• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En sevmediğiniz ev işi gerçekten ne? ( reklamlardaki gibi 'ütü' mü?)

çamaşırları asıp sonrada toplayıp katlamayı hiç sevmem halı yıkamak bile daha kolay geliyor :26: ütü yapmakta pek sevdiğim bir iş değil ..

ewet yaaa kesinlikle ütü.bide eşim bankacı..her haftasonu pantolon gömlek ütüüsü;haftaiçi kendi gömleklerim pantolonlarım eşarplarım...allah bu ütü icadını çıkaranı bildiği gibi yapsın :9::9::9::9::9::9:

Benim elektrik süpürgem sulu,onu kapaklarını ayırmak,süpürmek,sonra o süngerleri yıkamak vs.sinir ediyor beni...
Kısacası elektrik süpürgesi ama mecburum...:26:

ben yerleri öyle viledayla falan silmiyorum

kırıyorum dizimi siliyorum

dolayısıyla ev bitene kadar kan beynime sıçrıyor

nefret ediyorum yer silmekten

yazın ütüyü sevmem ama kışın hoşuma gider sıcak sıcak :D

her işi mecburen yapıyorum titizimdir ama mecburiyetten yoksa diyemem valla bulaşığa bayılıyorum ütüye ölüyorum diye (:

Cam Silmek ve Toz Almak..
Neyse ki Camları Ben Silmiyorum :27:

Ayrıca Ütü Yapmaya Bayılırım, Hele de Kış Mevsiminde..
Buhar Sıcak Sıcak Ohh Miiiss, Yumuşatıcı Kokusu :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
ütü yapmayı seviyorum ben. özellikle kışın.
süpürüp silmeyi de severim. sonunda evi temiz gördükçe mutlu oluyorum çünkü.
en nefret ettiğim bulaşık yıkamak. Allahtan bulaşık makinesi diye bir şey var :)
çamaşırların bütün olaylarını ve banyoyla tuvaleti temizlemeyi hiç sevmiyorum. :37:

ocak silmek...5 dk bir iş belki ama en nefret ettiğim şey
ikinciside ev süpürmek
ütü yapmayı severim ben herkezin aksine :)

hayır ütü değil severim ütü yapmayı iç çamaşırlarımı bilemmmmm ütülerim o derece:9:
en sevmediğim ev işi cam silmek nefret ederim:120: ha birde wcyi temizlemek ovmak falan:120: diğer türlü herşeyi yapmaya bayılırım kakılmış modeliyim yani :112:

bende aksine ütü yapmayı çok severim suyunada yumusatıcı koyarım oda oda gezerim ütü masasıyla beraber :)) kahvaltı hazırlamayı ve evi süpürdükten sonra süpürgenin su haznesini yıkamayı sevmiyorum hatta nefret ediyorum :))

Back