- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Hmmm,gelsin de görelimPopüler bir tarif:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm,gelsin de görelimPopüler bir tarif:)
Hemen google amcaya aratıp geliyorumPopüler bir tarif:)
Popüler 3-5 tane var ama bu en eski ve bilindiklerden:)Hemen google amcaya aratıp geliyorum
İnşallah bakalım atarım buraya kısmet olursaÇok güzel olur sende çok güzel yaparsın bence
YaniHmmm,gelsin de görelim
Ben, bir annemler birde kendi evim arasında mekik dokuyorum canım.Kafayı fena bozdum
Sen neler yapıyorsun,günler nasıl geçiyor artık sık sık gelAma hemen madalya alma
Tarifimi atayım küheylan gibi gezicem buralardaÇökmezsin sen,niye cokecekmissin
Beni tasinla vurmaya çalıştın ama yemedim,söyler sana bence kıyamaz oİyi denemeydi ama kabul et yapınca görürüm artık ben de
Allah kolaylık versin ben hiç saymayayımBen, bir annemler birde kendi evim arasında mekik dokuyorum canım.
150 kg biberden salça yaptım. Annem, kayınvalidem, görümcem derken bir 50 kg daha niyetim var. Ajvar sos yaptım, kahvaltılık domates sos yaptım, konserve şakşuka falan derken kayınvalidem sat istersen bunlardan demeye başladı artık Pekmeze falan girmedim hiç, yapmasını bilmiyorum yani. Ama Antep’ten sipariş vermiştim, bugün geldi.
karpuz pekmezi nasıl oluyor kuzum, ilk duyuyorum
Bekliyoruz canımİnşallah bakalım atarım buraya kısmet olursa
Noldu
Takiliyorum canım yaBeni tasinla vurmaya çalıştın ama yemedim,söyler sana bence kıyamaz o
Görelim manasında şey etmiştim
Hee tamamGörelim manasında şey etmiştim
Eveeet asıl nevoscumuzla tanisinPoğaçaya pasta fonu istemem tek olmalı
Bizim buralarda pekmezi kaynatırken toprak ekliyorlar diye biliyorum ama ne toprağı bilgim yokAllah kolaylık versin ben hiç saymayayım
Karpuz pekmezi işin espirisiYani yapılacakları fazlası ile yaptım artık antin kuntin şeyleri yapmaya başladım
Karpuzun suyunu sıkıp kaynattım ve güneşte beklettim canım:)
Takılalım sarılalımTakiliyorum canım ya
Şimdi gördüm bunu ne mutlu bana o halde sen de benim gönlümde yer ettin valla ❤Ben hiç sanal gibi görmüyorum:)
Çoğunuzu çok iyi tanıyorum ve anlıyorum
Sen yeni geldin ama iyi yerleştin gönlüme,buraya:)
Bir gün önce poğaçayı yapar fotoğraflarım ertesi gün de harf pastamı yaparım akşam da masayı kurarım diye düşündüm ama daha erken yapıp buzluğa atarım belki de bakalım belli olmazAma o gün aceleye gelir:)Bence sunum yapamazsın:)Sen poğaçaya özel birgün ayır:)
Aynen hemen uçuşa geçerEveeet asıl nevoscumuzla tanisin
Dut pekmezi yaptık kayınvalidemle ama koymadık canım:)Bizim buralarda pekmezi kaynatırken toprak ekliyorlar diye biliyorum ama ne toprağı bilgim yok
Bencede sen sayma, aklıma karpuz kabuğunu sokma