En Sık Aldığınız İltifat ?

Yüzümün çok hoş olduğunu söylerler.Genellikle yeni tanıştığım insanlar seni ünlü birine benzetcem de çıkaramadım derler.Sonunda bulduk o kişiyi.Fahriye Evcen 'e benzetiyorlar (Yaprak Dökümü'nün Nejla sı ) :KK37: kemik yapısı olarak benzemiyoruz bence ama andırıyormuşum.
Yüzümde de dudaklarımı ve gözlerimi çok beğenirler,Tatar kızı olmamdan dolayı çok hafif bi çekiklik var :)

en çok saçlarım ve burnum beğenilir :) genelde iş yerimde beni şef değil stajyer sanırlar :KK1: birde çok kibar ve narin yapılı olduğumu söylerler :21:

Burnum..Elimden gelse estetik yaptırırım ama herkes beğeniyo=)Bir de boyum..O da 1.70 alt tarafı..Ama etrafımdaki kızlar kısa olduğu içln sanırım uzun duruyorum..Manevi olarak da zekam..Çok pratik bi zakam varmış.Bak işte onu ben de beğeniyorum.Zekiyim vesselam=)

çok güzel ve görkemlisin derler bana da:KK1: sultan havası varmış bende hükümet gibi kadın havalarında yani:KK9: bana sorarsan da küçücük kafam var soğan cücüğü gibi:KK1:

sindi bebek gibisin diyor arkadaslarım. sanki agzın burnun dudakların özenle konmus.. utanıyorum bunları derken onlar :)
bana göre abartılacak bir durum yok butun güzelim ayrı ayrı ahım sahım bısey yok : )
fiziğime de cok iltifat alıyorum. boyum oyle uzun falan da degil. 162 yim. ama kim görse belime ve kalcama iltifat ediyor. bacaklarıma da edilir ama onların yanında pek lafı olmuyor :d
saçlarım zaten begeniliyor :d küçüklükten beri kıvırcık dendi mi akla ben gelirdim : )

Son düzenleme:
Benim her on kişinin dokuzundan aldğım iltifat ne güzel gülüyorsundur. Her zaman güler yüzlü olduğumdan heralde. Eşim bana hep der senin suratın asıksa eğer gerçekten çok kötü bişey olmuştur diye :):)

Hergun baska ınsanlar tarafından barbie bebk gibisin çakma cindysin sen gibi iltfatlar alırım :)) çocuklgmdan beride fiziğim saçlarım ve gözlerim çok iltifat alır sürekli manken olmam gerektiği söyleniyor ama babam izin vermiyor tabiki :))

X