• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Uzun zamandır beni bu kadar güldüren bir film izlememiştim

Tek kelimeyle "mükemmeldi"

bay-evet.jpg

ben bu filmi beğenmemiştim :a015:

başka dilde aşk filmini izledim. cok güzedi gercekten öneriyorum tekrar izleyesim bile var yani
adını sen koy filmini izledim ne basından ne sonundan birşey anlamış değilim. kötü bi filmdi bence
ikiside türk filmi

geçen gece tv de gülüm ü izledim
rutkay aziz nebahat çehre tarık akan okan bayülgen oynuyo
ya gece bilmem kaça kadar sonunu bekledim boşa gitmedi belki zamanım ama sonu tatmin etmedi
bi garip bitti.. yine de izlenebilir rutkay aziz ve tarık akan çok iyiydi
213q4ih.jpg

Son düzenleme:
geçen gece tv de gülüm ü izledim
rutkay aziz nebahat çehre tarık akan okan bayülgen oynuyo
ya gece bilmem kaça kadar sonunu bekledim boşa gitmedi belki zamanım ama sonu tatmin etmedi
bi garip bitti.. yine de izlenebilir rutkay aziz ve tarık akan çok iyiydi
213q4ih.jpg

bence de iyi bir modern zaman filmiydi canım boshayallersmile tarık akan'a elbet lafım yok ama nerde bu okan bayülgen, nerde kanalizasyon gibi berbat bir filmde oynayan okan bayülgen, iyi ki tv yeniden verdi bu filmi de özlem giderdik :hulya:

Kayıp Otoban 1997/ David Lynch

Yorumların olumsuzluğu nedeniyle uzun süre arşivde beklettiğim filmi nihayet izleme fırsatı buldum. Rüyaların, kabus ve paranoyaların gerçeklerle yer değiştirdiği karmaşık br film, sonunda birçok soruyu arkasında bıraksa da gerçekten sinematografik açıdan izlenmesi gerekir.

evet okanın rol yaptıgı çok bariz belliydi, onun oldugu sahneler içine çekmedi beni canım
aynen tatlım kaydirigubbakcemile5
Fatih Akın-Soul Kitchen
bu filmi çok merak ediyorum, hala izleyemedim nedense bilmiyorumkismile

Kayıp Otoban 1997/ David Lynch

Yorumların olumsuzluğu nedeniyle uzun süre arşivde beklettiğim filmi nihayet izleme fırsatı buldum. Rüyaların, kabus ve paranoyaların gerçeklerle yer değiştirdiği karmaşık br film, sonunda birçok soruyu arkasında bıraksa da gerçekten sinematografik açıdan izlenmesi gerekir.

david lynch filmlerinde sinema dilini çok fazla kullanıyor, onu anlamak da izlemek de çok zor gerçekten, örneğin bir film karesinde çıkan yangının olay mahallini ifade ettiğini okumuştum lynch filmlerinde, tamam estetik, ama daha anlaşılır filmleri tercih ediyorum. bu filmi de pek fazla beğenmemiştim dolayısıyla boshayallersmile

tuçeçim türkiye de gösterimi bitti ne yazık ki...
ama cdsi çıkarsa al şahane bir seyirlik su gibi akıp gidiyor...

david lynch filmlerinde sinema dilini çok fazla kullanıyor, onu anlamak da izlemek de çok zor gerçekten, örneğin bir film karesinde çıkan yangının olay mahallini ifade ettiğini okumuştum lynch filmlerinde, tamam estetik, ama daha anlaşılır filmleri tercih ediyorum. bu filmi de pek fazla beğenmemiştim dolayısıyla boshayallersmile

evet kolay anlaşılır değil:) Lynch rüyaların da içeriğini oluşturan bilinçdışının diliyle anlatmış aslında bu filmde öyküyü. Zihnin tüm karmaşasını sinemaya yansıtması bakımından takdire şayan. Başlarda sıkılacağımı düşündüm zira temposu çok düşüktü, bir anda öykü tamamen tersine dönüp bambaşka bir yolda ilerlemeye başladı.

mongol
içimizdeki düşman
taraf tutmak
son lejyon
jesse james
oğlum jack
son iki ayda cd den izledim bunları...en beğendiğim mongol....
bulunduğum yerde sinema olmadığından cdlerle yetinmek zorunda kalıyorum....

evet kolay anlaşılır değil:) Lynch rüyaların da içeriğini oluşturan bilinçdışının diliyle anlatmış aslında bu filmde öyküyü. Zihnin tüm karmaşasını sinemaya yansıtması bakımından takdire şayan. Başlarda sıkılacağımı düşündüm zira temposu çok düşüktü, bir anda öykü tamamen tersine dönüp bambaşka bir yolda ilerlemeye başladı.

o bambaşka bir yolda ilerlemeye başladığı anda sıktı beni işte kaydirigubbakcemile3

scallywag canım, torrentlere bakacağım birazdan, muhtemelen düşmüştür nete :1hug:

Kayıp kızkardeşini aramak için efsanevi Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay Miller (Jared Padalecki), yosun kaplı ağaçların arkasındaki eski ve çürümüş kulübe kalıntıları arasında araştırmaya girişir. Polisin ve yöre halkının uyarılarına kulak tıkayarak kayıp kızkardeşi Whitney’i (Amanda Righetti) aramayı sürdüren Clay, o bölgeye heyecanlı bir hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençler arasındaki Jenna adlı bir genç kızın (Danielle Panabaker) yardımını alır.
Ancak orada hiç hesaba katmadıkları büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin; ustura keskinliğindeki büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason Voorhees’in yaşam alanına girmişlerdir

paris je t'aime

Bir çok yönetmen ve oyuncuyu bir arada toplayan film. Hikayelerin hepsi çok güzel ama hikayelerin süreleri kısa ve bir çok olunca izlemek ağır olabiliyor. Her seferinde yeni bir filme başlıyorsunuz gibi :) film bitiminde bir çok hikayeyi çok beğendim hüzünlü komik duygusal. Parise bir kez daha aşık oldum mutlaka izlemelisiniz.

Paris__je_t_aime.jpg

paris je t'aime

Bir çok yönetmen ve oyuncuyu bir arada toplayan film. Hikayelerin hepsi çok güzel ama hikayelerin süreleri kısa ve bir çok olunca izlemek ağır olabiliyor. Her seferinde yeni bir filme başlıyorsunuz gibi :) film bitiminde bir çok hikayeyi çok beğendim hüzünlü komik duygusal. Parise bir kez daha aşık oldum mutlaka izlemelisiniz.

Paris__je_t_aime.jpg

duydum ama izlememiştim canım afiş de çok hoş
kesin izliycem saolŞeniz

Back