o yüzden her filmi rahat buluyorum bunuda buldum bile iniyor
ama bir uyarlaması var ki hala tırsıyorum filmden...yüzyılın fırtınası....
tavsiye ederim çok etkileyici :1ninca:
orphanı duydum ama beni deli gibi korkutacak film daha yapılmadı
bir tek REC acayip germişti beni eyvahedigeldismile
ama söylediğin filmi izleyeceğim bebek , canım korku filmi çekti