• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

benimde buzamana kadar izleyipte beğndiğim filim pearl harbour süpeer aşkın ve savaşın birarada olduğu film 5 defa izledim diyebilirim ama eski bir film dir.

O....cocuklari.Cok begendim,özellikle Ipek Tuzcuoglu nu..En etkilendigim sahne de elinde kahvesiyle cam kenarina gelip oglunu görmesi.......Cok güzel yansitti o duygulari aynen hissettimsenağlama

unutmuşum burayı :lepi:
sinemada en son izlediğim filmlerr
Tropik fırtına: güzel 1 filmdi bence, eğlendim baya. orjinal sayılabilcek bir konusu vardı. afişine bakınca aklıma gelen senaryodan farklıydı. :1rolleyes:
Ölüm Yarışı: çokkkk güzel 1 filmdi, çok beğendim. hatta bugüne kadar izlediğim en iyi filmlerden biriydi diyebilirim.
Dehşet treni: izlenebilir bir filmdi ama bazı sahneler çok iğrenç geldi bana. kafamçokkarıştı korku filmi güya ama pek bi korktuğumu söyleyemem. :dilcikar:

evde dvd olarak da 'a walk to remember' izledim. iyi gibiydi, ama çok öven olunca daha güzel birşey bekliyordum.

banka işi diye bir film izlemiştim pek aksiyon filmlerini sevmememe rağmen ama konusu çok güzeldi çok beğenmiştim.romantik olarak not seni seviyorum diye bitane izledim oda süperdi gerlim tarzı da e katil çok güzeldir tavsiye ederim mutlaka

epydir sinamaya gitmemiştik eşimle doğum günümde gittik hani romantiklik olsun dedik SEVGİ FIRTANASI na girdik aayyyyy cooook kötüü 10 üzerinden puan bile vermem okaa yani
benden uyarması

ben eşimle izledigimiz flimleri yazıyım ve begendıgımiz filmleride arşiv yapıyoruz.aksiyon flimler büyük günahlar -zor ölüm4-tetikçi-gazap ateşi-hazine avcısı1 ve 2-bad boys 2-düşman hattı-taşıyıcı1 ve 2-telefon kulübesi-ilk gün-ihanet-yüz yüze-beşikten mezara korku flimleri gothika-otostopçu flimler eski olabilir ama çok güzel eşim korku flimi alıyım dıyo ben istemiyorum korkuyorum çünkü bende ençok aksiyon flimleri seviyorum....inş sizde flimleri begenirsiniz...arkadaşlar

en son o..çocukları filmini izledim ve bayıldım..herkese tavsiye ederim demet akbağ döktürmüş...10 üzerinden 10
korku olarakta daha önce sanırım yazdım ama bir tavsiye shutter...izleyin gerilinn..

wall-e muhteşem bir animasyondu, en son onu izledim eşimle, şimdi olsa oturur izlerim, hem çocuklarınızı götürün hem de siz izleyin, gerçekten müthiş.

amerikan rüyası da çok güzel bi gerilim filmi çok başarılı süpriz bi sonla bitiyo şok edici etki insanın üstünde final sahneleri. ve bence tüm zamanların en iyi gerilim filmi teksas katliamı serisi gerilim sevenler bu seriye bayılır. komedi olarak benim favorim korkunç bi film serisi olmuştur özelikle de 2. si süperdi..

bide the shining filmini izleyen olduğu mu hiç eski bi film en iyi korku filmleri arasında yer aldı. ben bulamadımda çok merak ediyorum konusunu fln..

