Anket En sevmediğiniz ev işi gerçekten ne? ( reklamlardaki gibi 'ütü' mü?)

Valla ben bi tek ütü yapmayı severim. Bazen hızımı alamayıp ütüye ihtiyacı olmayan şeyleri bile ütülerim :))
Ama geri kalan her türlü ev işi ilgi alanım dışındadır. Hem de hepsi :/

Toz almayı sevmem ama mecbur yaparım

Yatak odası dolap ve çekmecelerini düzenlemeyi de sevmiyorum ya sanırım en kötü olduğum yönüm bu evde Herşeyin güzelce dizilmiş olduğu yerden bi tane çamaşır alırken bile feci dağıtırım maalesef, düzeltmesi de zor gelir. Eşimin çamaşırlarını da ben diziyorum o alır giyinir hiç birşey olmaz diğerleri öyle güzelce durur benim yerlerim daha dağınık maalesef

Mutfak işlerini severim ben, akşama kadar değişik değişik şeyler pişireyim uğraşayım vs bayılırım

ütü anacım ütü......
artık baygınlık geliyoo yaparken...
eşimle genelde ütü yaparken kavga ederim :)

ben daha önce bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır asmak-katlamak yazmıştım. Bugün haftalık temizlik günüm dü farkettim ki bu sevmediğim işlere birini daha eklemeliyim.
Halı taramak

İki halımı, elektrik süpürgesiyle süpürmek yetmiyor o yüzden sert fırçayla taramam lazım şuan bileğim çok ağrıyor oyüzden hemen güncelleme yapıyorum :106:

1.Çamaşır asmak ve katlama
2.Bulaşık makinasını boşaltmak
3.Halı taramak

bulasik makinesi bosaltmaktan nefret ederim. hep esime yaptiririm
onun disinda camasir toplamak ve de utu, yaparim ama hoslanmam.
elektrik supurgesi ile yerleri supurmeyi cok seviyorum niyeyse, soylenmeden yaptigim tek ev isi

bence de kesinlikle ütüüü. Beceremiyorum da zaten.Bekarken bi kere babam pantolonunu ütülememi istedi ütüledim!!! Babama pantolonu görünce ütülemeden önce daha iyiydi dedi Ama şimdi biraz daha iyiyim yani en azından ütülenmeden önceki halinden daha iyi oluyo Ayrıca çamaşır katlamayı ve yerleştirmeyi de sevmem. Bulaşık makinesini yerleştirmeyi de sevmem.Amaa yerleri silmeyi çook severim miss gibi kokar:))

bulaşık yıkamak
nefret edıyorum allhtan bende makina var
ama kayınvaldeme gidince orda yıkıyorum
bıde yerlerı el ıle sılmek vıleda dıye bı sey var alalh allah
sopa varken nıye egılıp sıleyım

halı silmek
ütü ypmak
bulaşık yıkamak
bulaşıkları yerlerine koymak
evi süpürmek
evi silmek
toz almak
çamaşır sermak
çamaşır toplamak
çamaşır katlamak
çamaşır yerleştirmek
gerisini seve seve yapıyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…