- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana diyor işte sen baktın onlara onlarda sana bakacak ama öyle değil yani benim düşüncem senin gibi ...
Eşi acilllık olmuş kizinin da ayağı çatlamış sanırımElalis çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle.
Çocukların arkadaslari hep öyle annelerle konuşuyoruz da durum oyle ama sebep ne bilmiyorum
Tamam ablacim.Bence bu dişi direk çeker zaten süt dişleri dolgu yapılmasına bile gerek duymaz doktor diye düşünüyorum.
Sen gene sor bu süt işini bakalım ne diyecek.
Çok kilo almasın sakın,ideal kiloyu korusun
Eşi acilllık olmuş kizinin da ayağı çatlamış sanırım
Tamam ablacim.
günaydın kızlar
alıntı yapamadım,geçmiş olsun dilekleriniz için
buna şükür diyelim :)Günaydınlar,nasıl durumlar şimdi
buna şükür diyelim :)
kızın ayağı alçıda.eşim daha iyi ben de ilaçlarımı kullanıyorum
Rabbim sağ gözü sol göze muhtaç etmesin ablacım elimiz ayağımız aklımız yerindeyken rabbim emanetini alsın kimseye kimseye muhtaç eylemesin ölümünde hayırlısını versinKıyamam ona acısını bile belli etmemeye gayret etmiş maşaallah ona .
Biz evlatlarımıza elimizden geldiği kadarıyla destek olmamız lazım,yaşlanınca ne olacak acaba düşünmek bile zor geliyor bana bazen.
Kızıma dedim bir gün,allah korusun babana ileride bişey olursa beni atın bakım evine dedim bir kızdı bana varya.
Asla ve asla yük olmak istemem kimseye.
Tekrar geçmiş olsun eloşum sanada rabbim kolaylık versinbuna şükür diyelim :)
kızın ayağı alçıda.eşim daha iyi ben de ilaçlarımı kullanıyorum
Hepimiz öyle canım şimdi geçti elime telefon oda şimdilikYoğunum biraz ya ama çokta değil canlı dersler var ya teli oğlumda kullanıyor..
yok canım ne özeli :)Allah beterinden saklasın yinede,bunada şükür zaten.
Ne oldu öyle özel değilse.
Her çocuk farklı olur canım:)Ablacım oğlum bin maşallah çok zeki ve istekli kızım öyle değil eşim 30 yaşında universite sınavına girdi 4 yıllık kazandı okulu 4. Döneme kadar birinci olarak bitirdi şimdi yüksek lisansa başladı bana bile diyor açık öğretime başla okulunu bitir ama kızım da o ışık yok çok söylüyorum oku ayaklarinin üzerinde dur sonradan pişman olursun diye ama heves hiç yok
geçmiş yapamadım ama bütün hastalarımıza şifa diliyorum ben deTekrar geçmiş olsun eloşum sanada rabbim kolaylık versin
özledimHepimiz öyle canım şimdi geçti elime telefon oda şimdilik
Çok geçmiş olsun elalis bir daha yaşatmasin o krizler fena oluyoryok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
Bende canım gözüm arıyorözledim