En Sık Aldığınız İltifat ?

Ben daha çok saçlarımla ilgili iltifat alırım... Genelde ilk cümleleri; "-Kendi saç renginiz mi?, Ne kadar güzel, herkes bu rengi tutturmak için boyatıyor." oluyor

32 yaşındayım.daha küçük sanıyorlar.çocuğum olduğu halde fiziğime ve boyuma iltifat ediyorlar.mankenlik yapsana diyorlar.yaş geçti deyince şaşırıyorlar.bir de içinin güzelliği dışına yansımış diyenleri çok duydum..

Şu manken gibi kızsın olayı banada çok oluyor...yarışmalara falan neden katılmıyosun diyen de çok oluyor..aslında dediğin gibi benimde boyum 1.70 ama demekki insanlara uzun geliyorum bir defasındada bir kuaför ''hint güzeli'' demişti ilk defa birisi beni hintlilere benzettiği için buda bi değişik gelmişti açıkçası

Yaşımın daha büyük gösterdiğini söylerler boyumdan kaynaklıyor sanırsam.
Bide bazıları beren saate benzetir genelde gözlerimi ve dudaklarımı beğenirler çevremdeki insanlar :)

İltifat çok yani güzelsin ya da çok tatlısın gibi genel ifadelerin dışında, kaşlarımın şekli beğeniliyo, saçlarım uzunken saçlarım çok beğenilirdi, bacaklarımın düzgünlüğü beğeniliyo gibi..

Eskiden de manken ol sen derlerdi maşallah derlerdi bacak boyuma ve boyumun uzunluğuna.Onu diyenler şimdi görünce ben bu kıza mı yarışmaya katıl dedim falan diyolardır.Boy uzamam durdu bi şeyler oldu bana :)

Ten rengimden dolayı hep iltifat alıyorum esmerim de :) Birde küçük gösteriyorum çok , minyon tipli bayanların her zaman aldığı iltifatlardan heheheh :))) Saçlar dümdüz herkesin hoşuna gidiyor ama ben sevmiyorum...

Lisede bir kiz "porselen bebek gibisin" demisti bana...
O zamanlar tenim pürüzsüz ve saclarim bukle bukle dogal rengindeydi.
Simdi o halimden eser kalmadi, anladim ki en güzeli dogallikmis...

Fiziğim için çok övgü alırım,uzun ve zayıf olduğum için.Birde yüzümün güzel,farklı olduğunu söylerler.

burnuma övgü alırım;fındık burun diye :)

belime alırım incedir,yani genel olarak fiziğim

gözlerimm..

sevdiğimin söylediklerini yazsam sığmaz..

... öyle işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…