• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En sevmediğiniz ev işi gerçekten ne? ( reklamlardaki gibi 'ütü' mü?)

Valla ben bi tek ütü yapmayı severim. Bazen hızımı alamayıp ütüye ihtiyacı olmayan şeyleri bile ütülerim :))
Ama geri kalan her türlü ev işi ilgi alanım dışındadır. Hem de hepsi :/

Toz almayı sevmem ama mecbur yaparım :19:

Yatak odası dolap ve çekmecelerini düzenlemeyi de sevmiyorum ya sanırım en kötü olduğum yönüm bu evde :37: Herşeyin güzelce dizilmiş olduğu yerden bi tane çamaşır alırken bile feci dağıtırım maalesef, düzeltmesi de zor gelir. Eşimin çamaşırlarını da ben diziyorum o alır giyinir hiç birşey olmaz diğerleri öyle güzelce durur benim yerlerim daha dağınık maalesef :30:

Mutfak işlerini severim ben, akşama kadar değişik değişik şeyler pişireyim uğraşayım vs bayılırım :21:

ütü anacım ütü......
artık baygınlık geliyoo yaparken...
eşimle genelde ütü yaparken kavga ederim :)

ben daha önce bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır asmak-katlamak yazmıştım. Bugün haftalık temizlik günüm dü farkettim ki bu sevmediğim işlere birini daha eklemeliyim.
Halı taramak :52:

İki halımı, elektrik süpürgesiyle süpürmek yetmiyor o yüzden sert fırçayla taramam lazım şuan bileğim çok ağrıyor :14: oyüzden hemen güncelleme yapıyorum :106:

1.Çamaşır asmak ve katlama :52:
2.Bulaşık makinasını boşaltmak :52:
3.Halı taramak :52: :52:

bulasik makinesi bosaltmaktan nefret ederim. hep esime yaptiririm :1:
onun disinda camasir toplamak ve de utu, yaparim ama hoslanmam.
elektrik supurgesi ile yerleri supurmeyi cok seviyorum niyeyse, soylenmeden yaptigim tek ev isi :9:

bence de kesinlikle ütüüü. Beceremiyorum da zaten.Bekarken bi kere babam pantolonunu ütülememi istedi ütüledim!!! Babama pantolonu görünce ütülemeden önce daha iyiydi dedi:52: Ama şimdi biraz daha iyiyim yani en azından ütülenmeden önceki halinden daha iyi oluyo:52: Ayrıca çamaşır katlamayı ve yerleştirmeyi de sevmem.:47: Bulaşık makinesini yerleştirmeyi de sevmem.Amaa yerleri silmeyi çook severim miss gibi kokar:))

bulaşık yıkamak :47:
nefret edıyorum allhtan bende makina var
ama kayınvaldeme gidince orda yıkıyorum
bıde yerlerı el ıle sılmek vıleda dıye bı sey var alalh allah
sopa varken nıye egılıp sıleyım :47:

halı silmek
ütü ypmak
bulaşık yıkamak
bulaşıkları yerlerine koymak
evi süpürmek
evi silmek
toz almak