En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sinemada en son hafta sonu Kurt Adam filmini seyrettim
Çok yüksek beklentilerle gitmediğim için sıkılmadım beğendim
Kurt adam zombi filmlerinde azcık söylenen eşim bile mızıklanmadı

kurtadam.jpg

Konusuna gelince sıradan kurt adam filmlerinden daha başarılıydı
Antoni amca yine döktürmüş
Eğer süper ötesi filmler beklemiyorsanız bence bi izleyin

Invictus; Mandela'nın humanist kimliğini ışık tutan bir film, sırf Morgan Freeman'ın ve Matt Damon'ın Oscar adayı performansları için bile seyretmeye değer. Tabii Eastwood hayranlarının son filmini kaçırmamak için de gidebileceği bir film. Bayıldım...

The Lovely Bones; Peter Jackson'ın beklenen filmi. Alice Sebold'un aynı isimli romanından uyarlama. Yalnızca Stanley Tucci'nin müthiş performansıyla Oscarlarda yer alsa da tüm kadro müthiş bir oyunculuk sergilemiş özellikle Susan Sarandon harikalar yaratıyor. Görsel yönetimini de beğendiğimi söylemeliyim.

Sherlock Holmes; Sir Arthur Conan Doyle'un unutulmaz karakteri favorilerimden olduğu için fazla objektif olamayacağım bence süperdi. Robert Downey Jr. ve Jude Law oldukça uyumlu bir ikili olmuşlar. En çok beğendiğim Holmes - Dr. Watson ikililerinden oldular. Kaçırmayın derim.

en son Veda'yı izledim ..çok beğendim savaş sahneleri özellikle çok güzeldi..tavsiye ederim :1closedeyes:

everybodysfineposter1.jpg

:gitme: mafoldumben senağlama

robert de niro'nun performansı tek kelimeyle muhteşemdi, devleştikçe devleşiyor adamın oyunculuğu yıllar geçtikçe, filmi konusu itibariyle çok güçlü görmesem de iyiydi...

Bir de ben 99 francs diye bir film izledim, reklamcılık sektörüne çok iddialı göndermeler var filmde, değişik animasyonlar eklenmiş, yine de aşırı abartılı buldum, eleştiri ve anafikir iyi, film vasat...

24ratatouille2007.jpg

En son aşçı fare filmini izledim kardeşimle..Tam bi aile filmi,çok şeker cici bici bi animasyon filmdi.
Ben çok beğendim. :asigim:

Dün akşam Yaşıyor'u seyrettik
Ben beğendim eşim arada mızıklandı ama sanırsam o da beğendi

180995.jpg

Konusu: Üniversite öğrencisi Lenore Harker (Bijou Phillips) erkek arkadaşı Frank'den (James Murray) hamile kaldığını öğrenince okuldan ayrılıp onun yanına yaşadığı çiftlik evine yerleşmeye karar verir.
Henüz hamilelik süresi tamamlanmadan bebeğin karnında çok büyüdüğünü farkeden doktorlar bebeği sezaryen ile almaya karar verirler. Doğumun gerçekleştiği ameliyathaneden uzun süre ses seda çıkmayınca içeri girdiklerinde karşılaştıkları manzara korkunçtur.

The Story Of Weeping Camel ( Devenin gözyaşları)

Bu belgesel-film karışımı da denebilecek yapımında insanların bile beceremediği bir şeyi,kendiyle yüzleşmeyi gerçekleştiren bir devenin nasıl da gözyaşlarına hakim olamadığını görüp inanamayacaksınız.

Back
X