Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır beni bu kadar güldüren bir film izlememiştim
Tek kelimeyle "mükemmeldi"
ben bu filmi beğenmemiştim :a015:
ben de begenmemistim acikcasi..
geçen gece tv de gülüm ü izledim
rutkay aziz nebahat çehre tarık akan okan bayülgen oynuyo
ya gece bilmem kaça kadar sonunu bekledim boşa gitmedi belki zamanım ama sonu tatmin etmedi
bi garip bitti.. yine de izlenebilir rutkay aziz ve tarık akan çok iyiydi
aynen tatlım kaydirigubbakcemile5evet okanın rol yaptıgı çok bariz belliydi, onun oldugu sahneler içine çekmedi beni canım
bu filmi çok merak ediyorum, hala izleyemedim nedense bilmiyorumkismileFatih Akın-Soul Kitchen
Kayıp Otoban 1997/ David Lynch
Yorumların olumsuzluğu nedeniyle uzun süre arşivde beklettiğim filmi nihayet izleme fırsatı buldum. Rüyaların, kabus ve paranoyaların gerçeklerle yer değiştirdiği karmaşık br film, sonunda birçok soruyu arkasında bıraksa da gerçekten sinematografik açıdan izlenmesi gerekir.
david lynch filmlerinde sinema dilini çok fazla kullanıyor, onu anlamak da izlemek de çok zor gerçekten, örneğin bir film karesinde çıkan yangının olay mahallini ifade ettiğini okumuştum lynch filmlerinde, tamam estetik, ama daha anlaşılır filmleri tercih ediyorum. bu filmi de pek fazla beğenmemiştim dolayısıyla boshayallersmile
evet kolay anlaşılır değil:) Lynch rüyaların da içeriğini oluşturan bilinçdışının diliyle anlatmış aslında bu filmde öyküyü. Zihnin tüm karmaşasını sinemaya yansıtması bakımından takdire şayan. Başlarda sıkılacağımı düşündüm zira temposu çok düşüktü, bir anda öykü tamamen tersine dönüp bambaşka bir yolda ilerlemeye başladı.
paris je t'aime
Bir çok yönetmen ve oyuncuyu bir arada toplayan film. Hikayelerin hepsi çok güzel ama hikayelerin süreleri kısa ve bir çok olunca izlemek ağır olabiliyor. Her seferinde yeni bir filme başlıyorsunuz gibi :) film bitiminde bir çok hikayeyi çok beğendim hüzünlü komik duygusal. Parise bir kez daha aşık oldum mutlaka izlemelisiniz.