- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Anladım abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım abla
Kafayı fena bozdum
Taşına kurban seniiiin, kendi söylesin banane kizar falan hocamdan azar isitemem bu yastaOo,bana da çitlat kuzu,yazık,taşlıyım
Pasta yoksa poğaçamı yedircen adamaYok ben de geç yapacağım 22 Ekim de eşimin doğum günü var hatta o güne kadar bekleyim diyorum 22 mi sondu sanki
YaaBence de iyi ki bulmuş seni ♥
İyi denemeydi ama kabul et yapınca görürüm artık ben deTaşına kurban seniiiin, kendi söylesin banane kizar falan hocamdan azar isitemem bu yasta
Sende anladın değil mi
Estağfirullah yahu Jenna16 istiyorsa akan sular durur hemen söylerim ben onaTaşına kurban seniiiin, kendi söylesin banane kizar falan hocamdan azar isitemem bu yasta
Seninki de çokzel olacak ,çökme hemen bakalımSende anladın değil mi
Ama o gün aceleye gelir:)Bence sunum yapamazsın:)Sen poğaçaya özel birgün ayır:)Yok ben de geç yapacağım 22 Ekim de eşimin doğum günü var hatta o güne kadar bekleyim diyorum 22 mi sondu sanki
Güzel tabiSenin tarifte güzel ama
Yapınca görürüm Allah sağlık verirse canımEstağfirullah yahu Jenna16 istiyorsa akan sular durur hemen söylerim ben ona
Daha çökmedim görmem lazımSeninki de çokzel olacak ,çökme hemen bakalım
Popüler bir tarif:)Yapınca görürüm Allah sağlık verirse canım
Ya aklımda şu harf pastalar var kendim yapıp süslemek istiyorum masada yanında olacak diğer şeylerden biri de poğaça olsa diye düşündümPasta yoksa poğaçamı yedircen adama
Poğaçaya pasta fonu istemem tek olmalıYa aklımda şu harf pastalar var kendim yapıp süslemek istiyorum masada yanında olacak diğer şeylerden biri de poğaça olsa diye düşündüm
Çok güzel olur sende çok güzel yaparsın benceYa aklımda şu harf pastalar var kendim yapıp süslemek istiyorum masada yanında olacak diğer şeylerden biri de poğaça olsa diye düşündüm
Çökmezsin sen,niye cokecekmissinDaha çökmedim görmem lazım
Yok yok poğaçayı tek çekerim zaten. Evva pasta yoksa poğaça mı yedircen diyor ya pasta da yapcam diyorum yani. Güzel olursa buraya da atarım harf pastamPoğaçaya pasta fonu istemem tek olmalı