En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne zaman bebek yapcanız
geç kalmayın yapın artık
işyerinde kontejyan kalmadı sıra bitti dediğmde yapabileceğiniz bişey yok mu çok hastayım diyenler(sanki ben muayene ediyorum)
bakarız
gideriz
abooooovvvvvvvv
şeyy
hımmmmm
yemek ye
sen karışma
netcez şimdi
sen daha şimdi wc ye gitmedinmi
:45::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

"bakarız" lafı kadar nefret ettiğim bir laf yoktur herhalde...sanki bir de bu laf erkeklerin genlerine kazılmış, hiç bakarız diyen kadın görmedim

bakarız.....en nefret ettiğim cvptır

eşimin ailesinin her ziyarete gittiğimizde eşime ve bana ay nekadar zayıflamışsın demelerine ve bize afrikalı muamelesi yapmalarına sinir oluyorum halbuki eşim 80 kg bense 58 kg ama onlara göre zayıfız:47:

acaba bunların bir sorunumu vardır sorarsak üzermiyiz kırarmıyız diye düşünmeden her önüne gelenin neden çocuk yapmıyorsunuz diye sormasına sinir oluyorum

bakarız lafına sinir oluyorum

eşim cumartesi işten geldiğinde genelde yemek yemez işten geldiğinde eğer evde akrabalardan birileri varsa kızım kocan işten geldi açtır yemek getirsene demelerine gıcık oluyorum sanki ben düşünemiyorum onlar öyle dediğinde ben çoktan eşime sormuş oluyorum ve aç olmadığını bildiğim için soran kişiyede diyorum ki yemek vermicem boşver aç kalsın diyorum:1::1:

sevmediğim yemek olduğunda birilerinin aaa olmazki yemek seçmek alış herşeyi yemeye demelerine sinir oluyorum 25 yaşına kadar sevmediğim şeyi sırf onlar alış dedi diyemi yicem yani

Son düzenleme:
sen bilirsin lafına sinirlenirim.
Malum ki fikire ihtiyacım var ve hangisini tercih edeceğime karar verememişim.

kızım,kızz (bide uzatmalı söylenirse hepten sinirlenirim)

"sen zaten hepp.." le başlaya cümleler.
"ok,by" elalem trip atmak için kullanıyo.
"bunda bişey yokkiiii" benim kafama taktığım bi probleme bböyle denince gııcık oluyorum
"aman boşver gitsin" hee tabi ben hiç derdimi anlatamıycam zaten hep sizin dertleriniz önemli
"ayy sen hiç aşktan anlamıyosun" bunu duyduğumda boğacak gibi oluyorum tabiki aşkı anlıyorum ama biçok derdin yanında bunu söyleyenler gibi kara yaslara girmiyorum
"sen bilirsin " kararsız kalmışım heralde dimi?
"önemli olan güzelliğin değil" erkeklerin bunu söylemesine de gıcık oluyorum - resmen çirkin demeye çalışıyolar
"ben senin yaşında olsam ohooo" sende beniömm yaşımda olmuşsun ama yapmamışsın ?!?
"eline mi yapışçak"
"göbişin çıkmış göbişin ahahahaah"
"aaa kızardın mı sen edheheheh"
"bu saçlar ne böyle köylü kızı gibi uzatmışın"

daha çok var :47::47::47:

"bunda bişey yokkiiii"
katılıyorum bu büze, çok sinir bozucu.

hangi birini yazayım bilmiyorum ama bi kaçını söyleyeyim
1------->güzelim
2------->bakarız
3-------yemek yediğim halde"ayy bu ne azcık daha ye "deyip ısrar etmeleri (annem hariç)
:36::36::36::36::36::35::35::35:

-sen bilirsin:88:
-ben biliyordum:88:
-ben erkeğim:88::88::88:

kız , sus kız , lan ,ulan nişanlanırsın düğün ne zaman , evlenirsin bebek düşünmüyormusunuz , biraz geçince olmuyormu ?

sen kimsin ve kes :95: bunlara aşırı derecede sinir oluyorum

benimde en sinir olduğum cümleler
ayyyyyyy çok zayıfsınn biraz kilo alsan çok güzel olacak .gittiğim heryerde bu cümlelerle karşılaşıyorum artık duymak istemiyorummm ya anladım zayfım ne yapabilrim siz önce kendinize baksanıza bana diyenlerin hiçbirininde fiziği güzel değil hepsi kilolu ayyyyyyyyyyy şimdi bile sinir oldum
siz olsanız ne dersiniz??

benimde en sinir olduğum cümleler
ayyyyyyy çok zayıfsınn biraz kilo alsan çok güzel olacak .gittiğim heryerde bu cümlelerle karşılaşıyorum artık duymak istemiyorummm ya anladım zayfım ne yapabilrim siz önce kendinize baksanıza bana diyenlerin hiçbirininde fiziği güzel değil hepsi kilolu ayyyyyyyyyyy şimdi bile sinir oldum
siz olsanız ne dersiniz??

banda bekarken cok derlerdi bu lafi herkesi sira dayagindan geciresim gelirdi bekarken 49 kiloydum evlendim dogum yaptim 64 u buldum simdide amn kilo verme boyle kal diyorlar ve hakkaten sinir oluyordum. ama simdi hic takmiyorum esimin beni nasil begenmesi onemli oda ALLAHA sukur her halimi begenir asla sikayet etmez olmasi gerkende bu zaten. :34::34:

banda bekarken cok derlerdi bu lafi herkesi sira dayagindan geciresim gelirdi bekarken 49 kiloydum evlendim dogum yaptim 64 u buldum simdide amn kilo verme boyle kal diyorlar ve hakkaten sinir oluyordum. ama simdi hic takmiyorum esimin beni nasil begenmesi onemli oda ALLAHA sukur her halimi begenir asla sikayet etmez olmasi gerkende bu zaten. :34::34:

ya benim eşimde memnun dediğin gibi her halimi beğenir ama evden dışarı çıktığımda başlıyorlar bende 50 kiloyumm

Dehşet güzel.

En nefret ettiğim bu iki kelime işte.....ne demekse......dehşet olduğunamı inanayım güzel olduğunamı :))))))))))))))))))

birisinin bana bişey demeden önce "yanlış anlamada" demesine sinir oluyorum..
dediğin şey yanlış anlaşılacaksa öyle dersende yanlış anlaşılır ha yanlış anlaşılacak bi durum yoksa niye diyosun ki:47:

Ben erkeğim, erkek adam yapabilir, bizim zamanımızda böyle miydi? :47:

Back