En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Dünyanın Merkezine Yolculuk - Journey to the Center of the Earth

3 boyutlu aksiyon filmi.Jules Verne'in romanından uyarlama.92 dakika film.bi o kadar daha izleyebilirdim olsa:)aksiyon severlere ve özellikle 3 boyut film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.ben daha önce de izlemiştim 3 boyutlu ama bu kadar gerçekçi değildi.tavsiye ederim :)

Ben de dün gece P.S i love you (not: seni seviyorum) filmini izledim hem ağladım hem güldüm çok güzel bir aşk filmi bence alın dvdsini sevgilinize kocanıza sarılın izleyin yerimseniben

Kızlar hepinize çok tşk ederim, sayfaları baştan sona kadar okudum ve tavsiye ettiğniz 17 adet filmi not ettim, alıp izlicem...

Benim de size tavsiye edebileceğim bi kaç güzel film var, benim film arşivimdeler umarım sizde beğenirsiniz...

1. 28 Hafta(28 Gün'ü de seyretmiştim her ikiside çok güzel)
2. Aşk Tarifi
3. Testere 4(Tüm serilerini seyrettim, bu seride Jhon'ın neden böyle olduğu ve serini 5. filminin yolda olduğu anlaşılıyor)
4. Soğuk Dağ...Nicol Kidman ve Jude Law oynuyor, birebir kitabıyla aynı uzunlukta ama sıkılmadan seyredebilirsiniz...
5. O...Çocukları...mutlaka görülmesi gereken bir film...
6. Beyza'nın Kadınlar
7. Barda...gercek bi olay olduğu için çok etkilenmiştim...

tom cruise'un oynadığı manolya adlı filmi izledim...merakla sonunu bekliyor insan ama ben pek anlatmak istediğini anlatabildiğini sanmıyorum filmin...

killing floor/ dehşet odası adlı filmi izledim dün...mantık hatası dolu bi filmdi...ayrıca senaryosu da çok kötüydü...

ölüm kadına yakışır adlı filmi de izledim dün gene...bruce willis'in oynaması bile yeter izlemek için...tamamen bi kara mizah...ayrıca geleceğe dönüş'ün yönetmeni robert zemeckis filmi...kara mizah sevenler için süper bi film...

demincek de john malkovich olmak adlı filmi izledim...john cusack için izledim bu filmi de ama gayet gereksiz bi film bence...

rose red konağı'nı izledim dün gece...gayet izlenebilir bi stephan king filmi... a.s

dün karanlık şövalyeyi izledim, batman serisinin en mükemmel filmi. keinlikle zaman ayırıp izleyin...

yalnız kalpler'e gittim bugun...2 psikopat katil sevgili olursa ne olur merak edenler izleyebilir... a.s

geçen hafta dünyanın merkezine yolculuk a gittik, çok güzel ve eğlenceliydi bence, çok beğendim :dance:
haftasonu da karanlık şövalyeye gitmeyi planlıyorum 3 boyutlu :eek:

bu akşam sinema için bilet alacağım..
sevgilim kafasını dağıtsın diye..

batman mi hancock mu?

sizce?

valla ikiside güzel filmler pişman olacağınızı sanmıyorum her iki seçimdede.ben en son dünyanın merkezine yolculuğu izledim,çok heyecenlı ve eğlenceli bir filmdi.birde evde Kabadayı yı izlemiştik o da baya güzeldi..

kızlar en son o.çocokları filmını ızledım cok guzeldı bence ısmı bıraz tuhaf gelmıstı ama konusu cok guzel aranızda ızleyen ar mı?

geçen hafta dünyanın merkezine yolculuk'a gittik.çok güzel bir film.ama ne yazıkki 3 boyutlusu değildi.biraz üzüldük ama gittiğimize pişman olmadık.izlemenizi tavsiye ederim

dün " gelin benim olacak" izledim. bildik bir romantik komedi......kadın-erkek eski iyi dostlardır, ne zaman ki kadın evlenmeye karar verir, adam onu sevdiğini farkeder vs. vs. vs. zamanınız varsa ve daha iyi bir alternatifiniz yoksa izleyebilirsiniz. başrolünde de patrick dempsey oynuyor. ( grey's anatomy'nin dr. shephard'ı )....

