• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Leon
esaretin bedeli
notebook
hep seni aradım
dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum
bir geyşanın anıları
kefaret
büyük adam küçük aşk
göl evi
anestezi
umudunu kaybetme
son samuray...

film izlemeyi çok severim izlediğim onlarca film arasından özel seçmelerdir bunlar en çok hangisini severim diye düşünürsem HEP SENİ ARADIM....bunun lezzeti başka hakikaten...

arkadaşlar destereye dün gittim iğrençti tavsiye etmem hiç gülmedik sırrf küfür ve belden aşağı çucuklarla hele hiç gitmeyin mustafayı beğendim gittim atatürkün hayatını anlatıyo filmin sonun da vay be dedim adam bizim için hayatından vazgeçmiş diye osmanlı cumhuriyetigüzeldi bence şimdiye dokundurma vardı abd avrupa birliği falan sonu farklı bitebilirdi ama son lafı güzeldi keşke biri çıksada geldikleri gibi giderler deseydi zekice bir mizah vardı

arkadaşlar destereye dün gittim iğrençti tavsiye etmem hiç gülmedik sırrf küfür ve belden aşağı çucuklarla hele hiç gitmeyin mustafayı beğendim gittim atatürkün hayatını anlatıyo filmin sonun da vay be dedim adam bizim için hayatından vazgeçmiş diye osmanlı cumhuriyetigüzeldi bence şimdiye dokundurma vardı abd avrupa birliği falan sonu farklı bitebilirdi ama son lafı güzeldi keşke biri çıksada geldikleri gibi giderler deseydi zekice bir mizah vardı

sevgili democan ,

Osmanlı Cumhuriyeti konusu çok güzel seçilmiş ama o konuyu işlemeye gelince batırılmış başarısız bir yapımdı benim fikrimce.Sebebine gelince ; filmde VII.Osmanın aşk hayatı o kadar gereksiz detaylandırılarak anlatılmış ki 10 sahnede Osmanın aşık olduğu kızın peşinden koşuşu gösteriliyorsa 3-4 sahnede ülkenin durumu gösteriliyor.Atatürk olmasaydı inan bana neleeer olurdu neleer ki bunlar hiç mi hiç yoğunlaştırılarak aktarılamamış.Atamızın tek bir cümlesi "geldikleri gibi giderler" filmin tek bir sahnesine yerleştirilmiş Atatürk'e minnetimiz o tek bir cümle detayıyla gösterilmişti.
Kaldı ki ,Atatürk olmasaydı VII.Osman sence sevgilisine latin harflerini kullanarak mı msj çekerdi???Ya da sarayın her yanında bugünkü Türk bayrağı mı olurdu yoksa eski osmanlı bayrağımı???O kadar gelişigüzel işlenmiş ki filmin her yanında Atatürk'ün inkılapları olduğu gibi duruyordu.Hani Atatürk olmasaydı konusu işleniyordu??
Kısacası çok başarılı bir yönetmenin elinden çıksaydı mesela Çağn Irmak veya Taylan Biraderler gibi o zaman işte herkesin yüreğini derinden yakacak bir film çıkardı ortaya.aslında bu kadar da basite alınmaması gereken bir konuydu.Bence Atatürk olmasa ülkenin durumu çok daha içler acısı olurdu yazık etmişler böylesi bir konuya

Issız Adammmmmmmmmmmmmmmmmm
Romantik bir film istiyorsanız...
Ağlamayı göze alıyorsanız...
Nostaljik şarkıları gramafon eşliğinde dinlemek istiyorsanız...
İYİ SEYİRLERRRRRR...

osmanlı cumhuriyeti yi bende izledim ..film mükemmeldii duygusal komedi gibi bişiydi o kadar çok şey anlatılıyor ki filminde Atatürk'ün değerini bir kez daha gözler önüne serio..harika..

Bir de Issız adam filmi var tabiki oda güzeldi.. begendim mi begendim..ağlattımı ağlattı...
duygusal açıdan izlendiğinde o kadar harika bişey ortaya çıkıo kii duygular bastırılamyor.. :( Filmin son 15-20 dk lık bölümü ise hafızamdan silinmez heralde...

dün önce house diye bir korku filmi izledim. sonunda saçmalasalarda güzel bir filmdi. yolda kaza geçirmiş bir çiftin ,garip sırları olan bir eve sığınmalarıyla olaylar başlıyor...

sonra eski bir film olan griffin and phoenix ( bizde elveda sevgilim olarak geçiyor) diye bir film izledim.

bayıldım bayıldım bayıldım..
ağladım, güldüm...
romantik komedi tarzı.
konusunu anlatmayayım. izleyin bulursanız.

griffin and phoenix bu filmi bende isleme fırsatı bulmustum aylar önce .. gercekten cok gusel filmdi ..a.s

