En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
toprağım

hemşo

kardaş

2 kız arkadaş arasında geçen diyalogta kullanılan aşkım ( ıyyyy )

Herkese durmadan aynı kelimeyi söyleyen bitanemle kuşanmış kız konuşmaları.... Bitanem evde misin ? Bitanem duymamışım... Bitanem bunu yeni aldım, güzel mi ???? pufffffffff!!!!!

hayret bi şeysin
kal geldi
manyak güzel
birde canısı diye hitap edilmesine...........

İster sevgilim olsun ister normal bir arkadaşım; bir erkek bana "kızım" diye hitap ettiğinde kan beynime sıçrar. kötükedihüso

sevgilimden sen bilirsin lafını duymak sinir eder, nie ben bilirim yaa sende yaşamıyomusun bu ilişkiyi,ikimiz yaşıyoruz nie ben biliorum, ayrıca sen bilirsin demekle hiçbir mücadelede bulunmayacağını da vurgulamış oluyor, konuya gerekli önemi vermiyor gibi gelir.hafife alıyor gibi gelir,bu da beni delirtir.sen nasıl istersen öle olsun yani, fikrini söyle,mücadelesini ver tek başıma yaşamıyorum bu ilişkiyi, ha bir de unut,başkasını bul lafı...beni sinir ederr

Son düzenleme:
-sen bilirsin
-farketmez
-manyak guzel yaaa
-Ya lafinin-yaaa diye uzatilmasi...
-Bacim
-gülüm

HIIIII
Heeee diye uzatmak lafi..
:dilcikar::dilcikar: gicik oluyorum:1closedeyes:

benimde sinir olduğum şeyler şunlar :))
ayyyyy çok zayıflamışsın bune kız az kilo al derler :))
1 yada 2 ay sonrada ayyyyy çok kilo almışsın yaa zayıfla daha önce ne kadar güzeldin :))
bu laflar acayıf sinirlerimi bozuyor işte size ne yaa zayıflığımdan kilolarımdan demi ama yaaa :))

benimde sinir olduğum şeyler şunlar :))
ayyyyy çok zayıflamışsın bune kız az kilo al derler :))
1 yada 2 ay sonrada ayyyyy çok kilo almışsın yaa zayıfla daha önce ne kadar güzeldin :))
bu laflar acayıf sinirlerimi bozuyor işte size ne yaa zayıflığımdan kilolarımdan demi ama yaaa :))

bak buna bende sinir oluyorum iste............ben kendimi boyle mutlu hissediyosam size ne....kimileri gicik oluyo bacim......laelaelaelaelae

güzelim kelimesi beni sinir ediyor, dayanamıyorum, birde ağzını yayarak konuşanların her dediğine sinir olurum

lan kelimesine uyuz olurum bi erekğin bana söylemesine veya kiz arkdaşlarimin salak kelimesine :d
BİRDE KÜLTÜRSÜZ LAFINA :D ÇÜNKÜ BU KELİMEYİ ÇOK KÜLTÜRLÜ KİŞİLER KULLANIYO HİHOYTTT ALLAH'IM YAA

iki lafın başı derler ya bazıları ..hafızam beni yanıltmıyorsa...
bi de şu var sinir olduğum ....bilmem anlatabiliyor muyum...anlatıyosun canım zeka seviyem normalin altında değil diyesi geliyo insanın.
benimle tanışmayan insanların bana canım demesi...otur canım bekle canım..canımmmm demesine çok sinir olurum..aklıma geldikçe yazarım daha bisürü varkaydirigubbakcemile5

birilerinin yapayımmı edeyimmi geleyimmii demesine sinir oluyorum yapacaksan yaparsınnn bu aralarr sadece karnım büyüdüğü cok düzenli kilo aldıgım halde aaaaaa kocaman olmussunnn diyenlere aynı yasta oldugum halde canım bak o öyle değil böyle birdeeee bişey sölicektim ama neyseee lafına merak uyandırmak isteyenlere
amannnn bende ne cok seye sinir oluyorum beee

bende aklıma gelen "lan"diye hitap etmek,"bide tartışma sırasında siz kendinizi savunmaya anlatmaya çalışırken"boş konuşuyosun " dendimi,o an deliriyorum işte.

güzelim
fıstık
kızım
kızzz
bacım
kurban olurm
beeee
anladın mı? (yok anlamadm gerizekalıym)
gülüm
oğlan
bunlarn hepsine we daha hatrlamadm bi çok lafa sinir oluorm patlatasm gelio bi tane:mymeka:kötükedihüso

Back