En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
köpek sahibi olmak şeytan işi diyenleri boğabilirim sorarım size siz şeytanamı namaz kılıyorsunuz yoksa allaha mı?

bakarız......................................

Ebeveynlerin çocuklarına dediği değil de, adamların kadınlara dediği "yavrum" kelimesi :25:

"Ben dobra bir insanımdır" diye [FONT=Arial, sans-serif]lambur lumbur konuşanlar, sanki millet çekmek zorunda seni dengesi kıt..[/FONT]

kız kelimesinden hiç hoşlanmam.. gel kız, naber kız.. ıyy yazarken bile kötü oldum.. kızım kelimesi etkilemiyor da kız içimi gıcıklıyor.

"Emin ol"... :37:

kadınların kadınlara ya da erkeklerin kadınlara '' kızım '' ya da '' oluuumm '' diye hitap etmesi.

Son düzenleme:
Bakarız kelimesine gıcığım bakma bişeye ya olur dersin yada olmaz. he bide olmazsa kelimesi olmazsa şöyle olmazsa böyle yapalım:27:

Erkeklerin eşine avrat demesi, kız, konuşmadığım kişilerin ısrarla bana canım demesi bir sürü var aklıma gelmedi şimdi:))

gozunun yagını yiyeyim hep icimi kaldırmıstır...
birda kufurlu her kelime...

Hayırlısı..nasıl genel bir laftır bu her yerde her şekilde kullanılıyor karşındaki iyi niyetli mi kötü niyetli mi anlaşılmıyor bunu söyleyince..

Sen şöylesin sen böylesin denmesine uyuz olurum :41:

sen daha kendine bakamıyorsun cümlesiyle başlayan her hangi bir cümle tümleçlerine gıcık oluyorummmm :23::23::23:

''akıllı kadın dayak yemez'' lafı , bunu bir kadın nasıl söyler ki anlamadım ki birde kızı var kızın dayak yerse görürsün kim akıllı kim deli

darısı başına- Allah sana da nasip etsin demeyi tercih ederim.
sen yanlış anlamışsın
hatalısın

Back