En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide bi hocam wardı netice itibariyle derdi hep o lafada sinir oluorm bide lan len leyn

sus ..!!!
birinin bana sus demesine çok sinir olurum
konuşmayı çok sevdiğimden herhalde

ya bende nedenini bilmiyorum ama cankuuş lafına kıııl olurum. yazarken bile sinir oldum.

konuşurken susturulyı hiç sevmem, birde bela okumayı sevmem etrafımdada okunsun istemem:)

bak!
bişey konusursun bak derler
gözümle değil kulağımla dinlerim zalak :1closedeyes:

evet evet bende aynı !!!!o laflarda sinirden beynimi döndürüyor bide bi arkadaşım var o yine abartti olayı aşkım diyo yaaakötükedihüso

Sonuna kadar katılıyorum sana canım! Özellikle o gülüm lafı. Erkekler dese hadi neyse de sen kızsın ayool !! Çok kroca kaçıyor vallahi.

En sinir olduğum laf ""ayyy gizem sen boyle mi yaptın"" ay pardon da sanane istediğim gibi yaparım?!!! İlla beğenmediğini boyle diyerek dile getirmene gerek yok! Ben sana karışıyor muyum yada bir şey diyormuyum yahu!! De get başımdannn!!!! ay rahatladım ya :1:hee birde bana bunu bir kişi daha desin o zaman o kişiye çok fena patlıycammm:20:

1.bela okunmasını hiç sevmem.
2.'hallederiz' -'bakarız'-'ayarlarız' gibi baştan savma lafları hiç sevmem...böyle diyenlerin hiç biri ne halleder ne bakar ne de ayarlar çünkü.

Sen iyilerine layıksın..
Ne zaman evleneceksin?
Kısmet, bakarız gibi laflar..
Aklıma geldikçe eklerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
İçimdeki çocuk
Yüreğinin sesini dinle
Yüreğinin götürdüğü yere git

Bunlardan bööö geldi artık :47:

öncelikle "gülüm" kelimesine sinir olurum hatta bunu bana diyen sevgilinin isminin önüne eski sıfatını yerleştiririm hemen :63: ikinci olarakta "aq" diye kısaltılmış olarak kullanılan herkesin ağzına pelesenklemiş olan bu iğrenç kelimeye.

22 yaşımdayım..ve 20 yaşımda evlendim.... kayınvalidemin bana bastırarak kadın demesine deli oluyorum..evlendikya kadın olduk..feci bunalıma sürükledi beni bu laf......."bu kadın" diye hitap etmesi dahada içler acısı...sürahi hanımı hatırlatıyor bana....

"ben böyleyim"---> hee peki sen öyleysen biz bütün dünya sana ayak uyduralım o zaman.

"anladın mı?---> senin o engin zekanla kurduğun cümleleri bu cücük beynimizle nasıl anlayalım, sana zahmet olmazsa lütfen bi kaç kere daha anlat.

"güzelim"---> sevgilim derse sorun yok :))

soyleyen erkekse; "Mutluluklar dilerim."
soyleyen bir bayansa; " ne kadar kilo almissin!"

Son düzenleme:
"aplaa" diye hitap eden esnaf telf da yüzünü bile görmediğim tanımadığım birinin "canım" diye hitap etmesi, yeni tanıştığım birinin direk laubali davranışları..

Haa bir de "kadına yakışmıyor" lafına sinirrrrrrrrr olurummmmmmmmm.... İnsana yakışan herşey kadına da yakışır bence..

Back