• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı);
Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. İzledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni

Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. ızledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni

huehue film eskiden benide korkutuyordu ama ben küçükken korku filmi hastasıydım öyle çok tırssamda izlerdim . freddye özenir parmaklarıma bantla meyva bıçaklarını sarardım :roflol: eski korkular güzeldi be. tek başıma elm sokağını izlesem şimdi tırsarım eyvahedigeldismile

huehue film eskiden benide korkutuyordu ama ben küçükken korku filmi hastasıydım öyle çok tırssamda izlerdim . freddye özenir parmaklarıma bantla meyva bıçaklarını sarardım :roflol: eski korkular güzeldi be. tek başıma elm sokağını izlesem şimdi tırsarım eyvahedigeldismile

Korku filminden çok komedi gibi geldi bana ya :smiley-cool: Freddie'nin yenisi çekiliyor ya, onu izler korkarız :roflol: Haa şimdi korkmak istiyorum diyosan son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı, onu izle sempatiksalakcinni Birde fırsat bulupta izleyemediğim Possession ve The Collector var, izleyince yazarım nasıl olduklarını..

Ben bu filmi sanırım 13 yaşımdayken falan izledim, odamdan mutfağa gidememiştim korkudan. O zaman bu zaman deli gibi korkarım bu filmden. Geçenlerde kitabı geçti elime, okudum bitirdim. Dedimki hadi filmide izliyimde korkumu yeniyim. İzledim, zor bitirdim sıkıntıdan benneyaptımki Ben neyinden korkmuşum bu filmin bilemedim ama mutluyum, en azından korkumdan kurtuldum :smiley-cool: Bu arada filmin 1989 yapımı olduğunuda ekliyim belki anlarsınız beni neden korkutamadığını sempatiksalakcinni

bende çocukken izlediğimde çok korkmuştum filmin 2. side çıkmış ama ona hiç bakamadım

ben kitabını okumuştum merakla filminide izledim evet biraz aksaklıklar var ama yapım yılına göre gayet iyi bir film

senağlamasenağlamasenağlama

cnm senin sayende izledim sağol çocukluğumun kitabıdır çatı

film herzamanki gibi kitabı pek yansıtmıyor ama ben yinede çok başarılı buldum tabi filmden sıkılanlar olabilir

yalnız üzüldügüm nokta chris le cathy nin aşkını pek yansıtmamışlar sanırım o yıllarda bunu sinemaya yansıtmak istememişler yinede izlenebilir

film herzamanki gibi kitabı pek yansıtmıyor ama ben yinede çok başarılı buldum tabi filmden sıkılanlar olabilir

yalnız üzüldügüm nokta chris le cathy nin aşkını pek yansıtmamışlar sanırım o yıllarda bunu sinemaya yansıtmak istememişler yinede izlenebilir

evet canım romanı bende okumustum ilk 4 serisini roman olarak daha bir haz verdi gibi keşke diğer kitaplarında filmi olsa

evet canım romanı bende okumustum ilk 4 serisini roman olarak daha bir haz verdi gibi keşke diğer kitaplarında filmi olsa

bende okumuştum cnm serisini:gitme:

bencede yeniden çekilse aslında bununla ilgili videolar var 2010 yapımı falan diye belki olur o dönemde olmaması için anneyi öldürmüşler

ben altyazıyı bulamadım ingilizce izledim cnm ama program çok iyiymiş artık böyle yapıcam en azından film elimde kalır teşekkürlerolumunekankayizsmile

aynen ..bende ilk kitabını okumuşdum ve tabi çok etkilenmişdim...kitabı daha bir
ürkütücüydü...zaten o dönemlerde stephan kıng kitaplarını okuyup okuyup
tırsardım...:utangac:
ama bir uyarlaması var ki hala tırsıyorum filmden...yüzyılın fırtınası....
tavsiye ederim çok etkileyici :1ninca:

aaa çatının filmimi o . ben çok severim çatı serisiniı kesinlikle izlemeliyim. ilk kitabı mı anlatıyor canım ?

Korku filminden çok komedi gibi geldi bana ya :smiley-cool: Freddie'nin yenisi çekiliyor ya, onu izler korkarız :roflol: Haa şimdi korkmak istiyorum diyosan son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı, onu izle sempatiksalakcinni Birde fırsat bulupta izleyemediğim Possession ve The Collector var, izleyince yazarım nasıl olduklarını..

orphanı duydum ama beni deli gibi korkutacak film daha yapılmadı :p
bir tek REC acayip germişti beni eyvahedigeldismile
ama söylediğin filmi izleyeceğim bebek , canım korku filmi çekti :D

ama bir uyarlaması var ki hala tırsıyorum filmden...yüzyılın fırtınası....
tavsiye ederim çok etkileyici :1ninca:

Ya bu film 4 saatmiş benneyaptımki Değermi izlemeye doğru söyle bak valla düşmem yakandan kötüyse :roflol::roflol:

orphanı duydum ama beni deli gibi korkutacak film daha yapılmadı :p
bir tek REC acayip germişti beni eyvahedigeldismile
ama söylediğin filmi izleyeceğim bebek , canım korku filmi çekti :D

Orphan çok korkutan bir film değil ama türünün bu aralar izlediğim en iyisi bence, izle çabuk beğenicenmi merak ettim sempatiksalakcinni

Back