En Sık Aldığınız İltifat ?

arkadaş çevremde sen hiç yaşlanmıycakmısını çok duyarım şükür 29 oldum ama içim genç :KK1: hoş birazda hareketlerim ve giyim tarzım etkiliyo bunu. ama en garip iltifat geçen yaz oğlumlayken üstelik bir alışveriş merkezinde arkmadan iki gencin söylediği sözdü " taş anne " lafı hem çok gülmüş hemde çok kızmıştım. ama hakketmiştim galiba üzerimde 2 karışlık bir elbise ayağımda da spor ayakkabılar vardı :KK1:

Boyuma sac boyutuma ve gozlerıme cok sık ıltıfat alıyorum : )
boyum ve saclarım cok uzun oldugu ıcın gozlerımı de cogu kısı lens sanıyor

bana genelde dişlerin çok güzel diyenler oldu..
gözlerimi beğenenler ...
birde çok ince bellisin ve fiziğin güzel diyenler oldu..
birde dudaklarımı beğenenler ,..
hepsi sağolsun :::)PPPP

arkadaşlarım genelde 32diş sırıtmamı çok beğeniyor :KK1: Geçen günde alışveriş yaparken yanımdaki kadının arkadaşına bu kız manken galiba demesi çok ilginçti ama hoşuma gitti :KK1:

mayısta 27 yaşında olucam mali müşavirim ama yeni tanıştığım insanlar genelde mmüşavir olduğumu öğrenince nee nasıl yani senin yaşın kaç kii der. 27 olduğunu öğrenince ya ben seni liseye gidiyorsun sanmıştım ay ünv. bile bitmiş meslek sahibi olmuşsun yauuv diye şaşırıyorlar. gerçi mutlu oluyorum ama artık sıkıntı da veriyor ufak gözükünce işinde iyi değilsindir gibi önyargıya kapılıyorlar nedense :KK50:

bir de ayy saçların ne güzeeel hiç birşey yapmana gerek yok :KK60: (kıvırcıktır halbuki görseler düzgün dursun diye saçlarıma harcadığım zamanı ):KK60::KK60:

bana en ilginç gelen çocuklardan aldığım iltifatlar. sokakta hiç tanımadığım çocuklar durdurup (yanımda eşim varken) (oda ayrı bi zevk) abla sen mankenmisin diyen çok oldu

Genellikle kaşımı, dudaklarımı, boynumu, gözlerimi ve en çokta kirpiklerimi beğenirler :KK17:
Fiziğimi de çok beğenirler hatta bazı arkadaslarım benimle tanıştıktan sonra rejime ve spora başladılar :KK9:
Geçen gün erkek arkadasımla otobüs beklerken teyzenin teki bırak o çocuğu benim torunuma var demişti de o günden sonra erkek arkadasım kilo aldırma girişimlerine başladı ama sağ olsun metobolizmam ona yenik düşmüyo :KK9::KK9:

Fiziğime, saçlarıma, gözlerime ve olgunluğuma çok iltifat ederler.
Eylül sen konuş biz seni ömür boyu dinleriz diyorlar.

maaşallah siteyi adriana limalar, anjelinalar basmış da haberimiz yok:KK9:

hahaha maşallah.. koptum yorumuna :KK60::KK60::KK60:
bana da eşek,ceylan,dana,koyun gözlü diyorlar iltifat sayarsak bir öküz gözlü demediler o kaldı :KK60::KK60:
ama en tuhafı biri bana allah sana latin güzelliği vermiş demişti şahsen özellikle venezuellalılar ve porto rikolular olmak üzere latin kızlarını beğendiğim için iltifat olarak kabul ediyorum :KK69:

ben fiziğimle ilgili iltifat çok alırım kilom ve boyum çok uyumlu maşallah:KK1: :)) kardeşim ve nişanlım parfüm kullanmamamı kendi kokumun çok güzel olduğunu söylerler

hemcinslerimden aldıgım iltifatlar cok hosuma gidiyor

bundan bir kac sene once 7-8 yaslarında ufak bir kız cocugu yanıma gelip abla sen cok guzelsin preseses gibisin demıstı hiç tanımadıgım bu kızın dedigini hiçbir aldıgım iltifata degismem cok mutlu olmustum

Küçük çocuklardan iltifat almak harika. :KK69::KK69:

X