En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

mistik olayı izledim..
pek muhteşem sayılmasa da gerilimi sevenler için ii bir alternatif olabilir..

mistik olayı izledim en son. aptal bi amerikan filmi daha işte :mymeka: ama gerilim filmi istiyosanız ölüm sahneleri fena değil Kötü Kazen

hiçbir beklenti içinde olmadan sadece erkek arkadaşımın odunluğu yüzünden girdiğim bunalımdan çıkmama belllki faydası olur düşüncesiyle tamamen kafa dağıtmak amacıyla öldür. com adlı filme gittim ama beklentimin üstünde bi film çıktı...çok ilgimi çekti ve çok da ilginçti...internette bol vakit geçiren herkes izlemeli bence... a.s gayet de güzel kafa dağıttım... :dilcikar:

wanted,angilina jolini,şahane bi aksiyon,başta saçmalamışlardı biraz,gereksiz uzatmalar falan..
ama 2. yarı süperdi..tren kazası sahnesine bayıldım..amcam yapmış gene yani..tavsiye ederim..

sana katılıyorum arkadaşım.çok güzel bir macera filmiydi.süper efektler vardı.tren sahnesi muhteşemdi.ama beni en çok sonunda açığa çıkan gerçek etkiledi.böyle bişeyi beklemiyordum

hancock u beğendim. değişik ve eğlenceliydi.

Wanted ı pek beğenmedim sıkıldım hatta benneyaptımki

öldür.com çok beğendim. ayrıca güzel olduğu kadar da anlamlıydı ...

Kadavrayı da sadece midesi kaldırabilecek insanlara tavsiye ederim :bbo:

en son parfüm diye bir film izledik esimle..
kesinlikle tavsiye ediyorumm,zor sartlarda dogmus yasamis bir psikopatin bir sise parfüm yapmak icin yaptiklari.ben soluksuz izledim..

bir çılgının içinde adlı filme gittim dün...eğlenceli vakit geçirmek isteyenler gidebilir... a.s

Parfümü bende izledim. Accaip bir seydi ya birde igrençç. Ama sonunda o kizin ölmesine üzüldüydüm. Sonuda çok ilginçti.kafamçokkarıştı

Narnia günlüklerinin 2. bölümü çok güzeldi. Prens Caspian çok hostu :eek:

Bide Penelop var. Pek yeni degilde ama çok güzel bir film. Romantik komedi. Tavsiye ederim.

Parfümü bende izledim. Accaip bir seydi ya birde igrençç. Ama sonunda o kizin ölmesine üzüldüydüm. Sonuda çok ilginçti.kafamçokkarıştı

niye sonunu söylüyorsun ki... film izlemeden önce burdaki yorumları okuyanlar var...benneyaptımki

X