Ogluma yusuf ismini koydum kasım 2015 te iyiki de koymusum .Koymayacagimiz isimler belli olmuş. Herkeste isim kıtlığı var gibi aynı isimler.
Ben rüyamda gordum hz yusuf ismini onun için verdim ogluma . Rabbim inş size de nasip eder .En büyük hayalim ogluma Yusuf adini vermekti hz.yusuf dan dolayi erkek güzeli
Ama kısmet olmadı işte
Koymayacagimiz isimler belli olmuş. Herkeste isim kıtlığı var gibi aynı isimler.
Neden tatlım başka bi isim mi koydular bende ali eren istiyordum ama kv sagolsun kursagımda bıraktıEn büyük hayalim ogluma Yusuf adini vermekti hz.yusuf dan dolayi erkek güzeli
Ama kısmet olmadı işte
Ben nadir bulunan bir isim koydum :)
En azindan simdilik :)
Soran bir daha soruyor neydi diye
ama bananeee :) ben bu isme 8 yil once goz koydum
Söyleseydin de bizde öğrenseydik oğluşunun adını merak ettim şimdi korkma teyzesi benim oğlum 6 aylık oldu çalmayız adınızı bak ben söleyim şimdiden bizimki Ertuğrul..Ben nadir bulunan bir isim koydum :)
En azindan simdilik :)
Soran bir daha soruyor neydi diye
ama bananeee :) ben bu isme 8 yil once goz koydum
Benim ki de metehan ikincisi ne olursa yani ertuğrul düşünüyoruzSöyleseydin de bizde öğrenseydik oğluşunun adını merak ettim şimdi korkma teyzesi benim oğlum 6 aylık oldu çalmayız adınızı bak ben söleyim şimdiden bizimki Ertuğrul..
Heyy maşşallah... Aman benim üçüncü Osman olmasında :))Benim ki de metehan ikincisi ne olursa yani ertuğrul düşünüyoruz
Olabilir :)Heyy maşşallah... Aman benim üçüncü Osman olmasında :))
Hayir Bebegim olmadiNeden tatlım başka bi isim mi koydular bende ali eren istiyordum ama kv sagolsun kursagımda bıraktı