En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanki, hacı, kociş, aşkitom :20:
bakarız....
sıkı can iyidirr
bak gene ıslak kafayla yattın (annemin meşhur lafı :))) )

Son düzenleme:
kanka --- o ne beaaa :27::27:

kociş , kocişim --- ııııyyyyyyyyy :36::36:

hatun --- kadınların ağzına hiç yakışmıyor, iğreniyorum bu kelimeden :20::20:

o kadar makyaj yapsam ben de güzel olurum --- çok komik :27::27: b*k olursun!!! :86:

hayatım--- öyykkk ...

Son düzenleme:
bedenlerimiz standart maalesef bütün gelinliklerimiz 36 beden o yüzden deneyemezsiniz

ben bilirim
ben yaparım
ben ben ben :20:

kız,kızım,kociş,gülüm:20:
beni kıskanıyo,ben demiştim dimi:20:

"kızım" ve "bakarız" uyuzzzz oluyorum yaa hele bakarıza :):) ya evettir ya da hayır bakarız neee !!!!

1-bılgısayarın başında aksama kadar otur bi işi yapıyım dedıgın yok ,2-kalabalık yerlerde yürü,3-hep senı düşündüm (hı hı ama maalesef ben senı dusunmedım ayılara kanım ısınmıyo)

karsımdakinin hele telefondakinin ' neeee' demesi nevrimi döndürüyor.. yaa anlamadım de efendim de neeeeeeeeeeeeee de ne yaaa :84: heleki sevgilimse diyen ayar oluyorum hemen tepki veriyorum ıy cok salakçaaa :35:

takar artık lafına gıcık oluyorm..sanki kimse hiçbirşeyi takmıyor. ondan birbirlerine laf sokup duruyor herkes.

Boşver,hallederiz,bakarız,sıkıntı yapma gibi söylemler beni deli ediyor, hiçbişeyi umursamayan tavırlara sinir oluyorum.Eşimin cümleleri var tabi bide,en sinir eden cümlesi ''sen haklısın çok üzüyolar seni biliyorum ama onlar benim ailem,idare et yaşlı insanlar onlar,onlara ne diyebilirim ki ,boşver konuşsunlar'' bu cümleyi duymaktan bıktım...

evde kedi beslenir mi?
attın şu kediyi evden
diyen insanları saçından tutup evimden atmak istiyorum :47:

Son düzenleme:
aaa bitane daha geldi aklımaa erkeklerin sıpa demesinden nefret ederimmmmm bide pişkin gevrek gevrek gülerek :84:

sen kucuksun :27:
kizim(nereden kizi oluyorsam) :51:
bacim, annem(seda sayan, esra erol gibi unlulerin tipik kromsu laflari :63:)
''sen kadinsin, sen yaparsin/yapamazsin''

simdilik aklima bunlar geldi...

olsun kahvaltılık çıkar..

Allahım nasıl ifrit ediyor beni bu sözcük kümesi.
Eşimin ailesi bir kaç kardeş yakın civarda oturuyorlar ve birbirlerine günün her saati çat kapı gidiyorlar.
Ben alışkın değilim yani nezaketen haber verilemli ki ben gelen kişi için hazırlık yapayım özenirim. Ama kayınvalidemlerin benim bu düşüncem karşısında 5 yıldır bıkmadan sürekli söyledikleri şey "olsun kahvaltılık çıkar".

Back