En Sık Aldığınız İltifat ?

benim için iltifatların sayısı veya manken gibisin taş gbisin sözler, veya insanların laf atması vs önem taşımaz..
önemli olan o iltifatı kimden aldığımdır..
eğerki gerçekten sevdiim, değer verdiğim birisiyse çok mutlu olurum..yoksa öyle hafızamda boş şeylere ve insanlara pek yer ayırmam :umursamaz:
ama çok sevdiğim ve bnm için özel bir insandan aldığım bir iltifat vardıki hiç unutamadım, unutmıycamda heralde bu gidişte :hulya:
"sen insanın kalbinde kalıcı hasar bırakırsın" demişti...

woooww bu söz kolay kolay unutulmaz canım :)

kızlardan da iltifat alıyorum...magazda filan yanıma gelip saçların ne kadar güzel nasıl bu kadar uzattın diyolar...
sevgilimse gözlerime yüzüme flan :kedi: ayrıntı yok kaydirigubbakcemile3

uzun boylu ve zayıf oluşumu,saçlarımın rengini beğenirler.
kızlardan soru:''sıfır beden olmayı nasıl başarıyorsun?'' benden cevap:uğraşmıyorum zaten tam aksine biraz kilo almaya çalışıyorum.
kızlardan soru:''saçların ne renk çok güzelmiş?'' benden cevap:doğal saçlarım.
geçen kampüste ''fotomodel olmalıymışsın'' diye laf attığını sanan ezik ve sapık erkekler oldu. biber gazımı sıkacaktım ama cesaret edemedim :1ninca:

uzun boylu ve zayıf oluşumu,saçlarımın rengini beğenirler.
kızlardan soru:''sıfır beden olmayı nasıl başarıyorsun?'' benden cevap:uğraşmıyorum zaten tam aksine biraz kilo almaya çalışıyorum.
kızlardan soru:''saçların ne renk çok güzelmiş?'' benden cevap:doğal saçlarım.
geçen kampüste ''fotomodel olmalıymışsın'' diye laf attığını sanan ezik ve sapık erkekler oldu. biber gazımı sıkacaktım ama cesaret edemedim :1ninca:

çok güzelsin gerçektende canımmm. doğal bunlar :)

bana sevgilim hep güzel gözlüm boncuğum der(gözlerim ela mavi değil) bidee hep mis kokulum der tenimin kokusu çok güzelmiş sen yokken bile hissediyorum dedi geçen gün çok mutlu oldum romantik sevgilim benim yerim ben onu

Genelde bende gözlerimden dolayı iltifat alırım..(Yeşil)
Ayy gözlere bak çok güzeller diye...
Eşimde gözlerime vurulmuştu:))))
Hep güler yüzlü olduğumu söylüyorlar...
Fiziğim ve zayıflığım için sen yemek falan yemiyomusun yoksa derler...
Saçlarıma hastadırlar gür ve hacimliler Ablam ipek gibi diye sever:))))
Oooo yine çok şıksınn....
Liste böyle uzayıp gidiyorr...
Bende utanıyorum ne diyeceğimi şaşırıyorum...

Güzelliğim için aldığım iltifatlara alıştım artık (içlerinde burnuma yapılan iltifatlar en hoşuma gidenleriydi). Onun haricinde zekama ve kültürüme dair iltifat duymaktan çok hoşlanıyorum.

gözlerin cok güsel,harika kokuyorsun,yine cok şıksın,ellerin ve tırnakların ne kadar güsel genelde duyduğum iltifatlar bunlar dış görünüşle ilgili:)bunun dışında bi keresinde arkadasımın sevgilisi baldızım güneş gibi ne zaman baksam etrafında bi dolu insan onun ışığından ısınıo nerde pozitif,kahkahalarla gülen bi grup varsa anlıorumki sochic orda demişti çok uatnmş dicek hiç bişi bulamamştım:)

en cooooook duydugum gözleriiim.iri iridir of senin gözlerin var ya derlerr. manken gbisn derler 1.76 boyum war dudakların ne guzel sekilli derlerr bidee cok masum diolarr

Ellerimin ve saçlarımın çok güzel olduğunu sölerler bide kaşlarımı çok beğenirler...geçenlerde de annemin arkadaşının annesi kızının burnunu nerde yaptırdınız dedi hakkaten çok güldüm o kadarda değil abartıldı biraz bence :)) ama burnumuda beğenen oluyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok enteresan bi başlıkk hele yazılanlarkaydirigubbakcemile3 bana çöp gibisin derler en çok iltifat için değill ama ben öyle alırım

genel olarak guzel oldugumu soylerler ama en cok kımınle karsılastıysam tanıdıgım tanımadıgım herkes gozlerımın cok guzel oldugunu soyler bu yuzden gozlerıme cok nazar deger rahatsızlanırlar ama ben memnunum.

X