• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün batman e gittik. aslında gayet güzeldi ama çok uzundu. uykusuzdum da sonlara doğru dalmışım, erkek arkadaşımın uyumuyorsun dimi demesiyle kendime geldim. :roflol: jokeri oynayan insan yüksek dozda haptan öldü ya, sonunda da dostumuz Heath Ledger ın anısına yazdı. üzüldüm yaa :çok üzgünüm:

ben de bugun itibariyle WANTED ı izlemiş bulunuyorum .....gerçekten çok güzel bi aksiyon....Anjelina Jolie tüm güzelliğiyle arzı endam etmekte .....tavsiye edilir.....sengözlerimebaksanab

Eski sayılır,ama benim yerli filmlerde favorim Karpuz kabuğundan gemiler yapmak. Bayıldımmm10 üzerinden 10:))

en son ızledıgım fılm;
dunyanın merkezıne yolculuk.3 boyutlu bır fılm ve kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese
cok basarılıydı bence.10 uzerınden 10 verıyorum bonkor davranacagım.
10 puan almasında kızlarımı annemlere bırakıp askımla basbasa gıtmıs olmanın askımızı tazelemıs olmanın vermıs oldugu sevıncte var tabıkı
bence ızlemeye deger hanımlar.tavsıye ederım

ben semum a baktim gecenlerde ve gercekten korku filminde korkmam isteyenler yani benim gibi izlemesin cunku ben güldüm o filmde. ayni yönetmen dabbe filminide yapmisti onda da komik sahneler vardi yani korkunc gelmedi bana.

en son dünyanın merkezine yolculuk ve mumya yı izledim.1 hafta arayla.dünyanın merkesine yolculuk 3 boyutluyudu.çok güzel fantastik macera.bayıldım.tavsiye ederim....
mumya ise tam bir hayal kırıklığı.1 ve 2 deki mumyayla alakası yok.
baş rol kadın oyuncu değişmiş.onun kardeşi rolundeki janeten duruyor.çocuk 20 yaşına gelmiş......
ben eski tadı alamadım.ehh işdeeee...

en son izlediğim filmi hatırlamıyorum zaten güzel bişey olsa hemen aklıma gelirdi.şu sıralar güzel film yok vizyonda ama cengiz han diye bir filme gitmiştim çok güzel ve kaliteli bi filmdi sabırsızlıkla testere 5 i bekliyorum ekimde vizyonda..batmane gitmeyi düşünüyorum bgn girecektim bana uygun seans bulamadım..korku gerilim vahset filmlerini çok sewiyorum böyle filmleri sewen varsa otel1, otel2 , mumya ewi, teksas katliamı tawsiye ederim..

elizabeth altın çağ....dün izledim... beklediğim gibi çıkmadı. daha derin bir anlatım beklerdim, çok yüzeysel çekilmiş. dönemin kostümleri, tudors la kıyaslayınca zayıf kalmış.daha ihtişamlı bir film beklerdim. clive owen'ı kral Arthur filmindeki gibi hayran olunacak bir rolde zannediyordum ,çok pasif bir karakter olmuş,hayal kırıklığı yaşadım.tek izlenebilir yanı cate blanchet, oyunculuğuyla yine döktürmüş.

"zohana bulaşma" ya gittim en son pek tavsiye etmiorum komik diildi. Evde hoş vakit gecirmek için izlenebilir ama sinemaya gitmege degmez..

film izlemek benim için ayrıcalık.inanılmaz keyif alıyorum.bugün yaşamak için öldür filmini izledim çok iyiydi.tavsiye ederim.

garfield a gittik bugün, hiç hiç hiç beğenmedim, çok sıkıldım hatta hayatımda ilk defa bir filmi yarısında bıraktım, ikinci yarıyı izleemedim gittim :delphin: çocuklar için iyi olabilir belki ama yetişkinler için çok sıkıcı bence, hiç de komik değildi (ilk yarıısı için konuşabiliyorum sadece :roflol: )

"zohana bulaşma" ya gittim en son pek tavsiye etmiorum komik diildi. Evde hoş vakit gecirmek için izlenebilir ama sinemaya gitmege degmez..

evet bende izledim. aslında adam sandler 'ı severim ama nedense bu filmde çok itici geldi.birde belli bir yaş üstü gitsin ( çocuklarınızla gitmeyin yani) fazlasıyla müstehcen davranışlar var.:kızgın:

Back
X