• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Saw 5'i izledim gecen gün sinemada,diger 4 seriye göre biraz vasat bi film olmuş ama bir Saw hayranı olarak sinemadan mutlu ayrıldım.Özellikle final sahnesi çok akıllıca olmuş..cokacimcoook

Ödüllü film'Üç Maymun'u izledik ailece.Sanat gözüyle bakarsanız güzel bir film olabilir.Fakat herkese hitap eden bir film olduğunu söyleyemem.Bana hitap etmedi.Bir ailedeki üç kişi sessizce üç maymun'u oynadı.

bir ney sevdalısı olarak dinle neyden filmini izledim. Neyin içinde hiç bir anlam ifade etmediği bir fransız yönetmen gözüyle çekilmiş tamamen göz boyama amaçlı bir filmdi. hayal kırıklığına uğradım. manevi aşkın adını taşıyan bir filmde maddi aşk çok ön plandaydı. fransa ile yapılmış bir savaşın temellerinin nasıl atıldığını izlemek isteyen gitmeli :)

aşk tutulmasıda tipik türk filmi tadında ve koyu fenerlilerin gitmesi gereken bir film :D bütün filmin yüzde doksanı fener renkleri ve stadında geçiyor:P bol bol gülmek isteyen gitsin mutlu olsun gelsin. bu arada gittikten sonra hem maçkolik hemde romantik bir erkek nasıl olur diye düşündürüyor

en son tepenin gözlerini izledim çok fazla gerilim korku gibi gelmedi bana ama etkileyiciydi tavsiye ederim

Sinamada Testere 5 i izledim süperdi diyemem ama sıkı takipçisi olanlara tavsiye edebilirim kötükedihüso

ben "the jacket" den çok etkilendim dvd de bakmıştim...

adria brody ve natali portman tavsiye ederim zaman yolculuğu gibi klasik konu ama oyunculuklar ve final etkileyici

Evt bnde tavbsıye ederım the jacket turkce cıldırıs dıye cevrılen fılm gercekten guzel
Yalnız canım o Natalie portman degil ama ona cok benzeyen Keira Knightley

en son sevgilimin zoruyla bond'a gittik

aman allahım bond klasiklerinden kesinlikle dil bu kadar ruhsuz bond mu olur gülmüo konuşmuo kasıntı bi tipi var bildiin robot zaten o adamın tipide bana itici geldi ayrıca sarışın bond olurmu hiç yaa

filmde aksiyon tavan yapmış adam denizde havada karada her yerde savaşı ve sağ kalıo ee pesss doğrusu dedim

Dün Issız Adam flmini izledik sevgilimle,ben dahil sinemadaki herkes ağlıyordu:çok üzgünüm: gercekten basarılı bir yapım olmuş,final sahnesi için bile izlenir bu film.ayrıca filmde calan anlamazdım sarkısı mükemmel ötesiydi,eskiden daha kaliteli sarkılar yapılıyormuş bunu anladımsenağlamasenağlamasenağlama

dün önce house diye bir korku filmi izledim. sonunda saçmalasalarda güzel bir filmdi. yolda kaza geçirmiş bir çiftin ,garip sırları olan bir eve sığınmalarıyla olaylar başlıyor...

sonra eski bir film olan griffin and phoenix ( bizde elveda sevgilim olarak geçiyor) diye bir film izledim.

bayıldım bayıldım bayıldım..
ağladım, güldüm...
romantik komedi tarzı.
konusunu anlatmayayım. izleyin bulursanız.

Issız adamı izledim..
Çağan Irmak yine harika bir film çıkarmış..
Bazen güldüren ,filmin son karesinde ise ağlatan bir film..
Filmin etkisinden daha kurtulduğum söylenemez..
10 üzerinden 10 veriyorum bu film için..
Ve muhakak izlemenizi tavsiye ediyorum..

"sen dizime yattın, ben bir hikaye anlattım ve sen büyüdün"

“Karların üstündesin.donmak üzeresin ve tatlı uykuya kapılıyorsun. öldüğünün farkında değilsin.”

Son düzenleme:
Issız adamı izledim..
Çağan Irmak yine harika bir film çıkarmış..
Bazen güldüren ,filmin son karesinde ise ağlatan bir film..
Filmin etkisinden daha kurtulduğum söylenemez..
10 üzerinden 10 veriyorum bu film için..
Ve muhakak izlemenizi tavsiye ediyorum..

