Anket En sevmediğiniz ev işi gerçekten ne? ( reklamlardaki gibi 'ütü' mü?)

çamaşırları asıp sonrada toplayıp katlamayı hiç sevmem halı yıkamak bile daha kolay geliyor :26: ütü yapmakta pek sevdiğim bir iş değil ..

ewet yaaa kesinlikle ütü.bide eşim bankacı..her haftasonu pantolon gömlek ütüüsü;haftaiçi kendi gömleklerim pantolonlarım eşarplarım...allah bu ütü icadını çıkaranı bildiği gibi yapsın

Benim elektrik süpürgem sulu,onu kapaklarını ayırmak,süpürmek,sonra o süngerleri yıkamak vs.sinir ediyor beni...
Kısacası elektrik süpürgesi ama mecburum...:26:

ben yerleri öyle viledayla falan silmiyorum

kırıyorum dizimi siliyorum

dolayısıyla ev bitene kadar kan beynime sıçrıyor

nefret ediyorum yer silmekten

yazın ütüyü sevmem ama kışın hoşuma gider sıcak sıcak

her işi mecburen yapıyorum titizimdir ama mecburiyetten yoksa diyemem valla bulaşığa bayılıyorum ütüye ölüyorum diye

Cam Silmek ve Toz Almak..
Neyse ki Camları Ben Silmiyorum

Ayrıca Ütü Yapmaya Bayılırım, Hele de Kış Mevsiminde..
Buhar Sıcak Sıcak Ohh Miiiss, Yumuşatıcı Kokusu

Son düzenleme:
ütü yapmayı seviyorum ben. özellikle kışın.
süpürüp silmeyi de severim. sonunda evi temiz gördükçe mutlu oluyorum çünkü.
en nefret ettiğim bulaşık yıkamak. Allahtan bulaşık makinesi diye bir şey var :)
çamaşırların bütün olaylarını ve banyoyla tuvaleti temizlemeyi hiç sevmiyorum.

ocak silmek...5 dk bir iş belki ama en nefret ettiğim şey
ikinciside ev süpürmek
ütü yapmayı severim ben herkezin aksine :)

hayır ütü değil severim ütü yapmayı iç çamaşırlarımı bilemmmmm ütülerim o derece
en sevmediğim ev işi cam silmek nefret ederim:120: ha birde wcyi temizlemek ovmak falan:120: diğer türlü herşeyi yapmaya bayılırım kakılmış modeliyim yani :112:

bende aksine ütü yapmayı çok severim suyunada yumusatıcı koyarım oda oda gezerim ütü masasıyla beraber :)) kahvaltı hazırlamayı ve evi süpürdükten sonra süpürgenin su haznesini yıkamayı sevmiyorum hatta nefret ediyorum :))

aynen en sevmedıgım halı silmek
en sevmedıgım ve hıc yapmadııgmda diyebilirim
herşeyi yaapbılıyorum ama bunu asla denemedım bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…