En Sık Aldığınız İltifat ?

Genellikle bana cok tatlisin derler:KK53::KK53: gozlerimi begenirler, cana yakin oldugumu soylerler.:KK76: bazende cok guzel oldugumu soylerler ve mutlu oluyorum))) cunku gercekten kendimi guzel bulmuyorum:KK43: ozellikle gecmeyen sivilcelerim yuzunden:nazar: bebek gibi cildim olsa belki begenirim kendimi:KK58:

kirpiklerimi arklar hep rimelli gibi duruo diyolar
saçlarım eskiden çok uzundu herlkes çok beğenirdi ama kestirdim :KK43:(( ama sağlıklı ve parlak duruo diolar

Ahanda bu topik iyi olmuş...
Kimse kendini beğenmiş de diyemez:KK34:
Güzel ve akıllıyım....
:KK62::KK62::KK62::KK62:

Herkes çok akıllı olduğumu ve yüzümün fiziğimin güzel olduğunu söyler...
İltifat değil gerçek:KK34::KK34:

bana da insanlar hep çok masumsun der :) iltifat sanırım...

ufak bir yüzüm var, dudaklarım küçük, gözlerimde biraz iri o yüzden masum gösteriyorum sanırım.

Genelde Fiziğimi övgü alırım onun dışında Uzun kumral saçlarımı, yüz hatlarımı,ellerimi,bacaklarımı beğenen de çoktur.

hatta bir kere lisede yürüyordum öğle çıkışıydı eski arkadaşımın yanındaki kız bana bakıp kıza bak taş gibi maşallah demiş sağ olsun :nazar:

durdurup maşallah diyenlerde oluyor başta biricik dostlarımda çok överler hatta manken olmayı düşün diyorlar bakalım kısmet :KK51: :KK34:

Teyzem saclarim siyahken Ruslara kizilken Irlandalilara benzedigimi söylemisti. Artik iltifat mi bilemicem ama cok hosuma gitmisti iki irki da cok severim cünkü... :KK9:
Hic fizigime falan iltifat almam boyum 1.58 cünkü. Daha cok suratimi ve saclarimi begenirler. En cok da dudaklarimi begenirler iri oldugu icin ama ben pek begenemiyorum biraz daha kavisli olsa daha iyi olurdu sanirim, dudak kalemleriyle o acigi kapatiyorum artik.. :KK12: Bir de tenim son zamanlarda eskisi kadar harika olmasa da begeniliyor.

Özellikle kara kaşlarıma,gözlerime ve kirpiklerime iltifat ederler,Türkan Şoray kirpikli derler çok hoşuma gider :21:

eşek gözlü,dana gözlü laflarını çok duyarım :KK1:

burnumun estetik olup olmadığını soranlar oluyor sürekli
oldukça kalkık bir burnum var
çok iltifat alıyorum burnuma
estetik mi diye sormalarındna sıkılsam da beğenilmesi hoşuma gidiyor tabi..

bunun dışında 26 yaşında oılmama rağmen artık beni küçük sanmalarından çok sıkıldım hemde çookk
nasıl olgun görünebilirim bilmiyorum ..
öyle ufak tefek bşy de değilim 1.70 boyundayım geneld ede topuklu giyerim ama yüzüm miyon olduğu için küçük sanıyorlar..
kimine göre bu iltifat gib gelsede ben artık hiç hoşlanmıyorum küçük göstermekten :44:

:))) bnce çok güzel bişey bu.30undan sonra avantajını kullanmaya başlarsın.aynı durumu bnde yaşıyorum ve çok memnunum. 21yaşındayım boyum 1,60 saçlarım doğal sarı minyon bi tipim var ztn kçük kız çocukları gibi.gözlerde yeşil.doktora gtcektim koridorda sıramın gelmesini bekliyodum teyzenin teki yalnızmı geldin annen yokmu dedi.yok kndim geldim dedim.becereblcekmisin kendi bşına dedi:KK70: güldüm kaç yaşındasın dedi 21 dedim 15 gösteriyosun dedi :S bnde en çok gözlerime ve yüzüme iltfat alıyorum.bebek surat derler ztn.komplekse grmedim ama liseli bi genç çıkma teklifi ederse bigün bni kçünk sanıp işte ozaman depresyona girerim kızlarr:KK70::KK70:

X