En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Mephisto

Nazi Almanyasında bir tiyatro oyuncusunun çelişkilerini konu alıyor film. Akışı oldukça ağır ama mutlaka tavsiye ederim; sabredin izleyin=)))

Faust'un Mephistosunu kitabı okuyanlar bilirler. Ünlü bir tiyatro oyununun karakteri bu kez hem filmin ana karakteri hem de sahnede canlandırdığı bir figür olarak karşımıza çıkıyor.

Kariyer aşkının nelere yol açacağını ve hem sevdiklerinden hem de kendi benliğinden nasıl uzaklaşıp ait olmadığı bir dünyanın merkezine yerleştiğine tanık olacaksınız. Günümüzde de erkin gücüne tapanları ve hırslarının peşinden koşup arkasında bıraktıklarının akıbetini düşünmeyenleri ister istemez akıllarınıza getireceksiniz.

ızleyin, izlettirin=)))

Son izlediğim filmler:
Mary and Max: çok ilginç bir animasyon dostluğun önemini anlatıyor, inanılmaz güzel izlemenizi tavsiye ederim

Soysuzlar çetesi: Quantin Tarantino'nun nazi olayına ilginç bakışı, tarih seviyorsanız izleyin derim.

Köfte Yağmuru: Animasyon filmi, gökten yemek yağdıran acemi bir mucidin hikayesini anlatıyor, bu da güzel bir filmdi.

Up: izlemiş olduğunuzu düşünüyorum ki izlemediyseniz daha fazla geç kalmayın çünkü gerçekten iyi bir animasyon

Up in the air: George Clooney oynuyor, hayatı uçak seyahatleriyle geçen bekar bir adamın hikayesi, ben çok beğenmedim.

precious, julie & julia, the hurt locker
bambaşka bu üç film üçü de birbirinden güzel,

evetttt köfte yağmuru ve yukarıda süperdiii'
bayılırım animasyona,

özellikle de miniklerle seyretmek çok keyifli, yeğen, kardeş, çocuk tanıdığınız ufaklıkların mutluluğunu görmek çok güzel oluyor...:emir_bebek:

en son daybreakers(vampir imparatorluğu) ve cennetimden bakarkeni izledim

daybreakers klasik vampir filmlerinden biraz farklıydı vampirlerin yaşadığı dünyada insan ırkının azalması, avlanması ve damızlık inek gibi fabrikalarda sağılması dışarda kalan direnişçilerin insan ırkını kurtarmak için tedavi bulmaya çalışması ve basroldeki vampir EDWARD! dan yardım istemeleri falan filan güzeldi ama çok ahım şahım değildi

cennetimden bakarken beni biraz sıktı daha farklı bekliyordum sonuda biraz saçmaydı ve yavandı

Son düzenleme:
Persepolis

Böyle basit çizgilerle, bu kadar etkili bir hikayenin ne derece başarılı anlatılabildiğine hayran kaldığım bir film oldu. 70 sonrası ıran dönemi ve bir ülkenin yavaş yavaş nasıl yozlaştığı/yozlaştırıldığı hikayesi...
Mutlaka izleyin.

Persepolis

Böyle basit çizgilerle, bu kadar etkili bir hikayenin ne derece başarılı anlatılabildiğine hayran kaldığım bir film oldu. 70 sonrası İran dönemi ve bir ülkenin yavaş yavaş nasıl yozlaştığı/yozlaştırıldığı hikayesi...
Mutlaka izleyin.

katılıyorum, izlenesi ve ibret alınası bir film ve umarım sonumuz böyle olmaz,
içler acısı ne yazık ki...

"Shutter Island" ( Zindan Adası)

Psikolojik gerilim severlerin kaçırmaması gereken bir film.

Görüntü yönetmeninin estetik zevki, Martin Scorsese'nin yeteneği ve oyuncuların güçlü performansları basit bir öyküyü eşsiz bir sinema şölenine dönüştürmüş.

dün akşam eyvah eyvaha gittim 2 saat ful kahkaha isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum çok eğlendim çok uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ata ve demet akbağa süper bi ikili olmuşlar ve en çok hoşuma gidende argosuzda komedi çekebiliniyomuş argosuzda türk filmi komedisi oluyomuş sadece 2 yerde var onlarda cuk oturmuş ve gereken yerlerdi yaneekaydirigubbakcemile3

"Shutter Island" ( Zindan Adası)

Psikolojik gerilim severlerin kaçırmaması gereken bir film.

Görüntü yönetmeninin estetik zevki, Martin Scorsese'nin yeteneği ve oyuncuların güçlü performansları basit bir öyküyü eşsiz bir sinema şölenine dönüştürmüş.

kitabını okumuştum müthiş bir kurgu müthiş bir öykü filmine yarın gitmeyi düşünüyoruz

Jeux d'enfants

Etkileyici bir aşk hikayesi... Bazen diyorum neden bu filmleri izlemek için bunca yıl beklemişim :) önyargılardan kurtulmak gerek sanırım :)

ben savas filmi arıyorum bulamıyorum ya olanlarıda izledim tavsiye edebilceginiz varsa yazarsanız sevinirim..

ben savas filmi arıyorum bulamıyorum ya olanlarıda izledim tavsiye edebilceginiz varsa yazarsanız sevinirim..

yeni-dunya-bedava-yeni-film.jpg

in_the_name_yabanci_aksiyon.jpg

5n21pu.jpg

php2d9dlt0.jpg

arkadaşlar çok iyi önerilerde bulunmuşlar, ben de bir ekleme yapmak isterim,
Miracle at St. Anna's , roman uyarlaması müthiş bir film, ağlaya ağlaya seyrettim, savaşın ne kadar kötü olduğunu, insanlığın, vefanın ve arkadaşlığın, minnet duygusunun önemini anlatıyor,
De Palma'dan Casualties of War da çok iyi bir filmdir.

yenilerden:
The hurt Locker ne de olsa 9da 6 yaptı,
Inglourious Basterds, tek kelime, Tarantinooo
The Men Who Stare at Goats

Back
X