- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
İknâ etti beni bir an vallaOzaman baksın kendi basınının dişinin çaresine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İknâ etti beni bir an vallaOzaman baksın kendi basınının dişinin çaresine
Ama dişi acıyor o zaman ağzını açsınBebe haklı,dağılın
Ben işler bitip yapttigimda bayağıdır diye diy videoları izliyorum aklımda bir kaç şey var ama bakalım boşluk yokÖyle kafaya taktığımı yapmalıyım
Ben çocuğum,Ne yiyeceğim dediği an bende film koptuAma dişi acıyor o zaman ağzını açsın
Malzemem yokYoksa bende istiyorumBen işler bitip yapttigimda bayağıdır diye diy videoları izliyorum aklımda bir kaç şey var ama bakalım boşluk yok
Oda haklı ama canı acıyor.O daha zor yemek yiyemiyorBen çocuğum,Ne yiyeceğim dediği an bende film koptu
Bende bir sürü yoğurt kabı kase soda siseleri temizledim kaldirdim ..birde kıyısı köşesi eskiyen kıyafetleri de koydum bir kenara bakalım ama mumluk yapmayı becerirsem herkese iki sertane yapayım diyorumMalzemem yokYoksa bende istiyorum
Çikolatayı da çok yer ya alıyoruz abla ondanda herturlusunden aliyo esim bı markete girince.Kıyamam ya oda haklı
Gofret değil sadece çikolata al o şeker kadar sıkıntı değil:)
Bir çocuğun var kaliteli şeyler al şekee oranı az mesela bitter gibi:)
Biliyorum canım, takiliyorum. Keşke hiç şeker yemeseler,ellerimizle zehirliyoruz aslındaOda haklı ama canı acıyor.O daha zor yemek yiyemiyor
Güzel olurBende bir sürü yoğurt kabı kase soda siseleri temizledim kaldirdim ..birde kıyısı köşesi eskiyen kıyafetleri de koydum bir kenara bakalım ama mumluk yapmayı becerirsem herkese iki sertane yapayım diyorum
Böyle oyunlara gelmemeli katiyyenİknâ etti beni bir an valla
Cadıya bak ya yerim onu maşaallah ❤Çikolatayı da çok yer ya alıyoruz abla ondanda herturlusunden aliyo esim bı markete girince.
Şuanda çikolatali ekmek yemicemmi diye soruyo onu az yersin dedim yemicem ondanda vazgeçtim diye tavır yapiyo bana gelde alma
Aynen öyleBiliyorum canım, takiliyorum. Keşke hiç şeker yemeseler,ellerimizle zehirliyoruz aslında
Sağol nevo teyzesiCadıya bak ya yerim onu maşaallah ❤
Aynen öyle
O Kadar masumlar kiBöyle oyunlara gelmemeli katiyyen
Aynen kuzum Rabbim herkese nasip etsin inşallahO Kadar masumlar ki
diş bakımina dikkat edilirde şekerde de aşırıya kaçılmazsa olmaz birsey :)Şimdi kendisi yemiyor zaten ben şekere hep karşıyım başkaları alıp alıştırdı
Kızlar çok cilveli oluyorBöyle oyunlara gelmemeli katiyyen