- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
Öyle canım çok şükürŞükürler olsun canım,aynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım çok şükürŞükürler olsun canım,aynen öyle
Sağol canım sende öyleİnşaallah canım❤ hep iyi ol
Evet basladik Allah nasip ederse ayin 19 unda transferim var daha cookNe yaptınız tedavi devam ediyor mu?Başladınız mı?
Sağol canım benim Allah razı olsun.Oradan bakıp beni ne güzel tanımışsınBen biraz kaderciyim elbet vardır bir nedeni derim,bir sebebe bağlarım:)Evet corona hafif kalmış nerdeyse. Haklisin üst üste olmuş yıpratır haliyle bu. Ama bi adım geri durup resmin tamamına bak bence çok iyi idare etmişsin/ediyorsun başkası daha geç toparlardı kendine haksızlık etme hasar elbet bırakır bu çok normal süreç içinde panik ve korku halin eskiye dönecektir inşallah şu an hep bi tetikte olma hali vardır ondandır sendeki belki. Hala çok güçlüsün bence çünkü kontrolü elinde tutuyorsun yorulsan da bütünleştiricisin bu çok güzel salmıyorsun yani düzen kuruyorsun her koşulda helal olsun sana ❤
Hadi hayırlısı canım Allah gönlünüze göre versin inşaallahEvet basladik Allah nasil ederse ayin 19 unda transferim var daha cook
Senin taşlar ne alemdeDökülüyor muHele sen ,çok normal
O hemen yapmayacak:)Dur bakalım ne kadar tutacakHadi ne zaman yapıyorum poğçiklerimizi Evva
Insallah ablacim cok sagolHadi hayırlısı canım Allah gönlünüze göre versin inşaallah
Çok teşekkür ederim canım sen nasıl oldunÇok geçmiş olsun
Yok yok,niyeti hiç yok :/ mecbur ikinci ameliyat sırasında toplayacak doktor. O zaman da dua edersin banaSenin taşlar ne alemdeDökülüyor mu
Çok şükür canım, toparlandım gibi ben deÇok teşekkür ederim canım sen nasıl oldun
Nasıl yani 2. ameliyatı mı olacaksınYok yok,niyeti hiç yok :/ mecbur ikinci ameliyat sırasında toplayacak doktor. O zaman da dua edersin bana
Sen yarın yapıyorum poğçikleriniHadi ne zaman yapıyorum poğçiklerimizi Evva
Hani bekliyordukSen yarın yapıyorum poğçiklerini
O hemen yapmayacak:)Dur bakalım ne kadar tutacak
Citlenbiiik buarada özlemin tarifi ogrendimTamam tamam
İyi hadi bakalım:)Erken yap ve çok yakın çekme lütfen:)stten ve yandan çek senin tarif öyle güzel olur:)