En Sık Aldığınız İltifat ?

Yüzümün çok hoş olduğunu söylerler.Genellikle yeni tanıştığım insanlar seni ünlü birine benzetcem de çıkaramadım derler.Sonunda bulduk o kişiyi.Fahriye Evcen 'e benzetiyorlar (Yaprak Dökümü'nün Nejla sı ) kemik yapısı olarak benzemiyoruz bence ama andırıyormuşum.
Yüzümde de dudaklarımı ve gözlerimi çok beğenirler,Tatar kızı olmamdan dolayı çok hafif bi çekiklik var :)

en çok saçlarım ve burnum beğenilir :) genelde iş yerimde beni şef değil stajyer sanırlar birde çok kibar ve narin yapılı olduğumu söylerler

Burnum..Elimden gelse estetik yaptırırım ama herkes beğeniyo=)Bir de boyum..O da 1.70 alt tarafı..Ama etrafımdaki kızlar kısa olduğu içln sanırım uzun duruyorum..Manevi olarak da zekam..Çok pratik bi zakam varmış.Bak işte onu ben de beğeniyorum.Zekiyim vesselam=)

çok güzel ve görkemlisin derler bana da sultan havası varmış bende hükümet gibi kadın havalarında yani bana sorarsan da küçücük kafam var soğan cücüğü gibi

sindi bebek gibisin diyor arkadaslarım. sanki agzın burnun dudakların özenle konmus.. utanıyorum bunları derken onlar :)
bana göre abartılacak bir durum yok butun güzelim ayrı ayrı ahım sahım bısey yok : )
fiziğime de cok iltifat alıyorum. boyum oyle uzun falan da degil. 162 yim. ama kim görse belime ve kalcama iltifat ediyor. bacaklarıma da edilir ama onların yanında pek lafı olmuyor :d
saçlarım zaten begeniliyor :d küçüklükten beri kıvırcık dendi mi akla ben gelirdim : )

Son düzenleme:
Benim her on kişinin dokuzundan aldğım iltifat ne güzel gülüyorsundur. Her zaman güler yüzlü olduğumdan heralde. Eşim bana hep der senin suratın asıksa eğer gerçekten çok kötü bişey olmuştur diye :):)

Hergun baska ınsanlar tarafından barbie bebk gibisin çakma cindysin sen gibi iltfatlar alırım :)) çocuklgmdan beride fiziğim saçlarım ve gözlerim çok iltifat alır sürekli manken olmam gerektiği söyleniyor ama babam izin vermiyor tabiki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…