- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.440
Sebebi de yok aslında,bir değişikBende öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebi de yok aslında,bir değişikBende öyle
Düşse gitsede sende rahatlasanSanırım gitmek istiyorlar artık,2 gündür agri yapıyor,iyiydim yoksa Sen nasılsın? Kuzu düzeldi inşallah
Sonbaharın etkisi canımBenimde sebebi yokSebebi de yok aslında,bir değişik
Allah iyilik versin canım Ev yapımı yoğurt yiyiyorum, soda da içiyorum ama bakalım,zaten 10 güne diğer ameliyati olacağımDüşse gitsede sende rahatlasan
Yogurt suyu ve kaynak minarelli su fayda ediyor diye biliyorum.
Bende iyiyim, evde çocuklarla aynı :)
İyi oda. Bir sıkıntımız yok şükür :)
Bazen güçlü olmaktan yoruluyorum, sonra salma kendini diyorum. Kısır döngü içindeyim.Sonbaharın etkisi canımBenimde sebebi yok
1-2 aya toparlarızBazen güçlü olmaktan yoruluyorum, sonra salma kendini diyorum. Kısır döngü içindeyim.
İnşallah canım1-2 aya toparlarız
GeleceğimHala Bekliyore Kukrim
İnsallasiGeleceğim
Geniş zaman lazımİnsallasi
Meraktayım stop kestane kebap stop acele cevap stopGeniş zaman lazım
Ne olmuş kuzumyaPkk üstlenmiş deniyor aynı anda farklı noktalardan başlatılmış iyice de yayılmış Maraşa da ulaşmış deniyor. Allah belalarını versin yapanların..
Hataydaki yangını diyordum kuzum. Ağaçlar hayvanlar telef olmuş zaten üzerine bir de evlere de gelmiş şehir içine. Allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum videolara bakarken insan kötü oluyor bir de bizzat yaşayanları düşünemiyorum bileNe olmuş kuzumya☹
Ay evet onu duydum çok üzüldüm de bu PKK olayını bilmiyodum kim yaptıysa Allah belalarını versin ya Rabbim o masum canlıların ahını yerde bırakmasın insallahHataydaki yangını diyordum kuzum. Ağaçlar hayvanlar telef olmuş zaten üzerine bir de evlere de gelmiş şehir içine. Allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum videolara bakarken insan kötü oluyor bir de bizzat yaşayanları düşünemiyorum bile
Tşk ederiz abla
Bence kesinlikle sabotaj.. Bu kdar tesadüf olamaz resmen şehir duman altı..Pkk üstlenmiş deniyor aynı anda farklı noktalardan başlatılmış iyice de yayılmış Maraşa da ulaşmış deniyor. Allah belalarını versin yapanların..
Aleyküm selam kuzumSelam herkese ♥
Daha fazla büyümez inşaallahTşk ederiz abla
Allah ordakilerin yardımcısı olsun
Bence kesinlikle sabotaj.. Bu kdar tesadüf olamaz resmen şehir duman altı..
Allah belalarını versin