• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

nihayet izledim guclubacismile

tumblr_ks59eauObQ1qa4orm.jpg

çok ağır konulu bir anime izlemiş gibiyim, çok üzgünüm :S

old boy'la beraber bir intikam üçlemesine ait ve bana göre (gerçekte pek de hoşlanmadığım) old boy'dan çok daha etkileyici olan bu filmi izleyecek arkadaşlarım mutlaka yüksek sesle izleyin, müzikler şahane alkisalkisalkis çok düşük bir tempoyla başlıyor film ama ikinci yarıda etkileyici bir intikam destanına dönüşüyor adeta. tavsiye olunur boshayallersmile

zindan adası-shutter island !!! gitmez olaydım beş arkadaş gittik resmen sıkıntıdan patlayıp verdiğimiz paraya acıyıp döndük..akannehir

canim konusu neydiki?o kadar kotumuydu gercekten?

canım film bi adadaki , akıl sağlığı bozuk suçluların bulunduğu akıl hastanesinde, kaçan bi suçluyu bulmak için ,2 dedektifin adaya gidişiyle başlıyo..psikolojik gerilim çok sevdiğimden 4 arkadaşımıda sürükleyip götürdüm.sinemadan çıkarken azdaha dalacaklardı bana..:oklava: bidahada tövbe dediler benim film önerime:tomato: biz inanılmaz sıkıldık ama beyenen arkadaşlarada ayıp olmasın.biz beşimiz hiç beyenmedik diyeyim..yerimseniben

The Invisible;
Filmi beğendim, epey sürükleyiciydi ama sonunu beğenmedim :dilcikar:

aşk engel tanımaz ve kasımda aşk başka olur kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle sevgiliniz eşinizle izlemeniziyerimseniben

"heath ledger ve arkadaşlarının sunduğu" the imaginarium of dr parnassus'u izledim, heath ledger'i izlediğim için çok mutluyum, johnny depp'i, colin farrell'ı, jude law'u, christopher plummer'ı hepsini izlemekten zevk aldım gerçi, film de çok hoş...

Imaginarium-Of-Dr-Parnassus-Poster-b.jpg

Son düzenleme:
canım film bi adadaki , akıl sağlığı bozuk suçluların bulunduğu akıl hastanesinde, kaçan bi suçluyu bulmak için ,2 dedektifin adaya gidişiyle başlıyo..psikolojik gerilim çok sevdiğimden 4 arkadaşımıda sürükleyip götürdüm.sinemadan çıkarken azdaha dalacaklardı bana..:oklava: bidahada tövbe dediler benim film önerime:tomato: biz inanılmaz sıkıldık ama beyenen arkadaşlarada ayıp olmasın.biz beşimiz hiç beyenmedik diyeyim..yerimseniben

saolasin hayatim yorumun icin eksik olma canimm

4515.jpg

ay ağla ağla içim çıktı çook güzeldi çok üzüldüm muhakkak izleyin babasının tecavüzüne uğrayıp ondan 2 tane çocuk doğuran annesinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan 16 yasında okuma yazma bilmeyen yinede hayata tutunmaya çalışan precious un hikayesi

izlerken gözyaslarınızı tutamayacak ve hayatınıza şükrediceksiniz

Büyük bir beklentiyle izledim ama film bana hitap etmedi, ortalama :) luna88 sen neresinde ağladın bu filmin naniknanik

The Hurt Locker

Ortalama bir film , En iyi film oskarını almasına hayret ettim... büyük bir merakla değil ama sıkılmadan izliyorsunuz. Belki Amerika kendini bu kadar melek göstermeseydi sevebilirdim. Film boyunca bir sürü şey veriyorlarda, neden biz Iraktayız , petrol için diyemiyorlar ... neyse:)

the-hurt-locker-poster.jpg

Büyük bir beklentiyle izledim ama film bana hitap etmedi, ortalama :) luna88 sen neresinde ağladın bu filmin naniknanik

aslında biraz sıkıcı bir film bende tesadüfen girmiştim baska seans yoktu ama beğendim hele "nobody loves me" diyo ya çok üzüldüm orda sonra annesi anlatıyor ya tacizler 2 yasında falan basladı diye bilmiyorum depresifdim o zmn okula gidiyorum anne dese yine ağlardım kafamçokkarıştı

the imaginarium of dr. parnassus'u büyük bir merakla bekliyordum,
bir terslik olmazsa hf.sonu gidiyorum,

kimler seyretti, nasıl buldunuz bakalımm??

ben de nihayet a moment to remember filmini izledim. çok duygusal çok romantik bir film :gitme:

müzikleri de süper. iki gündür la paloma dinliyorum senağlama

A seious Man

Sorunlu , bütününde kasvetli ve yer yer sıkıcı... Coen kardeşlerin kendilerini aşmaya çalıştıkları arıza ve iyi bir film .

a-serious-man.jpg

Dorian Gray;
Aşırı sıkıldım ve malesef sonunu getiremedim..

Back