En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ya çok mutluyum...haftaya al pacino'nun filmi gösterime giriyor... :dance:

Kızlar Bizde eşimle Cumartesi MONGOL u izledik harika bir film CengizHan ın çocukluğundan imparatorluğuna kadarki hayatı..mükemmel yapmışlar eşim Türk boyundan olduğu için o daha bir keyifle izledi:dance: Ondan önce de ANESTESİ yi izledik o da gerçekten güzeldi..Tabi YASAK KRALLIĞI da izledim ben beğendim ama eşim pek beğenmedi kırmamak için sonuna kadar katlandı aşkım:asigim:

arkadaşlar şimdi babil'i izledim ne kadar saçma, gereksiz bir filmmiş. hep de merak ederdim tek yararı merakımın gitmesi oldu=) aman almayın paranızı boşa harcamayın hiç beğenmedim hiç , göreceli olduğunu da düşünmüyorum gerçekten fuzuli yapılmış, zaten cd yi aldığım arkadaş da söyledi harcadığın vakite pişman olursun diye, hakikaten pişman oldum, siz de olmayın, izlemeyin=)

2 gün önce O. ÇOCUKLARI'ını izledim. isminden dolayı yadırgayıp izlemeyenler varsa çok pişman olurlar. uzun zamandır böyle güzel bir film izlememiştim.. kesinlikle tavsiye edilir :)

2 gün önce O. ÇOCUKLARI'ını izledim. isminden dolayı yadırgayıp izlemeyenler varsa çok pişman olurlar. uzun zamandır böyle güzel bir film izlememiştim.. kesinlikle tavsiye edilir :)

ben de çok istiyorum onu izlemeyi Beynelminelin senaristi yazmış onu da çok beğenmiştim zaten umarım bir fırsatını bulup izleyebilirim

arkadaşlar ben tam bir animasyon film delisiyim.yiğenimle bugün sinemaya gittik.animasyon filme girelim dedik.animasyon filmimiz için biletimizi aldık ve üstüne üstlük 1.buçuk saat bekledikten sonra sinemeya girdik.işin ilginç yanı sadece yiğenim ve ben vardık sinemada.oh komikse yok rahat rahat kahkaha atacaz diye çok sevindik.neyse film başladı aradan 5 - 10 dk geçti ki biz yiğenimle birbirimize bakıp bu ne yaaa dedik.iğrenç bir animasyondu.verdiğimiz paraya mı acısak,ağız tadıyla güzel bir film izleyemediğimize yansak yoksa zamanımızı kötü filmle geçirdiğimize mi yansak bilemedik.arkadaşlar uzun lafın kısası şiddetle gitmemenizi tavsiye ediyorum.animasyonun adı: ÜÇ HAYDUT

dün bir amerikan suçunu izledim .o sitede herkes çok methetmişti gerçekten de inanılmaz güzel.
konusu.6 çocuğuyla yaşayan parasızlıktan ne yapacağını şaşıran ruh hastası bir kadın.haftalık 20 dolar karşılığı ailesi çalışmaya giden 2 kıza bakıyo.kızlardan birine akıl almaz şiddet uyguluyo.şaşırtıcı bir final.gerim gerim geren bir sinir bozuculuk.ama işin en vurucu yanı olay gerçek bir hikaye...tavsiye ederim

türk filmlerini fazla izleme ama o....çocukları gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim sadece filmin son sahneleri çok saçmaydı :roflol::roflol:

en son 0.çocuklarını izledim ve gerçekten süper bi film birkaç gün öncede vaz ı izledim korku filmi ama hiç beğenmedim kızlar tavsiye etmemjeyyarjeyyar

ben de geçen haftalarda 88 dakika ve boleyn kızı adlı filmlere gittim...

88 dakika iğrenç bi film...tamamen zaman kaybı...al pacino için sabrettim o filme ama al pacino bile kurtaramamış filmi...çok gereksiz bi film...hele ki al pacino'nun o filmde ne işi var hala çözebilmiş değilim...

boleyn kızı kesinlikle güzel bi film...ama izlerken hayretler içerisinde kaldım...çünkü filmde ingiltere kralı ülkeyi beyniyle değil başka bi yeriyle yönetiyor resmen yuh dememek imkansız... :1shok:

'apokalıpto'ızleyın kesınlıkle cok begeneceksınız herkese tavsıye ederım yerlılerı anlatan bır fılm

what happens in vegas / burada olan burada kalır....

çok eğlenceli bir romantik komedi....ashton kutcher'ı bu kadar iğrenç görmemiştim.. ( bazı sahnelerdeki hareketlerine öööğğhk diyorsunuz)..
eğer izleyecek daha iyi filminiz yoksa ,keyfiniz gıcırsa oturun izleyin ,keyifli...

fatto'm bu arada boleyn kızını izledim. evet çok güzel bir film. ama kitabından daha hızlı gitmişler, herşey çok çabuk oluyor. tabi bilmem kaç küsür dakikaya sığdırmaya çalışıyorlar haklılar.. ama gerçekten izlenebilecek bir film.. ve de haklısın adam ülkeyi şeyiyle yönetmiş resmen...:roflol:

mesajlarım arka arkaya oluyo ama aklıma geldikçe yazıyorum. bende yetimhane filmini izlemenizi tavsiye ediyorum. korku gerilim....
ama filmin sonunda resmen ağlayacak gibi oluyor,gözleriniz doluyor...korku filminde bu nasıl oluyor demeyin izleyin....:))

küçük bi karışıklık oldu... :roflol:

dhilekcim o filmde bi sahne var...hani kralın çok önemli şeyine sahip olamadığı sahne...kıza zorla sahip olmaya çalışırken salonda herkes filmi dehşet içinde izliyordu ben hariç...çünkü eric bana'nın o sahnedeki yüz ifadesi öyle komikti ki... sırnaşık şey sanki bu rol için 3 ay boyunca hiç kadın yüzü göstermemişler adama...çok gerçekçi oynamıştı... :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Az önce en son çekilen Rambo'yu izledik. Fena kanlıydı ama güzeldi, eskileri tekrar izleyesim geldi :)

bakis-acisi-resim1.jpg

en son Vantage Point(Bakış Açısı)'nı izledim...tavsiye ederim.....

en son Şafak sezer' in kutsal damacanayı izledim bana göre güzel saf türkçeyle yapılmış bi Türk filmi gülmek hatta gülmekten kırılmak isteyenlere harika bir film tavsiye ederim.. şunuda belirtetim saf türkçe derken küfürlü biraz ona göre:)))

X