Tekrar geçmiş olsun canımGötürdüm kızi dişten açmadı sipam ağzını tabi ben anlattım ,oda burda zaten bişey yapamayız o dişe dedi ,iltihap için ilaç veriyorum dedi ,yemeklerden sonra dişin içini mutlaka temizle dedi. Üniversite hastanesi var Mart'ta acilirmi bilemiyorum oraya goturebilirsin orda mudehale gerekirse ona göre uyutarak yapabilirler anca dedi ve eve zor attım şuan kendimi ben pert
tarihe not düşülsün,erken kalktım
Valla bilmem artık kuzum bakalım Allahtan sürekli durmaksizin sancimiyo işte yemek yerken oraya yiyecek girince sancı yapiyo fircaliyo geciyo bu şekilde. Bakalım artık daha kotu olacak olursa özel falan götürürüm okadar beklememGeçmiş olsun tekrardan ...üniversite hastaneleri sanırım yaza doğru açılır artık
Sağol kuzumTekrar geçmiş olsun canım ♥
Bilmiyorim orası nasıl ama bizim burda ozellerde çocuk diş yok inşallah orda vardırNe çok konusmussunuz yaaa geldim işte
Valla bilmem artık kuzum bakalım Allahtan sürekli durmaksizin sancimiyo işte yemek yerken oraya yiyecek girince sancı yapiyo fircaliyo geciyo bu şekilde. Bakalım artık daha kotu olacak olursa özel falan götürürüm okadar beklemem
Yok yok getir olurmu öyle şeyBen sana geldiğimde çocukları anneme birakarim merak etme
Saçını cekmesin tekrarYok yok getir olurmu öyle şey
Valla onuda bilmiyom dogrusu varmı yokmu kuzuBilmiyorim orası nasıl ama bizim burda ozellerde çocuk diş yok inşallah orda vardır
Çekerse bende senin saçını çekerim odesirizSaçını cekmesin tekrar
Olur :))Çekerse bende senin saçını çekerim odesiriz
Doktor sitesinde çıkıyor arama çubuğuna yazınca bir bak müsait zamanındaValla onuda bilmiyom dogrusu varmı yokmu kuzu
Tamam kuzum sağolDoktor sitesinde çıkıyor arama çubuğuna yazınca bir bak müsait zamanında
Aynen canım farklı şeyler seviyorum biliyorsunYapmadığın hobi kalmamıştır ki senin maaşallah egzantirik şeyler bulmamız lazım senin için
Yaa sürpriz olacaktı ama hemen de anladın o sensin yanındaki saksıda çiçek hediyem önündeki cupcake de pastan
Merhabalaaaar
Güzel yaparsan öyle olurAynen canım farklı şeyler seviyorum biliyorsunKağıtta kesemiyorum bu yıl
Keçe falan mı yapsam bir ara çok uğraştım.
Bir ara ajandaları çok süsledim.
Bir sergi için yaptım sonra ajandasını kapan geldi
Geçmiş olsun canım:)Şeker yemeyi bıraksın tabi yiyorsa:)Götürdüm kızi dişten açmadı sipam ağzını tabi ben anlattım ,oda burda zaten bişey yapamayız o dişe dedi ,iltihap için ilaç veriyorum dedi ,yemeklerden sonra dişin içini mutlaka temizle dedi. Üniversite hastanesi var Mart'ta acilirmi bilemiyorum oraya goturebilirsin orda mudehale gerekirse ona göre uyutarak yapabilirler anca dedi ve eve zor attım şuan kendimi ben pert
Elim yatkın öyle şeyleri seviyorum.O sene kazaklarım hep silikon olmuştuGüzel yaparsan öyle olur
O kadar olacak canim benim de bu ara fikirlerim var silikon aldim ama unuttum ki silikon tabancanın tetiği bozuktuElim yatkın öyle şeyleri seviyorum.O sene kazaklarım hep silikon olmuştu
Sağol ablaGeçmiş olsun canım:)Şeker yemeyi bıraksın tabi yiyorsa:)
Rabbim şifa versin.
Benim oğluma küçükken şeker veren çok oluyordu.Sonra yasakladım.Uzun zamandır yemiyor.Dişleri düzeldi.
Benimkininde bozuk hatta Antep'ten gelirken atacaktım.İyi ki atmamışım.Bu yıl bir dünya ya iş yaptı.O kadar olacak canim benim de bu ara fikirlerim var silikon aldim ama unuttum ki silikon tabancanın tetiği bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?