- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hemşom bu yaşa geldim,böylesini görmedim.bi sağda bi solda,bi baldırda bi ayaktaÇok geçmiş olsun elalis bir daha yaşatmasin o krizler fena oluyor
gözümle de görüyorum kasılan yerleri taş gibi.arabaya zor bindirdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşom bu yaşa geldim,böylesini görmedim.bi sağda bi solda,bi baldırda bi ayaktaÇok geçmiş olsun elalis bir daha yaşatmasin o krizler fena oluyor
Ben 17 yaşında uasadim onuhemşom bu yaşa geldim,böylesini görmedim.bi sağda bi solda,bi baldırda bi ayakta
gözümle de görüyorum kasılan yerleri taş gibi.arabaya zor bindirdim.
hastane işi çıkmazsa buralardayım inşallah.hafta sonu 2günlük bi kere daha kaçıcaz arkadaşlarla amaBende canım gözüm arıyor❤
Rabbim sağ gözü sol göze muhtaç etmesin ablacım elimiz ayağımız aklımız yerindeyken rabbim emanetini alsın kimseye kimseye muhtaç eylemesin ölümünde hayırlısını versin
Hepimiz öyle canım şimdi geçti elime telefon oda şimdilik
yok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
hepsi ard arda gelmişyok canım ne özeli :)
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
ay çok zor dimi,çeken bilirBen 17 yaşında uasadim onu
sağol kuşum benim,nasılsınhepsi ard arda gelmiş
çok geçmiş olsun abla
ay çok zor dimi,çeken bilir
elimden birşey de gelmiyor,yüzü yoğurt gibi bembeyaz oldu ödümü patlattı.
şimdi nasıl ablacım,küçüldü mü kitle?Amin inşallah canım benim.
Ne haber nevoşum
Çok geçmiş olsun,memede iyi huyludur inşallah dr takip edecekmiş nasılsa bende yaşadım ya geçen sene bunu.
Eşinede çok geçmiş olsun.
Kızınada çok geçmişler olsun.
oluyordu ama tek bölgede 2-3 dakikalık.yüzerken vsDaha öncede oluyormuydu böyle kramp ağrıları.
iyiyim ablacımsağol kuşum benim,nasılsın
şimdi nasıl ablacım,küçüldü mü kitle?
oluyordu ama tek bölgede 2-3 dakikalık.yüzerken vs
çok geçmiş olsun abla Allah şifs versin insallahyok canım ne özeli :)
çok şükür:)Bu ay kontrole gitmem lazımda randevu alacam,memede 4-5 tane kist çıktı bendede boyut olarak büyük değildi normal dedi dr.
Yüzme olayında maalesef o kramplar oluyor.
sağol canımçok geçmiş olsun abla Allah şifs versin insallah
Çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın üst üste gelmiş hepsi rabbim şifa versin tüm hastalarayok canım ne özeli :)
çok şükür:)
inşallah benim de böyle geçer gider.
Öyle abla çok sağolunEn sağlıklı bilgiyi en azından doktordaan alırsın..
Öyle abla çok sağolun
Ablam ne olsun çocuklar ders yapıyor bende ordan orayaSen ne yapıyorsunAmin inşallah canım benim.
Ne haber nevoşum
Çok geçmiş olsun,memede iyi huyludur inşallah dr takip edecekmiş nasılsa bende yaşadım ya geçen sene bunu.
Eşinede çok geçmiş olsun.
Kızınada çok geçmişler olsun.