Tavsiye edicem ama film değil belgesel dün eşimle Mustafa belgeseline gittik salon hınca hınç doluydu çoluk çocuk genç yaşlı herkes gelmişti.Belgesel gerçekten çok güzel hazırlanmış ama benim tek sıkıntım Çok fazlaca atatürk ün elinde sigaraya yer vermişler filmde içki masası sahnelerini filan bence çok fazla kullanmamalıydı sevgili Can dündar çünkü çocuklarımızı götürüyoruz biz oraya Atatürkü tanısınlar diye bence atamızın sadece iyi yanlarını örnek göstermeliyiz.Sigara veya içki içmesi onun özeliyle ilgili.Yani kısacası tek bana ters gelen taraf aşırı sigaralı sahnelere yer verilmesi.Bu kötü bir örnek ama belgeselin geneli iyiydi yine de tavsiye ederim

bende en son olarak "cinnet" yani "timber falls" ı izledim eğer testereyi izlediyseniz bu filmide kaçırmayın diyorum ve ekliyorum filmi mutlu sonla bitti sanıp sevinmeyin son saniyeyi mutlaka izleyin..........

bide the shining filmini izleyen olduğu mu hiç eski bi film en iyi korku filmleri arasında yer aldı. ben bulamadımda çok merak ediyorum konusunu fln..
canım ben o filme başladım..ancak bitiremedim, internetten bulmuştum...jack nicholson bir yazardı galiba ve kışın kapılarını kapatan bir otele yerleşiyolardı, orda hem nöbet tutacaklar hem de adam kitabını tamamlıycaktı..ama daha önceden ordaki bir nöbetçinin kızları ölüdürülmüş galiba jack nicholson'un küçük oğlu bu kızları görüyor filan...
karışık oldu dimimirmirmirmir?walla film çok uzundu, uyuyakalmışım ancak okadarına kadar izleyebildim:emir_bebek:

Ben çoğunlukla filmleri dvd'den izliyorum..
En son izlediklerim ve size tavsiye edeceklerimde ,
Korelilerin yaptığı bir film 'My Sassy Girl' İzlemeye değer bir film
Komediyi sevenler için ideal..

'P.S. I Love You' kocası öldükten sonra , kocasının bıraktığı mektuplardan hayatını bulan bir kadın..

Romantik komediyi sevenler için birde 'Definitely, Maybe' var Kesinlikle , Belki..

'a lot like love ' Aşk gibi birşey romantik komediyi sevenler için hoş bir film

Aslında çok izlediğim film var hepsini yazsam bugüne bitmez kaydirigubbakcemile3

En sonda korku filmi sevenler içinde Rec'i önere bilirim...

ben "the jacket" den çok etkilendim dvd de bakmıştim...

adria brody ve natali portman tavsiye ederim zaman yolculuğu gibi klasik konu ama oyunculuklar ve final etkileyici

dvdde izlediklerim

The Devil Wears Prada: çok beğendim, eğlenceliydi gayet, tekrar bile izlerim. :teytey:
About A Boy: Hugh Grant ın oynadığı her filmi beğeniyorum zaten, bunu da beğendim.
The Butterfly Effect: güzel 1 filmdi ama hakkında çok çok iyi yorumlar okuduktan sonra insan daha etkileyici birşeyler bekliyor sanırım.

sinemadaysa 'Mustafa'
ATATÜRK'ü anlatan bir filmin etkileyici olmaması zaten mümkün değil ...

gecenlerde ı am sam diye bir film izledim izlemeyenlere tavsiye...ne yapın edin izleyin...

mustafa

bence son dönemlerde çıkan en anlamlı filmlerden ve kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum

kesinlikle kaçırmayın derim. bugün izleme fırsatını buldum ve insan olarak mustafa' yı gördüm.

o da bir insanmış kendine ait dertleri korkuları özlemleri aşkları kini ihtirası varmış o da bizim gibiymiş.

acısıyla tatlısıyla yaşadıklarını bence güzel özetlemişler film süresi içinde...

şuan bile boğazımda düğümleniyor ağlamamamak için zor tutuyorum kendimi gözlerim istemeden

doluyor. Bir TÜRK olarak bu filmi kaçırmayın derim

testere 5
kan görmeye dayanamayanlar gitmesin ama oldukça başarılı bir film

Back
X