- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Sanada ciniiiiiiimGünaydın diycem öğlen oldu merabayin millettttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada ciniiiiiiimGünaydın diycem öğlen oldu merabayin millettttt
Napiyon şekerSanada ciniiiiiiim
Dişi ağrıyor şimdi ve canı acıyor.Şeker yemezsen acın azalacak dişlerin iyileşecek dersin:)Onun yerine çikolata al:)Sağol abla
Maşallah neguzel sevindim duzeldigine abla.
Yiyor yemezmi abla valla almayalım diyoruz bikacgun almıyoruz sürekli tutturuyor öyle böyle alıyoruz
Merhaba canımGünaydın diycem öğlen oldu merabayin millettttt
arkadan silikonu bastirincs oluyor dimiBenimkininde bozuk hatta Antep'ten gelirken atacaktım.İyi ki atmamışım.Bu yıl bir dünya ya iş yaptı.
Ama yeni almayı düşünüyorum. Çok iş görüyor.
ara sıra ver ya yazıkGeçmiş olsun canım:)Şeker yemeyi bıraksın tabi yiyorsa:)
Rabbim şifa versin.
Benim oğluma küçükken şeker veren çok oluyordu.Sonra yasakladım.Uzun zamandır yemiyor.Dişleri düzeldi.
Ohooo birazdan akşam uemegine oturcaz bizGünaydın diycem öğlen oldu merabayin millettttt
Allah daha beterinden korusun kuzumSağol kuzum yüzümdeki bezginlik uykusuzluk bundandi
Aynen öyle:)arkadan silikonu bastirincs oluyor dimi
Hep diyoruz gelince yine dedim abla, doktor şeker ve çikolatayi yasakladı artık almicam dedim.mahsun mahsun baktı önce sonra ben ne yicem daha çocuğum diyorDişi ağrıyor şimdi ve canı acıyor.Şeker yemezsen acın azalacak dişlerin iyileşecek dersin:)Onun yerine çikolata al:)
Şimdi kendisi yemiyor zaten ben şekere hep karşıyım başkaları alıp alıştırdıara sıra ver ya yazık
Bebe haklı,dağılınHep diyoruz gelince yine dedim abla, doktor şeker ve çikolatayi yasakladı artık almicam dedim.mahsun mahsun baktı önce sonra ben ne yicem daha çocuğum diyor
Artık ciddi ciddi yavaştan azaltayim olmucak böyle.
Valla kuzum biseyler yedik toparladım üzerime bir battaniye aldım uzandım öyle sen napan bakiiiimNapiyon şeker
gelde verme şimdi, yürek sızlamasınHep diyoruz gelince yine dedim abla, doktor şeker ve çikolatayi yasakladı artık almicam dedim.mahsun mahsun baktı önce sonra ben ne yicem daha çocuğum diyor
Esince güzel şeyler çıkıyorAynen öyle:)
Bu yıl aşırı iş olmayınca idare ettim:)
Antep'te sınıfın makinası bendeydi.Zaten çoğunlukla sınıfa etkinlik yapıyordum .Yeni almadım.
Bu yıl alırım artık benim arada esiyor
Amin balkupuuuumAllah daha beterinden korusun kuzum
Kıyamam ya oda haklıHep diyoruz gelince yine dedim abla, doktor şeker ve çikolatayi yasakladı artık almicam dedim.mahsun mahsun baktı önce sonra ben ne yicem daha çocuğum diyor
Amin balkupuuuum
Ozaman baksın kendi basınının dişinin çaresineBebe haklı,dağılın
Öyle kafaya taktığımı yapmalıyımEsince güzel şeyler çıkıyor