Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basrollerini ata demirer ve demet akbağın oynadıgı
eyvah eyvah'a gittim bugün güzel bi filmdi senaryosu yok gibi bişey
ama eglenceliydi demet akbağ cok iyiydi Atada rolünde basarılıydı yerimseniben
![]()
![]()
Neşeli Hayat
Çook güzel diye duyup izlediğim bir film, izlenebilir ama komedi ve çook güzel beklentisi içini girmeden.
Maalesef beni hayal kırıklığına uğratan filmlerden. Yılmaz Erdoğan'ın yazma yeteneği büyük ölçüde körelmiş.Filme sponsor olan firmaların ikide bir yerli yersiz filmde yer alması gözüme çok battı.
ÇGHB ekibinden herkesi de haydi sizi de bir filmde oynatayım mantığı ile kadroya almış.Kısacası olmamış, olmamış.
Sadece Büşra'yı beğendim, Yılmaz Erdoğan'ın eşi olarak inandırıcı bir portre çiziyor.
Rec 2
Son yıllarda yapılan en iyi gerilim ve korku filmi olduğunu düşündüğüm müthiş filmin devamı. Malesefki vasatında altında , berbat. Konuyu bilimsellikten dine çevirmişler ve bütün inandırıcılığını yitirmiş. İlk filme olan sevgimde bu devam filmi yüzünden kayboldu. Kült olmaya adayken para kazanmak için devam filmi yapmaları malesefki ilk filmide gölgeleyecek , devamı gelmemeliydi. Rec i sevenler bu filmi izlemesin , rec onlar için hep o haliyle kalsın bence izlemenizi tavsiye etmiyorum :)
Rec 2
Son yıllarda yapılan en iyi gerilim ve korku filmi olduğunu düşündüğüm müthiş filmin devamı. Malesefki vasatında altında , berbat. Konuyu bilimsellikten dine çevirmişler ve bütün inandırıcılığını yitirmiş. İlk filme olan sevgimde bu devam filmi yüzünden kayboldu. Kült olmaya adayken para kazanmak için devam filmi yapmaları malesefki ilk filmide gölgeleyecek , devamı gelmemeliydi. Rec i sevenler bu filmi izlemesin , rec onlar için hep o haliyle kalsın bence izlemenizi tavsiye etmiyorum :)
![]()
Hadi yaaa, üzüldüm valla şimdi, ilkini nasıl izlediğimi biliyorsun :) ikincisinden daha büyük umutlarım vardı, kahretsin, şimdi daha da merak ettim:)
hımmm şimdi ben rec in ilkini sevmemiştim fazla gerilemediğimden belki gecelikli ninem canavar oluyo flnsempatiksalakcinniama bi arkadaşımdan 2.sinin harika olduğunu napıp edip izlemem gerektiğini söyledi eminmisin beğenirmiyim 1. sevmedim biliyosun dediğimde bayılırsın dedibilmiyorumkismile
bende ikilemde kaldım şimdi sen 1. sini sevmene rağmen 2.yi beğenmediysen ben 1. sevmediğime göre 2. yi hepten sevmicem demektirfisfisfis
I Vitelloni - Fellini ( Aylaklar)
5 aylağın yaşamını konu alan filmi klasik severlere tavsiye ederim. (1953 yapımı)
Toplumsal normların dışında yaşayan kişilerin hayatta var olma mücadelesini Fellini sinemaya kendine has üslubu ile aktarmış. Başroldeki karakterin de Fellini'yi temsil ettiği söylenir ( kadınlara düşkünlük, hovardalık vs...:))) )
Burjuvazinin Gizemli Çekiciliği (1972) - Bunuel
Sıkıcı bir film en az burjuva sınıfının yaşamı kadarZaten yönetmenin de anlatmak istediği bu yaşamın sıradanlığı, yozluğu, sıkıcı ve boğuculuğu. Ama sabredip izleyenler için güzel bir eleştiri çıkar ortaya ayrıca rüya sahnelerini çok başarılı buldum. Yalnızca rüya sahneleri ve bilinçaltına yerleşmiş şablonların rüyalarda açığa çıkması için bile izlenmeye değer. Bunuel ismi zaten sürreal bir dünyaya kapı açıldığının ipucunu vermektedir; ait olduğu akımın tüm izlerini bu filmde de bulmak mümkün.