- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.384
Uykusunu alamamıştır şekercigim,erken kalkmıştır, önemli bir şey yoktur yani:)Olsa buraya gelmez :)Merak ettim şimdi iyicene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykusunu alamamıştır şekercigim,erken kalkmıştır, önemli bir şey yoktur yani:)Olsa buraya gelmez :)Merak ettim şimdi iyicene.
Turuncu yerdeyiz ikimizdeBuradada dolu bekleniyor park yerinde bazı araçların üstü örtülerle filan kapatıldı.
Yağmur yağsında dolu oldumu çok zarar veriyor sonra.
Üzücü birşey olmasında.
Uykusunu alamamıştır şekercigim,erken kalkmıştır, önemli bir şey yoktur yani:)Olsa buraya gelmez :)
Turuncu yerdeyiz ikimizde
Amin şekercigimİnşallah öyledir şekercim.
Korkunç olmasında doluda,2 sene önce ki tam bir afetti.
İnşallah olmazİnşallah öyledir şekercim.
Korkunç olmasında doluda,2 sene önce ki tam bir afetti.
Amin şekercigim
İnşallah olmaz
evet ya valilik uyarmış,hava da kapkara.Yarın yağış var evin dışına çıkma burda herkes arabasını battaniye ile örttü
Evet yer seniCanlı mi korkarim ben
Yapmadığın hobi kalmamıştır ki senin maaşallah egzantirik şeyler bulmamız lazım senin içinBenimde bir eğlence bulmam lazım
Yaa sürpriz olacaktı ama hemen de anladın o sensin yanındaki saksıda çiçek hediyem önündeki cupcake de pastanAaa aynı ben olmuş çok teşekkür ederim canım .
Merhabalaaaar
Hemde nasılYoruldun dün dimi
Üstün zekamin dezavantajlarıda oluyor tabi böyle .Yaa sürpriz olacaktı ama hemen de anladın o sensin yanındaki saksıda çiçek hediyem önündeki cupcake de pastan
Yer tabiEvet yer seni
Geçmiş olsun tekrardan ...üniversite hastaneleri sanırım yaza doğru açılır artıkGötürdüm kızi dişten açmadı sipam ağzını tabi ben anlattım ,oda burda zaten bişey yapamayız o dişe dedi ,iltihap için ilaç veriyorum dedi ,yemeklerden sonra dişin içini mutlaka temizle dedi. Üniversite hastanesi var Mart'ta acilirmi bilemiyorum oraya goturebilirsin orda mudehale gerekirse ona göre uyutarak yapabilirler anca dedi ve eve zor attım şuan kendimi ben pert
Tam bunu okurken yine anons yapıldı dikkat et kendineevet ya valilik uyarmış,hava da kapkara.
ama mecburen çıkıcam
MerhabaaYapmadığın hobi kalmamıştır ki senin maaşallah egzantirik şeyler bulmamız lazım senin için
Yaa sürpriz olacaktı ama hemen de anladın o sensin yanındaki saksıda çiçek hediyem önündeki cupcake de pastan
Merhabalaaaar
Ben sana geldiğimde çocukları anneme birakarim merak etmeHemde nasıl
Kesinlikle şekercim .
İnşallah canısı
Üstün zekamin dezavantajlarıda oluyor tabi böyle .
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık