En Sık Aldığınız İltifat ?

bende gözlerimden ve fizikten cok iltifat aldim.ama onda öte cok güldügüm icin cogu kisi cok sempatik ve seker oldugumu sölüyolar:KK17: ama sivilcelerde bas belam malesef ama neyse makyaj diye bisey var allahtan:KK1:

Saçıma buklelli parlak ,gözüme ela uzun kirpikli ,tenime beyaz pürüzsüz ,tırnaklarıma ince uzun ,gülüşüme kibar diye iltifat ederler. Çenem üçgen güzeldir , alnım geniş kahkül hoş oluyor ve burnum büyük. Kısa boylu olmam yetmiyormuş gibi bi de son zamanlarda feci kilo aldım artık ne derler bilmem :KK59:

Saçlarım uzun ve havalı oldugundan saçlara iltifat ve kaş göz kara olanlardanım o yüzden de iltifat eder sevdiceğim ve çevremdeki yakınlarım:KK1:

saçlarım çok uzun olduğu için ay saçların ne güzel derler :) beni tanımayanlar bile diyo yolda geçerken durdurupta

Dün markette alışveriş yaparken 3 tane küçük kız vardı içlerinden biri abla ne kadar güzelsiniz dedi çok mutlu oldum =) çocuklardan iltifat almak çok güzel gülümsetti beni =)

anneannem bana beyaz güvercimin diye iltifat eder ,birde torunları arasında tek bana soyler bunu :21::KK16::KK16:

yüzün kucuk gosterıyor yasıma göre 4 yas gerıden gelıyorum :KK52::KK34: hatta bi gun hastanede kayıt yaptırıyorum ilk eşimin mesleği ve baglı bulundgumuz kurumun kartını verdım -banka ek kartı gibi dusunun- kasada duran bayan dediki'' x beyin kızımısınız, bende hayır eşiyim diye aha bölee :KK53::KK53: donakaldılar :KK1::KK1: bu arada eşimle aramda da 2yas var yani...

manken gibi zayıf ve uzunsun ,niye mankenliğe basvurmadın derler,,,,bende ancak kocamın mankeni olurum baskasının değil derim :KK52::21:

yumurtada tüy var sende yok derler :))) çok sanslıyım ki çok çok az tüye sahıbim .. ama bu bile canıma yetıyor iyiki daha fazla yokmus yoksa napardım bilemiyorum...

Lisede bir bayan hocam "Senin tenin ne kadar beyaz öyle, saclarin da siyah (boyaydi o zaman ve küt kesimdi) Amerikan filmlerinde basrolde oynayan kadinlar gibisin..." demisti. Ne alakaysa artik, cok ilginc bir benzetme. :KK37: Ama bir bayandan bunu duymak cok hosuma gitmisti... :KK31:

Son düzenleme:
Bu ara sık sık duyduğum iltifat 'Tanrıça' :)) tek bi kişiden ama önemli bi kişiden :) böyle hoş iltifatlar almak ne kadar güzel bir şey yahu :)) insan mutlu oluyo :)

yaşımı hiç göstermem... güzel birşey belki ama bu çoğu zaman iyi olmuyor bu yaşımda mesela alışveriş yaparken bu çocuk anlamaz diye dikkate almayan çok oluyor:) en tilt olduğum konu ise küçük sıpaların benle yaşıtmış gibi tavır yapmaları. bir gün yeğenlerimden birine annesi yemek yediriyordu yengem bile beni öyle görüyor ki 'bak yemezsen petite'e verecem' diyor tabi çocuk yiyor da sonrasında olan bana oluyor. hele yine o bilmiş yeğenim annemlerle konuşurken duyup aaa halacım sen evlenecekmisin hahahaaa diye gülmüştü (ya onlar çok zeki ya ben çok ???)

yasim 25 ama yasimi söyledigim zaman aaaa ben seni daha kucuk sanmistim diyorlar.....gözlerimin buyuk ve cekik olmasi....fizigimi arkadaslarim cok begenir....en cok sevmedigim iltifat yasimdan kucuk gostermem ve fizigim ....genelde arkadaslar ahhh keske senin gibi olsam derler bende kizarim sizin ne eksiginiz var derim herkesin bir ayri guzelligi vardir

Son düzenleme:
X