ıssız adam gerçekten çok güzeldi..duygular çok çarpıcı bi şekilde işlenmiş,insana çok dokunan bi film yani...müziklerikleriyse tek kelimeyle mükemmeldi.unuttuğumuz hatta kendi dönemim için hiç dinlemediğimiz ama duyunca vay be dedirten şarkılardı..
osmanlı cumhuriyeti için ise maalesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim..hiç bi filmde bu kadar sıkılmamıştım heralde..bi kere 'yoknedemek' arkadaşımın dediği gibi padişahın aşk hayatından başka bi şey yoktu doğru dürüst ve Atatürk'e yalnızca bi sahnede değiniliyodu o yüzden çok da 'Atatürk olmasaydı bunlar olurdu' dedirttiğini söyleyemeyeceğim..ayrıca bence,osmanlı gibi ciddi ve önemli bi konu işlenecekse ya adam gibi bi komedi yapılmalı,gülmekten karnına ağrılar girmeli insanın(tabi seviyeli esprilerle) ya da çok ciddi bi şekilde ele alınmalıydı konu..ne öyle ne böyle bi film olmuş bence ve konu berbat edilmiş..bi kere zaten ata demirer olunca insanlar gülmeye odaklı bi şekilde giriyo filme,madem komedi değildi o zaman keşke başka bi oyuncu seçilseydi..benim fikirlerim böyle..

Az önce, bir arkadaş tavsiyesi ile yüksek tansiyon filmini izledim sonu beklediğimden öteydi taki kamera kayıtlarına bakana kadar. Orada anladım çift kişilik olduğunu kimlik benzeri bir film ama güzel.

kızlarrrrrrr otostopçu diye bi film izledim
acayip bi gerilim filmi şiddetle tavsiye ediyorum
yeni bi film diil dvdsi fln vardır
çok sürükleyici izleyinn

'ŞANSA BAK' SÜPER BİR FİLM.ROMANTİK KOMEDİ HRİKA ÖNERİYORUMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

En son "Damadı Öpebilirsin" filmini izledim doyasıya güldüğümü söyleyebilirim.:roflol:

kızlar 2 gün önce eşim flm indirdi mongol(moğol) diye tavsiye edrim flm 5+1 ses ile çekilmiş süper bir flm .evet otostopçu süperdir biz izleyeli 1 sene olacak galiba korku flim manyagıyız eşimle flm kalmadı izleyecegimiz yaa ne eski flmler kaldı nede yeni flmler daha vizyona girmeden eşim buluyo indiriyo izliyoruz keşke bu kadar çok izlemeseydik diyoruz flim degilde dizi tavsiye derim süpernaturel diye süper bir diizi korku hee

seven pounds - will smith'in yeni filmi.

hafif bi umudunu kaybetme tadı var. o filmi izlediyseniz ve sevdiyseniz bunuda seveceğinize eminim.

Yönetmen Gabriele Muccino
Oyuncular Will Smith
Rosario Dawson
Woody Harrelson
Michael Ealy
Süre 118'
Yapım Yılı 2008
Dil İngilizce
Türü Dram

Ben Thomas kullanırken bir kaza yapmış ve karısının da dahil olduğu yedi insanın ölümüne sebep olmuştur. Bu kaza onu derinden etkilemiştir. Ben yedi acı çeken insana yardım etmek ve korkunç hatasını telafi etmek için kendini öldürmeye karar verir. IRS için çalışan kardeşi Ben'in ruhsal durumundan çok endişelenmektedir. Ben IRS veritabanına erişebilmek ve içinde organların ve maddi eşyaların bulunduğu hediyelerin işlerine yarayacağı insanlarla tanışabilmek için kardeşinin IRS kimliğini çalar. Holy Apelgren, Ezra Turner,Connie Tepos ve Emily Rosa yardım etmek için kimliklreini saptadığı kişiler arasındadır

not:will smith oyunculuğunu beğendiğim bir aktör zaten. konu sizi cezbetmesede izleyin çünkü yazılandan daha dikkat çekici bir senaryo..

tam bir film hastasıyım.en son ıssız adamı seyrettım.ondan önce rec adında bir film seyrettım oda güzeldi beğendım....ben size romantık film tavsiye edeyım 3 defa bıkmadan syrettım not:seni seviyorum adında çok güsel bence

Ay bende en son Issız Adamı seyrettim
Çok beğendim çookk
Filmi izlerken sonunda hıçkıra hıçkıra ağlayacağım hiç aklıma gelmezdi:çok üzgünüm:

en son definitely, maybe (kesinlikle, belki) 'yi izledim. Romantik film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.

Evet bende şu herkesin sinemadan çıktıktan sonra hüngür hüngür ağladığım dediği
Beyaz Meleği İzledim
Biraz geç oldu ama:D
Beğenmedim..
Bazı sahneleri güzel konuda iyidi ama
Parça parça anlatmışlardı ve bağlıyamadılar
Sıkıldım Bazen duygulandım ama çoğunlukla sıkıldım..

Dün Bakış Açısı filmini seyrettim çok güzeldi.aksiyon sevenler izlesin mutlaka derim.sıradan bir film değil oldukça başarılı.

Back
X