En Sık Aldığınız İltifat ?

Saçlarım ve gözlerimmm :KK17:
Saçlarım çok fazla ve çook kıvırcık bonus gibiyim herkes bayılır özellikle düz saçlı arkadaşlar.Bi kere otobüste küçük bir kız çocuğu bağıra bağıra saçları ne kadar güzel dimi annee dedi beni göstere göstere :KK1: Çok güzel bi duyguyduu

Gözlerime de hep eşşek gözlü derler önceleri alınırdım ama sonra öğrendim tabiii :KK66:

en çok kaşlarımla ilgili iltifat alırım .....sonrada dudaklarım ve saçlarımla ....
eşimde biraz burun deliklerin küçük olsa dünyanın en güzel kadını olacaksın iyikide öyle değil der arada....bune şimdi iltifatmı hakaretmi anlamadım:26::KK31:

Erkekler;çok güzelsin, zekisin, esprilisin, kültürlüsün falan derler genelde :KK9:
Kadınlar;hanım hanımcık kızsın.Oğlum olsa alırdım seni, hamaratsın maşallah.

Fiziksel olarak da saçlarımı beğenen çok oluyor.Bir de kilom idealmiş.Bence 4 5 kg fazla var ama onlar normal buluyorlar.

Yabancı sanıyorlar beni hep.O yüzden yanımda kim varsa nereli ya da Türkçe biliyor mu diye soruyorlar.Kahkaha patlatıyorum,Türkçe kouşmaya başlasam da hala inanmıyorlar . :KK70:

hertarafımızdan övgüler alıyoduk çok şükür:)

ama özellikle 30'u devirdiğimden bu yana yaşımla ilgili iltifatlar alıyorum...

neeeeeeee !!!!30 yaşındamısın?

neeeeeee!!!evlimisin????

ahahaha bunları duymak daha güzelmiş yaw:)

Çok güzel hüzünlü bir bakışın var diyor çoğu kişi
Onun dışında çok güzelsin barbie bebek gibisin
Gözlerin kirpiklerin saçların dudakların çok güzel
Daha dün 4 yaşındaki kuzenim tatlı şivesiyle "ablacım çok güzelsin Allah sahibine bağışlasın" demişti :KK8:

''ilginç bi kızsın''

iltifat mı ediyorlar tam olarak bilmiyorum, ama öyle algılıyorum:97:

bunun dışında fiziğime veya yüzüme iltifat eden pek biri olmadı.:KK43:

Son düzenleme:
yüzüm çok küçük olduğundan olacak ki çok tatlısın ve şirinsin derler,konuşmamı kibar bulanlarda çok :) fizik olmadığı için onun hakkında pk iltifat alamıyorum sadece kilo mu aldın seeen :O derler...

saçlarımı çok beğenirler gttiğim bütün kuaförler hayran kalırlar sürekli iltifat ederler ayrıcada nasihat ederler sakn dzleştirici kullanma die..
gözlerimin yapısı iri ve hafif çekik krpiklerimde uzun ve eğri gözümede çok fazla iltifat alırım..
birde boyum 1.80 ne güzel uzunsun öle çok güzel taş gibisin fln diyende çok olmuştur ..
:nazar:

:KK17: :KK61:

X