• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Sanırım gitmek istiyorlar artık,2 gündür agri yapıyor,iyiydim yoksa 😬Sen nasılsın? Kuzu düzeldi inşallah 🥰
Düşse gitsede sende rahatlasan 😕
Yogurt suyu ve kaynak minarelli su fayda ediyor diye biliyorum.
Bende iyiyim, evde çocuklarla aynı :)
İyi oda. Bir sıkıntımız yok şükür :)

Düşse gitsede sende rahatlasan 😕
Yogurt suyu ve kaynak minarelli su fayda ediyor diye biliyorum.
Bende iyiyim, evde çocuklarla aynı :)
İyi oda. Bir sıkıntımız yok şükür :)
Allah iyilik versin canım 🥰Ev yapımı yoğurt yiyiyorum, soda da içiyorum ama bakalım,zaten 10 güne diğer ameliyati olacağım

Tekrardan bende kutlayayim🥳 kuzum doğum günün kutlu olsun ,mutlu olsun, tatlı olsun,boool sevgi dolu olsun,aşk olsun 😉
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
IMG_20201006_212026.jpg

Bugünde yapsaydik parti doğum günü bitmedi daha 🥳

Pkk üstlenmiş deniyor aynı anda farklı noktalardan başlatılmış iyice de yayılmış Maraşa da ulaşmış deniyor. Allah belalarını versin yapanların..
Ne olmuş kuzumya☹️

Ne olmuş kuzumya☹
Hataydaki yangını diyordum kuzum. Ağaçlar hayvanlar telef olmuş zaten üzerine bir de evlere de gelmiş şehir içine. Allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum videolara bakarken insan kötü oluyor bir de bizzat yaşayanları düşünemiyorum bile

Hataydaki yangını diyordum kuzum. Ağaçlar hayvanlar telef olmuş zaten üzerine bir de evlere de gelmiş şehir içine. Allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum videolara bakarken insan kötü oluyor bir de bizzat yaşayanları düşünemiyorum bile
Ay evet onu duydum çok üzüldüm de bu PKK olayını bilmiyodum ☹️ kim yaptıysa Allah belalarını versin ya ☹️ Rabbim o masum canlıların ahını yerde bırakmasın insallah 🥺

Tşk ederiz abla :KK43:
Allah ordakilerin yardımcısı olsun :KK43:

Bence kesinlikle sabotaj.. Bu kdar tesadüf olamaz resmen şehir duman altı..
Allah belalarını versin
Daha fazla büyümez inşaallah😏

Back