En Sık Aldığınız İltifat ?

Ben çok ince düşünürüm ve insanlar da öyle bence. :26:
Sözcükler çok önemli. :S
Ama dediğin gibi de olabilir tabi bilemem, herkesin algıladığı farklı oluyor demek ki. :44:

yok canım sözcükleri gerçekten ince ince düşünüp kullanan çok az insan var bence insanlar genelde ne dediklerini kendileride bilmiyorlar ki...

Daha cok aaa Ne guzel saclain var, gulerken qamzelerimi - bu aradalar universiteden arkadasim qamzelerime fena halde :KK53: sapitdi yani . Eee benimde hosuma gitmiyor digil :KK1: A bi de fiziyimi begenirler. bi de acayip bir sey var beni gorenler cok sirinsin diyor , halbuki benden cok kucuk olurlar soyleyenler :KK37:yasimdan kucuk gosteriyorum.:nazar::KK12:

beni görenlerde ayyy ne kadar şirinsin ya al vitrine koy yanında gezdir sev falan derler bende kendimi süs köpeği gibi hissediyorum haha bide diğer arkadaşlarınada gösterip ayy baksana ne şirin dimi diye olayıda genişletirler ama gözlerim daha başka iltifatlar alırr:KK17:

çok güzelsin gözlerin lensmi ? ayrıca fiziğim çokk beğenilir dün misafirlikteydik kadın bana maşallah manken gibisin çok güzelsin diyip durdu

ayrıca kadın diyoki kızlara bakıyorum kendi güzelse fiziği çirkin fiziği güzelse kendi güzel değil senin hem kendin güzel hem fiziğin güzel maşallahın var diyo :KK1:

benim en çok boyuma iltifat ediyorlar çok zayıf değilim tam manken gibisin diyorlar bu yüzden
bir de bacaklarımı çok beğeniyorlar 170 boyum var 1 metreden fazla bacak boyum :KK70:

Sözcüklere çok takarım da ben, üstüne düşündüm ciddi ciddi.
Hiç smiley de koymamıştın sanırım şaka olduğunu anlamadım :KK1:

Neyse sonuç olarak anlamış bulunmaktayız ki sen gerçekten çok güzel bir kızsın. :KK54::KK54:

Aslinda koymustum ama bir ara gözükmedi smileylar. :82:
Tesekkür ederim canim. :KK71: Ben güzelim demek zordur biraz, insanlar bunu kendini begenmislik olarak görüyorlar. Bu topic iyi oldu aslinda rahat rahat kendimizi begenmislik yapabiliyoruz. :KK1: Bazilari, bazi üyelere resmini koy görelim diyor ama inanin o kadar kolay degil resim koymak. Ben saclarimin ve ellerimin resimlerini koyarken bile cekinerek koydum.

Evet hele ki KKda ben güzelim diyenin vay haline. :KK60::KK60:

Deli oluyor millet. :KK60:

Ama bu topikte o kadar sorun yok neyse ki. :nazar::nazar:

Evet ama insan istiyor, merak ediyor bazı üyeleri.
Ben de senin suratını merak ettim; foto koymanı isterdim ama dediğin gibi kolay değil o iş. =)))
Merak ettiğim birkaç isim daha var. :KK31:

fiziğin güzel yüzün güzel gözün,burnun güzel...derler ama abartılcak bişeyim yok normal bi insanım işte.normal güzellikteyim.çok güzel değilim..

bacaklarımı beğenirler belim incedir ben de beğenirim.gözlerimin güzel olduğunu söylerler.öyle işte.

kendi kendime iltifat edeceğim şeyse gözlerim,burnum,belim ve bacaklarım ve annemden bana miras kalan kalça yapım olur..:KK53::KK53: arada insanın kendini şımartması çok güzel oluyo:KK53::KK53::KK9::KK9:

ooff ıste benı de bazen uzebılen bir konu karsımda ....bugune kadar kımseye soyleyememıstım ama bu topıc ıyı oldu rahatlarım belkı bıraz yazınca buraya . ben hıııc ıltıfat almam hayatımda bır kez felan almıstım herhalde oda ne kadar zaman onceydı hıc almıyorum ıltıfat neden acaba :63: cok cırkınım sanırımmm:90:

ooff ıste benı de bazen uzebılen bir konu karsımda ....bugune kadar kımseye soyleyememıstım ama bu topıc ıyı oldu rahatlarım belkı bıraz yazınca buraya . ben hıııc ıltıfat almam hayatımda bır kez felan almıstım herhalde oda ne kadar zaman onceydı hıc almıyorum ıltıfat neden acaba :63: cok cırkınım sanırımmm:90:

niye öyle diorsun ,sanmıyorum ,öyle düşünme lütfen ..çünkü çok saydam ve içte bir kalbin var en azından benim görüp ,hissedebildiğim ,ne güzel dile getirmişsin bunu ,buraya yazanların büyük kısmı da aslında iltifat falan aldıklarından değil, duymak istediklerini yazıyorlar kendi kendilerine:KK9::KK1:
görüntünü bilmem ama ruhun güzel senin, o yeter ben ve ben gibi düşünenlere:KK16:

niye öyle diorsun ,sanmıyorum ,öyle düşünme lütfen ..çünkü çok saydam ve içte bir kalbin var en azından benim görüp ,hissedebildiğim ,ne güzel dile getirmişsin bunu ,buraya yazanların büyük kısmı da aslında iltifat falan aldıklarından değil, duymak istediklerini yazıyorlar kendi kendilerine:KK9::KK1:
görüntünü bilmem ama ruhun güzel senin, o yeter ben ve ben gibi düşünenlere:KK16:

ayyy canm benımm cok tesekkur ederımmm ,senın kalbın benımkınden cok daha guzel bellı boyle dusundugun ıcın..... ben de oyle dusunuyorum zaten aklıma geldı bu konuyu gorunce yazım dedım:90: Allah saglık versın gerısı teferruat :KK71: napalım zorla ıltıfat ettırememkı :)

ayyy canm benımm cok tesekkur ederımmm ,senın kalbın benımkınden cok daha guzel bellı boyle dusundugun ıcın..... ben de oyle dusunuyorum zaten aklıma geldı bu konuyu gorunce yazım dedım:90: Allah saglık versın gerısı teferruat :KK71: napalım zorla ıltıfat ettırememkı :)

oyyy çok tatlısın ,harikasınn,yüreğine sağlık,yanımda olsan sıkıca sarılasım geldi inan o denli yansıttın kendini bana:KK69::KK48:kalbin ruhun güzel ise,yansıyanın hep güzeldir bak şimdi olduğu gibi aynen :KK70:

oyyy çok tatlısın ,harikasınn,yüreğine sağlık,yanımda olsan sıkıca sarılasım geldi inan o denli yansıttın kendini bana:KK69::KK48:kalbin ruhun güzel ise,yansıyanın hep güzeldir bak şimdi olduğu gibi aynen :KK70:

hahahhah sen cok tatlısın massallah ya tesekkkur ederım senın kendını tarıf ettıgın gıbı sevımlı canayakın,sıcakkanlı ....:KK54::13:

bence sorun sende değil senin çevrende.
çünkü ben her kızın bişeyini mutlaka beğenirim. ya ellerini ya saçlarını ya gözlerini ya makyajını ya kıyafetini yani düşünüyorum da hayatımdaki tüm kızlara iltifat etmişimdir.

X