"sen dizime yattın, ben bir hikaye anlattım ve sen büyüdün"

“Karların üstündesin.donmak üzeresin ve tatlı uykuya kapılıyorsun. öldüğünün farkında değilsin.”

kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim bende çok beğendim a.s Çağan Irmağın genelde filmlerini beğeniyorum zaten. burda da kural bozulmamış ve üzerinde çalışılarak hazırlanan bir film olmuş. üstelik filmde kullanılan eski şarkılarda filmin sahnelerine cuk oturmuş. güzeldi yani... a.s.

son ızledıklerım lanetlı toprakar gerılım ıcerıklı oldugu yazıyor tanıtımda ama cokta degıl..
yıne de bos vaktınız varsa ızleyın derım..
ıyı sanslar chuck komedı fılmı..
romantık bır komedı aynı zamanda cok eglencelıydı..
su an aklıma gelenler bunlar fisfisfis

en son izledigim film: Body Of Lies.
Bayildim amerikanin ortadogu ile olan savasini anlatan bir film, cogunlukla Irak ve ürdün de cekilmis, turkiyedede cok kisa bi sahnesi olan harika bir aksiyon filmi.

Türkiyede sinamaya ciktimi bilmiyorum ama ama ciktiysa kesinlike izlenmesi gereken bir film

ıssız adam ve aşk tutulması..
ıssız adam çok etkiliyo insanı,aşk tutulmasında da güzel vakit geçiriyosunuz tavsiye ederim:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile4

Osmanlı Cumhuriyetini izledim cmrtsi günü....Berbattıııı,filmin ikinci yarısında salonu terkedenleri sayamadım resmen..

Süüüüüppperrr bi filmdi dün izledim.Mustafa fılmını de gosterıme gırdıgı ılk gun ızlemıstım keske gıtmez olaydım dedım ama bu fılmden cıkarken ınanılmaz mutluydum.Trajikomik bir eser olmus bu fılmde hem guluyorsunuz hem aglıyorsunuz ınsanı tum duygular mukemmel bır ustalıkla sergılenmıs..mesela 2008yılı ve ıstanbul amerıkanın elınde koskoca padısahı hucreye atıyorlar bır sıfattan baska bırsey degıl.Ankarayı gösterıyor bır kahvede turk genclerı hala dırenelım yurdumuzdan atalım bu emperyalıstlerı dıyor fakat bu durumdan umutsuz olan bır baska turk genc grup ıse hayal gormeyın dıyerek dalga gecıyorlar fakat bır baskında o dalga gectıklerı arkadasları vuruldugunda dayanamıyor kalkıp amerıkan askerlerıne kafa tutuyor burda turk ınsanının bırbırıne olan tutkunlugu sahıp cıkısı verılmıs fılmın sonuna dogruysa padısah artık dayanamıyor ve ıstanbulu kucuk bır sandalla terk ederken yanındakıne ıstanbula demırlemıs buyuk amerıkan gemılerıne bakarken ıc gecırıyor.Yanındakı uzulmeyın padısahım bugun olmadı ama elbet bırgun bu ısgalden kurtulucaz dıyor ve ata demırer on numara cevabı verıyor... Olmaazzz bu saatten sonra olmazzz yıllardır esaret ısgal altındayız zamanında bır babayiğit çıkıcak ve ilk geldiklerinde;**geldikleri gibi giderler**diyicekti ki bunlar burda olamayacaktı(bunu soyleyınce salonda bır alkıs koptu ve Atamızın sesi duyuldu ) ınanın ınsanın tuylerı dıken dıken oluyor salondan cıkarken herkes aglıyordu.....Yapımında emegı gecen herkese sonsuz tesekkurler en ınce ayrıntısına kadar dusunulmus hersey ve muhtesem bır eser olmus trajikomik...HERKES MUTLAKA BU FILMI IZLEMELI şiddetle tavsıye edıyorummmnaniknanik

bu arada benden once bı arkadas buraya osmanlı cumhurıyetı ıle ılgılı yorum yazmıs okuyunca hayal kırıklıgına ugradım o salonu fılmın ılk yarısında terkedenler cok sey kacırmıslar esas fılmın guzellıgı kı tum fılmlerde boyledır gelısme ve sonuc bolumunde ortaya cıkar keske sonuna kadar ızlenseydı de yapılan usta işi herkes farkedebılseydı....mustafa bellgeselınden yuzbın kat daha mantıklı mesajlar var ıcınde hasılat rekoru kıracaksa bu fılm kırsın derım ben cunku ATAMIZIN degerını bu fılm mukkemmel bı sekılde ogretıyor....

Destereyi izleyen yok mu? Peker Açıkalın' ın filmi komedi - korku.Testerenin Türk versiyonu. Geçen hafta 10 dk. geç kaldık ve salona giremedik. İzleyenler varsa yorumlarını bekliyorum.

Back
X