Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konyayi yermedimki komşuları yerdimSen Konyalı değil misin niye yerdin şimdi
Bende akşam yemeği niyetine bir kase sebze ile bir kase yoğurt yedim sadeceHayırlı akşamlar canolar ❤ nasılsınız iyisinizdir inşallah
Ben açım ya
Konya'da deyince bende öyle sandım bende hel yasadgim yeri yererim deKonyayi yermedimki komşuları yerdim
Ne vardı yesekte kilo almasakBende akşam yemeği niyetine bir kase sebze ile bir kase yoğurt yedim sadece
Kız annemler Konya'nın ilcesindeler 1.5 saat mesafede ,ben merkezinde ondan öyle dedimKonya'da deyince bende öyle sandım bende hel yasadgim yeri yererim de
Demi şöyle tıka basa yesek ama boşa gitse o nazik vucudumuz yok saysaNe vardı yesekte kilo almasak
Sende benim gibisin tek fark ben ilçede benim annem merkezde :))Kız annemler Konya'nın ilcesindeler 1.5 saat mesafede ,ben merkezinde ondan öyle dedim
Ama vermem lazım mecburumDemi şöyle tıka basa yesek ama boşa gitse o nazik vucudumuz yok saysa
Nevreste canımsın bee içimden geldi
BendeAma vermem lazım mecburum
Sende benim canımsınNevreste canımsın bee içimden geldi
Sarılalim ama uzaktan Corona var coronaSarılalım sıkı sıkı tinkywinky dipsy lala po
Akşam 6 dan sonra kesiyordum bugün ekmek yemedim hiç kahvaltıyı üstünkörü yaptım şimdi de midem kazınıyor ama yiyemem alışmam lazım
Başlamışsın bırakma 1-2hafta sonra alışıyorsunAkşam 6 dan sonra kesiyordum bugün ekmek yemedim hiç kahvaltıyı üstünkörü yaptım şimdi de midem kazınıyor ama yiyemem alışmam lazım
tamam uzaktan uzaktan eğitim gibiSarılalim ama uzaktan Corona var corona
İnşallah olurAkşam 6 dan sonra kesiyordum bugün ekmek yemedim hiç kahvaltıyı üstünkörü yaptım şimdi de midem kazınıyor ama yiyemem alışmam lazım
Evet abla kesin karar verdim 1 2 hafta geçse alışırım 70 lere insem oda iyi baktım veriyorum devam inşallahBaşlamışsın bırakma 1-2hafta sonra alışıyorsun
Pazartesi okulunuz başlıyortamam uzaktan uzaktan eğitim gibi
İnşallah olur