• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son kara ovalye ye gittim.berbattı.çok gürültülüydü film.konusunu dahi anlamadım desem yeridir.gittiğim en kötü filmdi.(tabiii benim için)

bende bugun şark vaatlerini izledim cd den.çok sıkıcıydı.tavsiye etmem.konusuda basitti.hiç heyecanlı sonunu iple çektiğim bişey çıkmadıfisfisfis

o. çocukklarını ızlesım en son.(sınema)
çok beğen im doğrusu,oyuncular cuk demiş oturmuş...hıkaye,kurgu muhtesem tek kelıme..

bugün aynalar ı izledim. güzel, değişik 1 filmdi. biraz tırstığım, yerimden zıpladığım anlar oldu :roflol:
buarada hiçbir msgımda belirtmedim ama buraya yazdığım her film sinemada izlediğim fimlerdir. dvdden sadece eski filmleri izliyorum. yeni filmlere sinemaya gidiyorum her hafta. :icecream:

''American History'' amerikadaki ırkçılığı anlatan mükemmel bi dram herkese tavsiye ediyorum.. bunun dışında gerçekten beğendiğim filmleri yaziim bulursanız izleyin derim;

Forrest Gump(mükemmel bi komedi ve dram)
Guguk Kuşu (eğlendirici bi fiilm)
The Usual Suspects(Komedi süpper tavsiye ederim)
Scarface(müthiş bi aksiyon dram)
Seven Years In Tibet(oyunculuklar süper)
Pulp Fiction(kült olmuş acaip eğlenceli bi film)
My Girl (ağlamak istiyosanız oldukça duygusal bi film)
The Crow(böyle aşk var mıdır hala)
The Life Of David Gale(sürpriz sonları seviyosanız kesinlikle izleyin)
Oldboy(oldukça etkileyici sürpriz sonla biten bi film)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar pazar günü eşimle izledik ve inanın tv nin karşısına zorla oturmuştum bu film de nerden çıktı diye ama harika gülme krizlerine girdik resmen kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum filmin adı damadı öpebilirsin
31393.jpg

Son düzenleme:
kesinlikle 'don't mess up with Zohan!' - zohan'a bulaşma. komikti baya bununla birlikte ahlak acısından tam puan veremiyoruz elbette!bi deeee Mistik Olay hoştu.

Wall-E.....bayıldım...10 üzerinden 10...kızımla izledim.ayrıca ders çıkarılabilecek bir film. dünyamıza neler yapıyoruz farkına varamadık daha...

1408,millattan önce 10000,testere4,zor ölüm,son durak,prestij,köstebek
bazıları eski biraz ama izlemeye değer hele prestij mükemmel daha çok izledim bu yaz film kolik olmuştuk resmen abim sağolsun:D bunlar en beğendiklerim

meleğin sırrı- broken angel... beğenerek izledim. tek eksisi film yarı türkçe yarı ingilizce. altyazı yok ingilizce kısımlarda ama yinede anlıyorsunuz. bazı yerlerini anlayamamıştım . onuda üstün zekamla bağlantı kurarak çözdüm ..:roflol:

neyse güzel ve hüzünlü bir filmdi. gerçek bir yaşam öyküsü ama filmin sonu gerçeğinden farklı bitmiş...gerçeği böyle mutlu sonla bitmiyor...

geçenlerde izledim juno die bi film. konusu gençlere örnek olcak tarzda ayrıca müziklerini de çok beğendim tavsie ederim yani. lise öğrencisi arkadaşından hamile kalan bi kızın hikayesi

the cycle...
bilindik bir hikaye, bilindik tarzda bir korku filmi...mumya evi, korku kapanı tarzı... bir grup genç , orman , eli bıçaklı katil vs. vs. vs..

eh işte idare eder....
şakkıdı

en son ızledıgım fılm dunyanın merkezıne yolculuk
kesınlıkle tavsıye ederım arkadaslar guzel bır macera fılmı

bugün sinemada x-files ı izledim. zaten dizisini tamamen izlemiştim çok beğeniyordum. filmine de bayıldım. :asigim: sinemada izlememe rağmen dvdsini de alcam o derece :asigim:

onun dışında bu hafta arkadaşımda kaldığım için dvdden birsürü film izledik. mr.& mrs. smith, aeon flux, 27 dresses, madagascar, ice age.
mr and mrs smith i çok beğendim.
madagascar süperdi. 'i gotto move it move it' olayından hiç bahsedemicem filmi durdurup 5 dk falan aralıksız güldük :roflol:
aeon flux değişik konulu 1 filmdi ama çok güzeldi diyemicem.
27 dresses çok hoştu bence. klasik tabi biraz. sonu en baştan tahmin edilebilecek şekilde.
ice age i zaten en az 5 10 kere izlemiştim. ama yine de hiç sıkılmadan izledim. sid e bayılıyorumm. :roflol:
bide garez izleyelim dedik. 5dk sonra tırsıp kapattık. koca evde tek başımıza olunca bide geceydi korktuk biraz. :dilcikar:

kızlar eger psıkolojık-gerılım fılmlerden hoşlanıorsanız MAKINIST ve AKIL OYUNLARINI tek gecerım.mutlaka ızlemelısınız...

bugün sinemada x-files ı izledim. zaten dizisini tamamen izlemiştim çok beğeniyordum. filmine de bayıldım. :asigim: sinemada izlememe rağmen dvdsini de alcam o derece :asigim:

onun dışında bu hafta arkadaşımda kaldığım için dvdden birsürü film izledik. mr.& mrs. smith, aeon flux, 27 dresses, madagascar, ice age.
mr and mrs smith i çok beğendim.
madagascar süperdi. 'i gotto move it move it' olayından hiç bahsedemicem filmi durdurup 5 dk falan aralıksız güldük :roflol:
aeon flux değişik konulu 1 filmdi ama çok güzeldi diyemicem.
27 dresses çok hoştu bence. klasik tabi biraz. sonu en baştan tahmin edilebilecek şekilde.
ice age i zaten en az 5 10 kere izlemiştim. ama yine de hiç sıkılmadan izledim. sid e bayılıyorumm. :roflol:
bide garez izleyelim dedik. 5dk sonra tırsıp kapattık. koca evde tek başımıza olunca bide geceydi korktuk biraz. :dilcikar:

evet 27 dresses i ben de izledim sakin romantik bir film izlemek isterseniz fena değil

Back
X