En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Sanırım gitmek istiyorlar artık,2 gündür agri yapıyor,iyiydim yoksa Sen nasılsın? Kuzu düzeldi inşallah
Düşse gitsede sende rahatlasan
Yogurt suyu ve kaynak minarelli su fayda ediyor diye biliyorum.
Bende iyiyim, evde çocuklarla aynı :)
İyi oda. Bir sıkıntımız yok şükür :)

Düşse gitsede sende rahatlasan
Yogurt suyu ve kaynak minarelli su fayda ediyor diye biliyorum.
Bende iyiyim, evde çocuklarla aynı :)
İyi oda. Bir sıkıntımız yok şükür :)
Allah iyilik versin canım Ev yapımı yoğurt yiyiyorum, soda da içiyorum ama bakalım,zaten 10 güne diğer ameliyati olacağım

Tekrardan bende kutlayayim kuzum doğum günün kutlu olsun ,mutlu olsun, tatlı olsun,boool sevgi dolu olsun,aşk olsun
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
Bugünde yapsaydik parti doğum günü bitmedi daha

Pkk üstlenmiş deniyor aynı anda farklı noktalardan başlatılmış iyice de yayılmış Maraşa da ulaşmış deniyor. Allah belalarını versin yapanların..
Ne olmuş kuzumya

Ne olmuş kuzumya☹
Hataydaki yangını diyordum kuzum. Ağaçlar hayvanlar telef olmuş zaten üzerine bir de evlere de gelmiş şehir içine. Allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum videolara bakarken insan kötü oluyor bir de bizzat yaşayanları düşünemiyorum bile

Ay evet onu duydum çok üzüldüm de bu PKK olayını bilmiyodum kim yaptıysa Allah belalarını versin ya Rabbim o masum canlıların ahını yerde bırakmasın insallah

Tşk ederiz abla
Allah ordakilerin yardımcısı olsun

Bence kesinlikle sabotaj.. Bu kdar tesadüf olamaz resmen şehir duman altı..
Allah belalarını versin
Daha fazla büyümez inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…