ayrıca sırf john cusack için war,inc. isimli filmi izledim. pişmanmıyım hayır, bu adam için berbat ötesi filmleri bile izlerim. ama sevmeyenler izlemesin, zira konu, senaryo, oyunculuk vs. berbat bir film......:1no2:

dün " gelin benim olacak" izledim. bildik bir romantik komedi......kadın-erkek eski iyi dostlardır, ne zaman ki kadın evlenmeye karar verir, adam onu sevdiğini farkeder vs. vs. vs. zamanınız varsa ve daha iyi bir alternatifiniz yoksa izleyebilirsiniz. başrolünde de patrick dempsey oynuyor. ( grey's anatomy'nin dr. shephard'ı )....

ayrıca sırf john cusack için war,inc. isimli filmi izledim. pişmanmıyım hayır, bu adam için berbat ötesi filmleri bile izlerim. ama sevmeyenler izlemesin, zira konu, senaryo, oyunculuk vs. berbat bir film......:1no2:

muhahaha... :roflol: yorumların süper dhilekim... Şeniz

gelin benim olacak'ı ben de izlemiştim sinemada...hayatımda ilk kez bi romantik-komediyi sinemada izledim...romantik tarafını anladım da komedi tarafını pek göremedim filmin...bu film sayesinde bi daha gitmem bu tarz bi filme...

ben de en son john cusack için john malkovich olmak adlı filmi izledim...ben de pişman değilim izlediğime, john cusack için katlanmayacağım film yoktur aynı şekilde ama tavsiye de etmiyorum bu filmle zaman harcanmasını...

runaway jury / jüri adlı filmi izledim dün...john cusack için izlediğim filmlerden biriydi bu da...filmi izlerken olağan şüpheliler'i izliyormuş gibi hissettim her an bi dalavere çıkacakmış gibi...bu sefer john cusack o masum görüntüsünün altında bazı işler çeviren bi amerikan vatandaşı rolündeydi...filmi izlemeden önce de hakkındaki yorumları okumuştum hiç beklenmedik bi son fln gibi yorumlar vardı...acaba farklı bi filmden mi bahsetmiş o yorum yapanlar anlamadım sonu gayet beklendik bi sondu bence...ne tavsiye ediyorum ne de etmiyorum...naniknanik

notes on a scandal/ skandal...

cate blanchet ( favori aktristimdir) ve judi dench başrolde. konusu;

Londra'da bir orta öğretim okulunda demir yumruk olarak tanınan, disiplinli ve münzevi kişiliği ile dikkat çeken Barbara Covett, uzun yıllardır kendisine yakın tek bir dostu olmayan yalnız bir kadındır. Kedisi Portia dışında Barbara'nın yanında kimsesi yoktur. Fakat hayatı, çalıştığı okula yeni gelen sanat öğretmeni Sheba Hart'ın varlığı ile değişir. Sheba Barbara'nın yıllrdır beklediği sıcak ve nazik dosttur. Fakat ona yakınlaştıkça öğrendikleri ilişkilerini sarsacaktır. Sheba öğrencilerinden biri ile aşk ilişkisi yaşamaktadır. Barbara Sheba'nın bu sırrını kocasına söylemekle tehdit edecek ve hayatının gidişatını değiştirecektir. Herkesin bir sırrı vardır Barbara’nın da öyle… Ve sırlar iki kadının hayatlarının kesişme noktasıdır

dip not:
bir ara haberlerde okumuşsunuzdur. amerikada sarışın güzel bir öğretmenin öğrencisiyle ilişkisi bayağı olay olmuştu, hatta dava sürecinde bile öğrencisiyle gizlice görüştüğü için olay büyümüştü.. sanırım esin kaynağı oldu senaristlere. bana o olayı anımsattı...

X