En Sık Aldığınız İltifat ?

ben fiziğimle ilgili iltifat çok alırım kilom ve boyum çok uyumlu maşallah:KK1: :)) kardeşim ve nişanlım parfüm kullanmamamı kendi kokumun çok güzel olduğunu söylerler

Ay benim kiz kardesim de geliyor gidiyor beni koklayip duruyor. "Abla sen cok güzel kokuyorsun, saclarin cok güzel kokuyor gel hele bir öpeyim." :KK37: Parfüm falan da sIkmiyorum. Sürdügüm kremler kokuyor sanirim ya da bu kizin burnu hassas. :KK53:

Bir de bana cevremdekiler farkli güzelligim oldugunu söylerler. Dolayli yoldan aslinda güzel degil farklisin ondan dikkat cekiyorsun demeye mi getiriyorlar acaba? :KK37:

Bir de bana cevremdekiler farkli güzelligim oldugunu söylerler. Dolayli yoldan aslinda güzel degil farklisin ondan dikkat cekiyorsun demeye mi getiriyorlar acaba? :KK37:

Çok güzelsin demek başka, farklı bir güzelliğin var demek başka; hem çok güzel olduğunu söyleyip hem de farklı bir güzelliğin olduğunu belirtmeleri başka...

Eğer sadece farklı bir güzelliğin var lafını duyuyorsan bahsettiğin şeyi demeye çalşıyor olabilirler.

:44:

Son düzenleme:

Çok güzelsin demek başka, farklı bir güzelliğin var demek başka; hem çok güzel olduğunu söyleyip hem de farklı bir güzelliğin olduğunu belirtmeleri başka...

Eğer sadece farklı bir güzelliğin var lafını duyuyorsan bahsettiğin şeyi demeye çalşıyor olabilirler.

yok artık kızlar neler çıkarmışsınız bu laftan :KK53: farklı güzelliğin var demek sıradan değilsin diğerlerinden ayırt edici bir güzelliğin var demektir eğer güzel değilsin anlamında olsa sadece değişik bir tipin var derler

yok artık kızlar neler çıkarmışsınız bu laftan :KK53: farklı güzelliğin var demek sıradan değilsin diğerlerinden ayırt edici bir güzelliğin var demektir eğer güzel değilsin anlamında olsa sadece değişik bir tipin var derler

Güzel değilsin değil de, çok güzelsin demekten bahsettim ben.
Güzel olmak ve çok güzel olmak farklı sonuçta. :26:

Yani sadece farklı bir güzelliğin var deniliyorsa belki de çok güzel bir kız değil ama değişik olduğu için dikkat çekici diye düşünmüş olabilir insanlar.

Son düzenleme:
gozlerim koyu yesildir en çok gozlerimi beğenirler. bırde tenimi çok beğenirler.(pürüzsüz olduğu için)

Güzel değilsin değil de, çok güzelsin demekten bahsettim ben.
Güzel olmak ve çok güzel olmak farklı sonuçta. :26:

Yani sadece farklı bir güzelliğin var deniliyorsa belki de çok güzel bir kız değil ama değişik olduğu için dikkat çekici diye düşünmüş olabilir insanlar.

bilmem k canım :26: ama insanların bu kadar ince düşüneceğini düşünmüyorum ben birisine kalkıpta güzel demeyi bile sevmez insanlar genellikle güzelsin diyolarsa gerçekten beğeniyorlardır bence..

bilmem k canım :26: ama insanların bu kadar ince düşüneceğini düşünmüyorum ben birisine kalkıpta güzel demeyi bile sevmez insanlar genellikle güzelsin diyolarsa gerçekten beğeniyorlardır bence..

Ben çok ince düşünürüm ve insanlar da öyle bence. :26:
Sözcükler çok önemli. :S
Ama dediğin gibi de olabilir tabi bilemem, herkesin algıladığı farklı oluyor demek ki. :44:

ben bi kere yolda yururken yedi sekiz yaslarinda bi erkek cocugu geldi sarildi, cok guzelsin abla seni kendime aliyim dedi, sonra yurudu gitti, noldugumu sasirdim :KK60:

gecenlerde de daha buyuk yasta bi mendilci cocuk geldi, guzel ablam, sibel can gozlu ablam al bi mendil dedi, gozum de mavi degil isin tuhafi, sanirim herkese ayni seyi soyluyo :KK60:

doğuştan siyah saçlı mısın ??? çok şanslısın canım yaa ,çok az insanda oluyor.. ben siyah saç ve siyah göz hastasıyım :) sırf siyah göz için lens bile kullanabilirmm

Ben de bayilirim siyah göze. Benimkiler uzaktan siyah görünüyorlar, yakindan kahverengi. Siyaha yakin koyu gözlerim olmasini cok isterdim. Siyah saca da asigim. :KK16: Benim saclar acik kumral, tenim beyaz oldugu icin siyah sac cirt duruyor ama kahve daha dogal ve daha güzel oluyor. Keske boyayabilsem istedigim renge... :KK31:

Ikisini de söylüyorlar canim. :KK61: Cok güzel oldugumu belirttikten sonra nereli oldugumu soruyorlar, göcmen oldugumu söyleyince belli oluyor zaten farkli bir güzelligin var diyorlar. Aslinda ben saka amacli yazdim onu, takildim öyle. :KK6:

Ikisini de söylüyorlar canim. :KK61: Cok güzel oldugumu belirttikten sonra nereli oldugumu soruyorlar, göcmen oldugumu söyleyince belli oluyor zaten farkli bir güzelligin var diyorlar. Aslinda ben saka amacli yazdim onu, takildim öyle. :KK6:

Sözcüklere çok takarım da ben, üstüne düşündüm ciddi ciddi.
Hiç smiley de koymamıştın sanırım şaka olduğunu anlamadım :KK1:

Neyse sonuç olarak anlamış bulunmaktayız ki sen gerçekten çok güzel bir kızsın. :KK54::KK54:

X